- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Günaydınlar mervişim,iyiyim sağol sen nasılsıngunaydın ablacım nasılsınn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar mervişim,iyiyim sağol sen nasılsıngunaydın ablacım nasılsınn![]()
Hep cok iyi ol sen, güzel kalplimBugünümüze bin şükürDaha da iyi olacak insallah
![]()
Evet evet,Covid için. Grip için daha önce yaptılarBakan açıkladı onu geçn gün sinocav'ta sıkıntı varmış diye.
Hayırlısıyla sağlıckla dünyaya gelsin cinsiyeti ne peki
Eşime diyom zaten pis fenerli diye
Covid aşısı demi ondan olacaksın.
Geçecek bu günlerdeBugünümüze bin şükürDaha da iyi olacak insallah
![]()
Kuzum ,Allah razı olsun,hep iyi olalimHep cok iyi ol sen, güzel kalplim![]()
Onay çıktı demi aşıya o zaman.Evet evet,Covid için. Grip için daha önce yaptılar
Tabii, zaten randevu alın diye mesaj geldi,4 Mayıs için aldım. Sinovac icinOnay çıktı demi aşıya o zaman.
Bizim sülale.. Eşim dahil.. AlmancılarTabii, zaten randevu alın diye mesaj geldi,4 Mayıs için aldım. Sinovac icin
İnşallah sekercigimGeçecek şekercim![]()
![]()
İyi ya randevuda almışsın çok sevindim,28 gün sonrası içinde tekrar aşı var.Tabii, zaten randevu alın diye mesaj geldi,4 Mayıs için aldım. Sinovac icin
Allah isteyen herkese versin. Vallaha ben de kendim haricinde başkasını görünce hala heycanlaniyorumYaaa maşallah haftası ilerleyeni görünce
Ayyy ne güzell diyorum, sağlıkla ilerlesin![]()
Kızım olacak inşallah. Doktora geçen tekrar baktırdım, pembe tokalar aldım bak erkek doğmasın sonra dedimHayırlısıyla sağlıckla dünyaya gelsin cinsiyeti ne peki![]()
Amin canımSağlıkla gelsin inşallah![]()
Iyıyım bende abla mesaıdeyım bugun bıtsede eve gıtsem yorgun hıssedıyorum kendımı yaGünaydınlar mervişim,iyiyim sağol sen nasılsın![]()