Şömine bi deBu fikre katılanlar olarak beni de sabitlenen mesaja etiketler misinbakırla sunum yapılmayacaktır da yazsın mesaja, bak onu eklemeyi unutmuşsun
Nisan sonunda sahurda şömineyle sunum yapılırsa yuh derim artık zatenŞömine bi de
Başka ne yasak olsun hemşom?Nisan sonunda sahurda şömineyle sunum yapılırsa yuh derim artık zaten
Hımmm, bir düşüneyim
+1Hımmm, bir düşüneyim
Sadece peynir ,zeytin olsun beya, hamur işi gece gece yakar mideyi, sabah kıvranırlar sonra1 dilim pınar Labneli ekmek sürsünler yeter o kadar
Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısınARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım.48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.
Nevreste lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin?
Sahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikirYa seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın
Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir
Ya seni yerim kızım ya bu kadar tatlı olmak zorunda mısın
Yalniz ayşom tepsi sunumunda çok iyiydi senin, bunu gözden geçir
aslında iyi fikirSahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikir
Bence mantıklı, sahurda herkes yarı uyanık zaten canimSahuru da kırışık çarşafların içinde yapsın,, iyi fikir
Arkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.
Hahahha aynenArkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.
Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzArkadaşlar sahurda hepimiz böyleyiz. Lütfen kendimizi kandırmayalım. Sofralarınız da bu adam gibi gerçekçi olsun.
Ha şöyle gerçekçi olsun herkes yaa ayşom, birbirimizi kandırmayalımKesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
48 değil 58 bile yaparlar valla abartmada üstümüze yokARKADAŞLAR! Lütfen masalarımızı abartmayalım. Her akşam sahurda ne yiyorsak onu paylaşalım.48 çeşit börek pasta çörek yapmaya, paylaşmaya gerek yok.
Nevreste lütfen mesajımı ilk mesajda sabitler misin?
Bi de çıkarmaya mi uğraşacağızKesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
Dediler ve gold sunumluk kullandılar...Kesinlikle katılıyorum. hiçbirimiz röbdoşambrımızı giyip tüylü terliklerimiz ve Karaca pearlshine yemek takımlarımızla saur yapmıyoruzkahvaltılık kabından bile çıkarmıyorum çoğu zaman ben peynir zeytini
MuhtemeldirDediler ve gold sunumluk kullandılar...
ya ya tabiiDediler ve gold sunumluk kullandılar...
Keşke herkes böyle düşünüp sofra kursaHa şöyle gerçekçi olsun herkes yaa ayşom, birbirimizi kandırmayalım
İnandırıcı olmayanları diskalifiye etsinlerMuhtemeldirsunuma gelince coşuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?