- 2 Temmuz 2023
- 8.860
- 24.580
-
- Konu Sahibi melikecik1
Ayakta alkisliyorum. Özellikle son cumleyi.Heh ben de bunu senin için düşünüyorum mesela. Kalbi temiz olan insan başka hayatlara bu kadar nefret kusmaz sanıyorum.
Ben bunu sizin yazdığınıza cevap vermedim diye kudurmuşsunuz olarak algıladımMakyaj malzemesiyle hava atanlar varmış güya, öyle yazmış bir de
Ya bir insan makyaj malzemesiyle nasıl hava atabilir? "Bakııın ben bunu aldım, siz alamazsınız pis fakirler kudurun" falan mı yazmış acaba fotonun altına?
Birinin bir şeyle hava attığını düşünmek için ciddi kıskanç olmak lazım. Hele de o şey makyaj malzemesiyse
Hemen kullandığım fondöteni linkleyeyim de melikecikcik kıskansınMakyaj malzemesiyle hava atanlar varmış güya, öyle yazmış bir de
Ya bir insan makyaj malzemesiyle nasıl hava atabilir? "Bakııın ben bunu aldım, siz alamazsınız pis fakirler kudurun" falan mı yazmış acaba fotonun altına?
Birinin bir şeyle hava attığını düşünmek için ciddi kıskanç olmak lazım. Hele de o şey makyaj malzemesiyse
bende çok krem kullandım hiçbirinden tam anlamıyla memnun kalmadımBenim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucizeEki Görüntüle 3353769
Yüzde denemedim hiç, yorum yapamam o yüzden.bende çok krem kullandım hiçbirinden tam anlamıyla memnun kalmadım
özellikle yüzümü biraz daha bebek popişi kıvamına getirsin istiyorum
yüze kullanılıyor mu bu ?
bende de kuruluk var
tavsiye eder misin ?
Niye aynı havayı soluyamıyoruz, sen trake solunumu mu yapıyorsun?
Psikoloğa gitmeyi hakaret olarak kullanan birine ne anlatabiliriz bilemedim şu an. Boşluğa düştüm. Ego kasan biri var da ben değilim o şekercim.
Tıp mı dili? 9. Sınıf biyoloji konusu kız okeşke yazdığının anlamını bilip doğru yazsaydın ayrıca bazen zorunlu bir durumda trakea dan da nefes aldırılabiliyor insanlar , madem sen bana tıp dilinden konuşacaksın dur o zaman ; biz insanlar öğrenme gücümüzü parietal dan alırız beynimizin bu kısmı ile öğrenme güçlüğümüz kolaylaşır …
Psikoloğa gitmeyi hakaret mi gördüm ? Kendi kendine çalıp oyna ama bir şey diyeyim mi siz de bu parietal kısmı biraz şüpheli … size verdiğim son cevap okuyup okuyup yastık falan yumruklayın
pis mi kalsın tuvaletÖzellikle anne olanlar çoluğu çocuğu bırakıp deli gibi sabahtan akşama kadar temizlik reelsleri cekiyorlar. Yetmezmiş gibi birde yotubede uzun uzun temizlik videoları atıyorlar. Ben o evde yetişen çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü çok fazla kimyasal deterjan kullanıyor o evlerde. Bir klozeti yıkarken bile 4-5 çeşit renkli renkli deterjanlari döküp duruyorlar yazık günah vallahi. Çocuklarla ne zaman vakit geçiriyorlar anlamıyorum. Gerçi tablet ve teli veriyorlar ellerine beyinleri uyuşuyor o garibanlarımın da...
Birde benim evi görseler bütün odaların duvarları minik bebiklerimin eserleriyle doluBir gün büyüyecekler ve ben o dağınıklığı o duvarlardaki pastel boyaları özlemle çok arayacağım biliyorum oyuzden kizmiyorum evimi de o şekilde seviyorum. Hatta bende o duvarlarımı paylaşıyorum storylerimde aşırı titiz hanımcıklar gelmesin diye
Ben bunu sizin yazdığınıza cevap vermedim diye kudurmuşsunuz olarak algıladımkız napiyim keyfim öyle istedi cevaplamadım seni
Makyaj malzemesi ile hava atanlar sözünden ben çok anlam çıkarırım da senin çıkardığın anlamlar da böyle olur anca kısıtlı ve az
Etiketiniz bana düşmedi elbette ki yapayım kimleri takip ediyorum bir kaçını örneklendirin yazayım “ itiraz etmemek değil bana belli olgunlukla gelen yorumlara bu cevapları verdimAyakta alkisliyorum. Özellikle son cumleyi.
M melikecik1 etiketlerim size dusmuyor mu? Su kalbiniz kadar temiz ve zehirsiz paylasim yapan hesaplardan birkac ornek rica ediyorum. Belki o halde ne demek istediginizi hepimiz anlayabiliriz, cunku goruyorum size itiraz etmeyen herkese "biri nihayet beni anladi" diye yanit veriyorsunuz, biz sizi anlamayanlari da aydinlatin lutfen.
Kokusuz biokimyasallar var, oneririm.pis mi kalsın tuvaletbenim de 2 küçük çocuğum var ama kimyasalları boca ediyorum tuvalete valla napıyım
valla denemediğim şey kalmadı. içime sinmiyor bi de bizim sular kireçli. son dönemde domolun ürünlerine dadandım ama onlarda da kimyasal var tabi. isim önerisi alabilirimKokusuz biokimyasallar var, oneririm.
Benden dem vurmayı bitirdiniz o mu kaldı ? Ona bari dil uzatmayın haddinizi aşıp ayrıca nişanlı değilim henüz .Melikecik az git nişanlına sar sen,biz yeterince kudurduk burada.
Etiketiniz bana düşmedi elbette ki yapayım kimleri takip ediyorum bir kaçını örneklendirin yazayım “ itiraz etmemek değil bana belli olgunlukla gelen yorumlara bu cevapları verdim
Şimdi takip ettiğim bir kaç kişi ;
1 dinledikçe kendimi keşfedip bazı konularda yönlendiren “Barış Muslu”
2.kendi fikirlerini yakın bulup yazdığı yazıları öğretici bulduğum “Julia Sena yaman
3. Bazen ilişkiler hakkında fikir edindiğim “Adil Yıldırım”
4.kendisini genç yaşta geliştirip tecrübeleriyle insanları aydınlatan Psikolog “Edanur Şimşekli”
5.Düşüncelerini beğenip sosyal medyada takip ettiğim “Celal Şengör “
Vb vb böyle gider
Sadece bir kaçı
Onun dışında ailem arkadaşlarım …
Link gelir mi?Benim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucizeEki Görüntüle 3353769
Bana ne senin sevgilin mi artık, nişanlın mı her neyse arkadaş.Bunaldım artık,o garibim ne yapsın?Benden dem vurmayı bitirdiniz o mu kaldı ? Ona bari dil uzatmayın haddinizi aşıp ayrıca nişanlı değilim henüz .yazık size bi tık üzüldüm nereden vuracağını şaşırıp sağa sola kafa da atın bari .
Hemen kullandığım fondöteni linkleyeyim de melikecikcik kıskansın
Estağfirullah yanlış anlamıyorum ben Elbet ki var mesela şey Oğuzhan uzun Karadeniz dublajları yapıyor favorilerim arasında mutlaka bakınBenzer takiplerimiz var elestirmiyorum, yanlis anlamayin ama eglenceli ya da citir cerez, mesela caniniz sikkinken neselenmek icin takip ettiginiz hesaplar yok mu?
sizin üslup bana bi tık bi üyeyi çağrıştırdı da adını felak nasla anmak lazım 3 harfli gibi kucak dolusu küfürle beliriyor ordaBenden dem vurmayı bitirdiniz o mu kaldı ? Ona bari dil uzatmayın haddinizi aşıp ayrıca nişanlı değilim henüz .yazık size bi tık üzüldüm nereden vuracağını şaşırıp sağa sola kafa da atın bari .