Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin üslup bana bi tık bi üyeyi çağrıştırdı da adını felak nasla anmak lazım 3 harfli gibi kucak dolusu küfürle beliriyor orda inşallah oraya bağlamazsınız
Ben kimseye küfürlü konuşmadım ne münasebet bana istediğini saygı çerçevesinde yazabilir herkes ama nişanlımı karıştırıp ona sabır falan ? Akıl alackak bir yorum mu ? Haddini almak derim buna zaten daha cevap bile vermem kendisine

valla denemediğim şey kalmadı. içime sinmiyor bi de bizim sular kireçli. son dönemde domolun ürünlerine dadandım ama onlarda da kimyasal var tabi. isim önerisi alabilirim
Marketlerde kolay bulunabilir urunler hepsi, bingo'nun ozonu, biotol (evde degilim markasi farkliysa yine yazarim size) marka yag sokucu, kirec sokucu. (Henuz cif'in biokimyasal versiyonunu bulamadim)

Verecek cevabın olsa sayfalarca döşerdin Melikecik,had bilmek başka bir şey ama sen onu pek anlamıyorsun.

Verecek cevabın olsa sayfalarca döşerdin Melikecik,had bilmek başka bir şey ama sen onu pek anlamıyorsun.
Kudurma orada yok nişanlına sabırlar diliyorum yok işte şöyle böyle zekası yeten insan konuşmaları mı sende bunlar ? Mantığınla bir tane yazı yaz istediğin mesajı cevabını alırsın ama böyle şeylere ben düşmem uzatma .

bence de. ondan bi tane yeter zaten evlerden ırak

Senin zekâ kokan yorumların varken haddimi me Melikecik?Hani sen bana cevap vermeyecektin ne oldu?Bırakta, ağız tadıyla kudurayım şurada.

İnstagram hesabım yok Facebook kapatalı sekiz sene oldu TikTok hiç bilmem benim sosyal medya Twitter’da başka isimle kullandığım ve tanıdığım kimsenin bilmediği hesabımdan ibaret..

Ahahahah mantık dedi “mantık”… kahkaha attım

Hepimizi kudurttun melikecikcik, köpürüyoruz şu an. Kk’da kuduz salgını başladı sayende

Ahahahah mantık dedi “mantık”… kahkaha attım

Hepimizi kudurttun melikecikcik, köpürüyoruz şu an. Kk’da kuduz salgını başladı sayende
Şey siz şu konuya gitsenize saatlerce küfür yiyip bir de hala orada kendinizi hınca hınç yorum mantık içerisinde hala havuzda boğulur gibi küfür yiye yiye debelendiğiniz konuya benden değil de sizin kendinize bile olmayan o özsaygınızdan bir salgın başlayabilir :)
Cidden hadi gidin çünkü ne yazsanız boş geliyor

Misal bi de Twitter yalancıları var, ben onlara sinir oluyorum
"Babaannem derdi ki; akıl insanın külahında bir çivi, yumruk yemeden içeri girmediğini elbet bir gün göreceksin."
Ya bi...
Gidin yani. Benim de babaannem vardı, akılla ilgili bir laf edecekse, en akademik dille olanı "sokma akıl para etmez" olurdu herhalde.
Ya da, "ananın aklı ne ki seninki ne olsun?"
Ay herkesin babaannesi bir felsefeci, hepsi düşünür, hepsi aforizma uzmanı

Hahah haklı bir isyan demi bir de öyle hikaye atanlar var bir babaanne en fazla şey diyebilir “ akıl akıl gel ….. takıl mesela gibi gibi

Hahah haklı bir isyan demi bir de öyle hikaye atanlar var bir babaanne en fazla şey diyebilir “ akıl akıl gel ….. takıl mesela gibi gibi
Hepsi kötü değil yav babaannelerin, benimki biraz şirretti. Tatliş babaanneler var, "doğüşmen guzuuuum" falan diyor.

İnsanın içi boş olunca yazılanlar da boş geliyordur haliyle çok normal.

İstediğim konuya yazarım melikecikcik, canım şu an sana yazmak istiyor.

İnsanın içi boş olunca yazılanlar da boş geliyordur haliyle çok normal.

İstediğim konuya yazarım melikecikcik, canım şu an sana yazmak istiyor.
Boş olmak ne biliyor musun saatlerce küfür ve hakaret yediğin bir yerde kalıp kendine yaptığın saygısızlık , içi boş olan tek şey belli sizde benim de canım sana daha cevap vermek istemiyor başka konularda hakaret edildikçe keyiflenen biriyle ne konuşabilirim byeee

nerde yemişim bilmiyorum ama o hakaret ve küfür edenin saygısızlığıdır, üzerime alınmam.

Cevap veremeyince tabi kıyamam kız sana çok örselemişler seni sanırım. Bu kadar hasetlik ve fesatlık başka türlü yerleşmez bünyeye.

Yazmayayim diyordum ama dayanamadim sanirim yanlis googlelamissin melike Parietal bolge duyularimizi(isitme, sicak, soguk, baski, dokunma vb.) algiladigimiz ve isledigimiz bolge, insani insan yapan ogrenme ozelliklerinin bulundugu bolge prefontral cortex. Bilissellik, kavrama, hafiza, kritik dusunme yetisi hep o bolgeyle alakali. Tabii herkeste ayni seviyede gelismis olmuyor, sorun da o

Hadi bu arkadaşımıza da laf yetiştir bakalım Melikecik,bekliyoruz seni.

Bir sağlık çalışanına bunu da siz öğretmeyin olur mu google kullanmışım diye bana yargıda bulunup kendin copy pase yapmışsın , belli kim de ne geliştiği eleştirdiğini sandığı ama yanıldığı şeyi yapan komik şey seni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…