Ben olsaydım, çarşaf böreği açardımŞimdilik öyle bir şey yok
Ama tarifin adı olmayacakBen olsaydım, çarşaf böreği açardım
Akşama bekliyorum85 milyon çeşit el açması, şarküteri, zibilyon tane çeşit olacak. van kahvaltısı benim yanımda halt etmiş olacak
Söylemem daha azTamamkaç kişi oldu?
İftar sofrası kur banaAkşama bir sahur sofrası gönderiCem, siz o zaman görün sofra nasıl kurulur
Acımasız domdom
Sen bi durBen olsaydım, çarşaf böreği açardım
Benim yorumumu, nasıl Nevoşun gösterdinSen bi dur
Oldu olacak semaverde çay da demle agsjahjsjs. Zaten senin çekimlerin fena. Of ki ne of.85 milyon çeşit el açması, şarküteri, zibilyon tane çeşit olacak. van kahvaltısı benim yanımda halt etmiş olacak
Semaver mi? kumda kahve bile yapıcamOldu olacak semaverde çay da demle agsjahjsjs. Zaten senin çekimlerin fena. Of ki ne of.
Saçların arasına domdom kurşunu değdi, domdom kurşunu değdi. Bir Avcı vurdu beni, bin Avcı beni yediAcımasız domdom
Özel mesaja, profilin kapalı başkasına. Benden günah gitti etiket yapacaktım sanaBabababa nasil yani
Ve yeni bir rakipYeni bir kurban
Bak gaza geliyorum ha el açması demeyinYa ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorum
Açmasına açarım ben de gözlerini korkutmak istemiyorum rakipceğizleriminBen olsaydım, çarşaf böreği açardım
Yemeklerim var, yaptım çok şükür, sana kalmadımSaçların arasına domdom kurşunu değdi, domdom kurşunu değdi. Bir Avcı vurdu beni, bin Avcı beni yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?