Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha çok sıkıcı olsan da,biraz eğlendiren bir tarafın var.O da kendini çok fazla ciddiye almanla alâkalı Melikecik.
Aslında kendini ciddiye almıyor. Tam tersi özgüveni düşük, biz ciddiye alalım, etrafındaki insanlar ciddiye alsın diye çok uğraşıyor. Bu da fazla sivrilmesine ve itici bir insan olmasına sebep oluyor farkında değil. Eski konularına bak anlarsın sebebini.

Özgüveni düşük mü sksjsksjjsjsjsjddjd eski konularımdan hangisini mesela ? Annemle sorunlarımın olduğu halde bugünlere gelmem mi ? Dem vuruşunuz öyle iğrenç öyle iğrençsiniz ki daha ne kadar iğrençleşir bir insan diyordum gördüm bu arada kitap yazarıyım biliyor musunuz ? 2 tane kitabım var isterseniz adını da veririm , öözgüven düşüklüğünden bahsetmişken burada sadece negatiflik saçan senin mi özgüvenin yüksek ?
Ve etrafımda fazlaca sevilen biriyim üzülüp kahrolun hadi . Ayyyyyy

Ha bir de beni eski konularıma bakacak kadar ciddiye alıp ne kadar “BOŞ” insan olduğunu da gösterdin tüh sana bu kadar insanların hayatlarıyla ilgilenmek yerine kendine vakit ayırda biraz sevaba gir . :) adı bile belirsiz neyle hitap etsem elimde kalıyor

Kız Şeyma Subaşı bile kitap yazdı

Eski konularını az çok biliyorum Kudra,o bize her ne kadar eski konularımı araştıracak kadar işsizsiniz dese de, daha önceki konuladında da belli etmiş ki kendini aklımızda kalmış.İstediği cevapları alamayınca böyle oluyor.Belki de çevresi tarafından çok poh pohlandığı için dışarıdan objektif bir şekilde onu değerlendiren insanların görüşlerine tahammül edemiyor bilmiyorum ama her türlü bariz bir özgüven eksikliği olduğu belli oluyor.

Tamam canım en mükemmel sensin. Hepimiz de kıskançlıktan kuruduk kaldık, kudurduk, köpürdük. Anlıyorum ben seni. Az sakin ol, git bi papatya çayı falan demle kendine gel

Burda kimin adı belli ki? Az kitap okumuş olsan nickimi bilirdin. Okumadan yazanlar ülkesi burası, şaşırmıyorum.

Şimdi de verecek cevabın kalmayınca böyle özgüveni yok diyip sineye çeken her yeri karıştırıp wp atan yenge gibi davranamazsınız
Blaaaaa blaaaa blaaaaa güldürmeye devam beni

Şimdi de verecek cevabın kalmayınca böyle özgüveni yok diyip sineye çeken her yeri karıştırıp wp atan yenge gibi davranamazsınız
Blaaaaa blaaaa blaaaaa güldürmeye devam beni
24 yaşındasın Melikecik,aramızda 20 yaş var haklısın ama Whatsapp'ı sadece haberleşme amacı ile kullanıyorum.Daha o mertebeye ulaşamadım canım.

okuyup anlamayanlar ülkesi de var sizin gibiler çok güldüm sağol
Rica ederim. Biraz gülmen lazım bence de. Bu kadar gerginlik bünyeye zarar. Genç yaşta hık diye gidersin mazallah. Sakin ol biraz, gül eğlen, hayatın tadını çıkar. Bütün hafta sonunu kk başında geçirme mesela gencecik yaşında.

Bana diyip bunu yapman bu hafta sonum da burada geçsin ne olmuş , dün sen değil miydin içtim kafam güzel bla blaaaaa şeyler

24 yaşındasın Melikecik,aramızda 20 yaş var haklısın ama Whatsapp'ı sadece haberleşme amacı ile kullanıyorum.Daha o mertebeye ulaşamadım canım.
Hiç 44 yaşındaki kadının hareketleri mi peki bunlar ? Soruyorum sana kendinden 20 yaş küçük biriyle saatlerdir laf dalaşına giriyorsun annemden bir kaç yaş küçüksün sadece :) neyi ne mertebeyle kullanıyorsun anlıyoruz

Canım bak biz seni tanımayız etmeyiz ama etrafındaki insanlar yüzüne karşı söylerse bazı şeyleri, senin için çok daha kırıcı olur.Ayrıca ben seninle uğraşmıyorum ama sen benim seninle uğraştığımı düşünüyorsun.Benim için dünya üzerinde yaşayan 7 küsür milyar insandan herhangi birisin.Annene de selamlar.

Bana diyip bunu yapman bu hafta sonum da burada geçsin ne olmuş , dün sen değil miydin içtim kafam güzel bla blaaaaa şeyler
Evet. Ben dün çalışmak zorunda kaldım, bir aksilik olmuş çağırdılar 11 gibi gittim 5 civarı döndüm. Duşumu aldım giyindim süslendim çıktım. Eğlendim geldim sana biraz yazdım uyudum. Bugün yarın tatilim, bugünü evde geçiriyorum yarın için planlarım var. Ben 37 yaşında evli bir kadınım. Senin yaşındayken haftada 4-5 gece 2-3’lere kadar eğlenir, sabah kalkar işe giderdim. Şimdi o kadar enerjim yok. Kk nedir bilmezdim o zamanlar. Sen bu yaşında bütün hafta sonunu burda insanlara kendini ispat etmeye çalışarak geçirdin. Yazık günah vallahi.

Neyi anlamıyorsunuz biliyor musunuz ? Tanımadığınız halde önyargı da bulunmanız ben burada çok ılımlı da davransam insanlar her şeyi derler de derler sizin için demiyorum ama şu işte özgüveni yok şöyle böyle kelimeler ne gerek var değil mi ? Daha çok fazla kelime varda dillendirmek istemiyorum en son o olduğu için o örneği verdim güzelce oturulup konuşulsa anlamayacak insan değilim benim derdim sadece önyargı en sinir olduğum şey yüz yüze söylenen çoğu şeyi dikkate alıp hatalı mıyım diye de düşünebilen biriyim … bence burada çok fazla garip insan var yorumum size değil
Aleyküm selam iletirim

sizin eğlence anlayışınız ile benim ki bir değil , farklı ayrıca siz sadece beni 2 gündür burada gördünüz ne yaptığımı bilmezsiniz , bir de şu eğlenme muhabbetini çok da atomu delmekmiş gibi anlatmayın biz de sosyal hayat dışında eğlenip işe güce gidiyoruz … aman aman bir olay değil yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…