- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Babababa nasil yaniÖzel mesaj atayım dedim, ooooppsss dedi bana, kapı dışarı etti, giremezsin dedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babababa nasil yaniÖzel mesaj atayım dedim, ooooppsss dedi bana, kapı dışarı etti, giremezsin dedi![]()
Yeni bir kurban
İstediğin yerSelam kizlarrrrrr ben geldim.
2 gündür yogunluktan giremedim. Daha softa falan da kuramadım hiç. Yarın eşim evde olacak o yüzden sofra için bir şansım olacak tabii istediğim yer açık olursa![]()
Bekliyorum canım
Yaaa neden kurban belki ben kazanırımYeni bir kurban![]()
Yok ondan değil giren çıkamıyor onu kasdediyorlarYaaa neden kurban belki ben kazanırım![]()
Yarışmaya başla bırakamayacaksın canım o yüzdenYaaa neden kurban belki ben kazanırım![]()
Nevoş eşinin iş yerine yaptın dimiBugün çok yoruldumUzun zamandır kalabalığa yemek yapmamıştım
![]()
Evet canımNevoş eşinin iş yerine yaptın dimi![]()
Sebebini açıklamışlar.Yaaa neden kurban belki ben kazanırım![]()
Bence siz abartmayınSebebini açıklamışlar.Çok abartmıyoruz sofrayı tamam mı asfafsghjk
Hey maşallah ,çok normal daralman nevosEvet canım
Patlıcanları kızarttım o beni daralttı3.5 kilo patlıcan kızarttım
![]()
Sağol canımHey maşallah ,çok normal daralman nevosellerine sağlık, allah kabul etsin inş nevoşum
❤
Ya ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorumBence siz abartmayın
Şimdiye kadar gelenler gayet sade ve güzel![]()
Zevkli olmuştur amaBugün çok yoruldumUzun zamandır kalabalığa yemek yapmamıştım
![]()
Şimdilik öyle bir şey yokYa ben şarküteri ürünlerinden değil, el açmalarından korkuyorum![]()