Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heh ben de bunu senin için düşünüyorum mesela. Kalbi temiz olan insan başka hayatlara bu kadar nefret kusmaz sanıyorum.
Ayakta alkisliyorum. Özellikle son cumleyi.

M melikecik1 etiketlerim size dusmuyor mu? Su kalbiniz kadar temiz ve zehirsiz paylasim yapan hesaplardan birkac ornek rica ediyorum. Belki o halde ne demek istediginizi hepimiz anlayabiliriz, cunku goruyorum size itiraz etmeyen herkese "biri nihayet beni anladi" diye yanit veriyorsunuz, biz sizi anlamayanlari da aydinlatin lutfen.

Ben bunu sizin yazdığınıza cevap vermedim diye kudurmuşsunuz olarak algıladım kız napiyim keyfim öyle istedi cevaplamadım seni
Makyaj malzemesi ile hava atanlar sözünden ben çok anlam çıkarırım da senin çıkardığın anlamlar da böyle olur anca kısıtlı ve az

Hemen kullandığım fondöteni linkleyeyim de melikecikcik kıskansın

Benim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucize Eki Görüntüle 3353769
bende çok krem kullandım hiçbirinden tam anlamıyla memnun kalmadım
özellikle yüzümü biraz daha bebek popişi kıvamına getirsin istiyorum
yüze kullanılıyor mu bu ?
bende de kuruluk var
tavsiye eder misin ?

bende çok krem kullandım hiçbirinden tam anlamıyla memnun kalmadım
özellikle yüzümü biraz daha bebek popişi kıvamına getirsin istiyorum
yüze kullanılıyor mu bu ?
bende de kuruluk var
tavsiye eder misin ?
Yüzde denemedim hiç, yorum yapamam o yüzden.
Ama vücutta oldukça başarılı. 24 saat falan nemli kalıyor. Daha fazla da kalıyordur belki ama ben her gün duş aldığım için deneyimlemedim. Kuru fırçalama sonrası bu nemlendiriciyle bebek totosuna ulaştım ben

Niye aynı havayı soluyamıyoruz, sen trake solunumu mu yapıyorsun?

Psikoloğa gitmeyi hakaret olarak kullanan birine ne anlatabiliriz bilemedim şu an. Boşluğa düştüm. Ego kasan biri var da ben değilim o şekercim.
keşke yazdığının anlamını bilip doğru yazsaydın ayrıca bazen zorunlu bir durumda trakea dan da nefes aldırılabiliyor insanlar , madem sen bana tıp dilinden konuşacaksın dur o zaman ; biz insanlar öğrenme gücümüzü parietal dan alırız beynimizin bu kısmı ile öğrenme güçlüğümüz kolaylaşır …
Psikoloğa gitmeyi hakaret mi gördüm ? Kendi kendine çalıp oyna ama bir şey diyeyim mi siz de bu parietal kısmı biraz şüpheli … size verdiğim son cevap okuyup okuyup yastık falan yumruklayın

Tıp mı dili? 9. Sınıf biyoloji konusu kız o

Yastık yumruklayan da biri var ama o da ben değilim melikecikcik. Ben göbeğimde mırlayan kedi seviyorum şuvan

pis mi kalsın tuvalet benim de 2 küçük çocuğum var ama kimyasalları boca ediyorum tuvalete valla napıyım

Öyle algılamanıza hiç şaşırmadım. Açtığınız konudan anlamıştım çünkü algı seviyenizi
Nasıl bir paylaşım gördünüz de onu da hava atmak olarak algıladınız kim bilir

Etiketiniz bana düşmedi elbette ki yapayım kimleri takip ediyorum bir kaçını örneklendirin yazayım “ itiraz etmemek değil bana belli olgunlukla gelen yorumlara bu cevapları verdim
Şimdi takip ettiğim bir kaç kişi ;
1 dinledikçe kendimi keşfedip bazı konularda yönlendiren “Barış Muslu”
2.kendi fikirlerini yakın bulup yazdığı yazıları öğretici bulduğum “Julia Sena yaman
3. Bazen ilişkiler hakkında fikir edindiğim “Adil Yıldırım”
4.kendisini genç yaşta geliştirip tecrübeleriyle insanları aydınlatan Psikolog “Edanur Şimşekli”
5.Düşüncelerini beğenip sosyal medyada takip ettiğim “Celal Şengör “
Vb vb böyle gider
Sadece bir kaçı
Onun dışında ailem arkadaşlarım …

Melikecik az git nişanlına sar sen,biz yeterince kudurduk burada.
Benden dem vurmayı bitirdiniz o mu kaldı ? Ona bari dil uzatmayın haddinizi aşıp ayrıca nişanlı değilim henüz . yazık size bi tık üzüldüm nereden vuracağını şaşırıp sağa sola kafa da atın bari .

Benzer takiplerimiz var elestirmiyorum, yanlis anlamayin ama eglenceli ya da citir cerez, mesela caniniz sikkinken neselenmek icin takip ettiginiz hesaplar yok mu?

Bana ne senin sevgilin mi artık, nişanlın mı her neyse arkadaş.Bunaldım artık,o garibim ne yapsın?

Son düzenleme:
Benzer takiplerimiz var elestirmiyorum, yanlis anlamayin ama eglenceli ya da citir cerez, mesela caniniz sikkinken neselenmek icin takip ettiginiz hesaplar yok mu?
Estağfirullah yanlış anlamıyorum ben Elbet ki var mesela şey Oğuzhan uzun Karadeniz dublajları yapıyor favorilerim arasında mutlaka bakın onun dışında da 3-4 sayfa var bu kadar

sizin üslup bana bi tık bi üyeyi çağrıştırdı da adını felak nasla anmak lazım 3 harfli gibi kucak dolusu küfürle beliriyor orda inşallah oraya bağlamazsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…