- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aynen canim bakalim yarina nasil olcakİncinmiştir o zaman, ödem de oluşmuş olabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim bakalim yarina nasil olcakİncinmiştir o zaman, ödem de oluşmuş olabilir![]()
Allah beterinden korusunBugun yeni oturdum desem yeri canimya
Kuzuya bir şey olmasın da, yorgunluk geçer canımBugun yeni oturdum desem yeri canimya
Amin canim gozleri dursun yerinde napalimAllah beterinden korusun![]()
Amann zaten o hasta olmasin yada ona bisey olmasin baska bisey istememKuzuya bir şey olmasın da, yorgunluk geçer canım![]()
Çok sağ ol yasmincim...bir şeyleri bahane edip sızıyor...Susuzluk tetikler ablam. Geçmişler olsun![]()
Allah iyilik versinDenk gelemedik bir türlüiyiyim şükür sen nasılsın?
Teşekkür ederim nevrestem.Çok geçmiş olsun ablamTutma ablam
![]()
Sağlığın her şeyden önemliTeşekkür ederim nevrestem.
Biraz geçsin sonra tekrar denerim.
Senin güzel duyguların da benim için çok kıymetli.Sağlığın her şeyden önemli![]()
Seninde ablamSenin güzel duyguların da benim için çok kıymetli.![]()
![]()
Allah eksikliğini göstermesin.![]()
Nevoş şekerim cıktı ya benimŞampiyon baklava ne zaman gelecek![]()
Metforminini içtin miNevoş şekerim cıktı ya benimama yapcam
![]()
Evet masanın üstüne koydum bir tablet unutmayayım diye yasicanSahurda da içeceksin, unutma fasille![]()
Susuzluk çok etkiliyor canım evetCanım iki gün oruç tutmadım hafifledi. Bugün tekrar niyetlendim yine başladı. Her Ramazan aynı şeyi yapıyor bu zalim dert...Şimdi oruç tutmayıp ne zaman tutacağım...susuzluk mu tetikliyor napiyor...Jennam canım bacım
![]()