Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında sorun ne biliyor musunuz bazı insanları çok fazla popüler edip sanki gerçekten onlar onu kullanmışta öneriyormuş gibi gösterip milletin sanki anası babası görevinde gibi o kadar çok güvenip alması , bütün mesele bu , yani bu paylaştığım yazı da bir şeyleri çok fazla abartıp popüler edip normalleştiren insanlara sitem edip yazdım bunları , nerelere çekildi nerelere … dediğiniz gibi dermatolog varken instagramda milyonlar izlenen jeli almasak olur mu yaaa? ayıp olur

tabi ekstrem dönemler hariç çok da saç süpürge modu açmamakta fayda var

Sizin yazdiğiniz başka anlasiliyor bu mevzu başka. Hava atmakla ilgili bir şey degil bahsettigimiz.

Evet işte doğru cümlelere tercüman oldunuz “ bir açığı kapatmak istiyorlar gibi “ cidden öyle … bu arada şu bahsettiğiniz olay gerçekten komik ne insanlar var
Ben de hep kahve paylaşıyorum ama bir açığım yok... Sadece seviyorum... Ben ve dahası milyonlarca insan var. Düşünmekte özgürsünüz ama bırakın da ne yapmak isterlerse yapsınlar.

Yorulmadın mı herkese laf yetiştirmeye çalışırken Melikecik?

Sizin yazdiğiniz başka anlasiliyor bu mevzu başka. Hava atmakla ilgili bir şey degil bahsettigimiz.
Hiç bir ant niyet barındırmadan yazdığım bir yazıydı , aslında kk de çok fazla içinde kötülük biriktiren insanlar var bu bariz ortada yani en ufak bir şeyi bile kaf dağı yapıp oh bugün de buna iyi dedim yaaa kafasına bürüneler var :) yazdığım yorumların hiç birinde birine bir saygısızlığım yok bana o kadar çok ön yargıyla gelindi ki şunu anladım ben buraya onların dilinden bir şey de yazsam buna bir kulp bulunur yani çokta umursamıyorum aaa öyle mi deyip geçmek lazım . Mahalle teyzeleri gibi car car car mantıksız .

Yorulmadın mı herkese laf yetiştirmeye çalışırken Melikecik?
Bazıları o kadar komik ki herkes için söylemiyorum , zor bir çocukluk yaşayıp hala hayatının belli yerlerinde çok zorluklara denk gelen biri olarak bir şey söyleyeyim ,bu yaşta ben her şeyi olgunluka karşılayıp mantıklı cevap verebiliyorsam benim için önemli olan o dur çünkü yazılan yorumların çoğunda gördüğüm tek resim şu “ kalplerinde pislikle buraya girip rahatlayanlar“ :) başka da bir şey diyemiyorum , peki siz ve sizin gibiler yorulmadınız mı saatlerdir negatiflik saçmaktan ?

Kız benim kalbimde pislik mislik yok,senin derdin de beni germedi ama inan artık baydı yani.Uzun uzun üşenmeden yazıyorsun bir de.Oturduğum yerden kötü kalpli cadı oldum ben de,bir sal artık insanları sal.Tamam en haklı sensin.

Siz ne olsun istiyorsunuz?
Bir paylaşım platformunda insanlar mutlu anlarını değil de kredi kartı ekstrelerini, patronuna sinirlenip arkasından saydırdığı anları, terapide salya sümük ağlarken çekilmiş fotolarını falan mı paylaşsınlar?
Mutluluk nasıl bir şey sanıyorsunuz ki? Kimse damardan sakinleştirici almış ayşecik gibi 7/24 hayat sevince güzel şarkısı eşliğinde yaşamıyor hayatı. Herkesin mutlu olduğu ve mutsuz olduğu anlar var.
Kınasında 5 kıyafet giyen kadın kayınvalidesiyle tartışıyor diye bir şey değişmiyor. O hala 5 kıyafet giymekten mutlu ve onu paylaşıyor. Ortada sahte olan bir şey yok yani.

Derdiniz gösterişse, bazı şeyleri gösteriş olarak görüyorsanız da öyle hesapları takip etmeyin olsun bitsin.
Benim karşıma hep kedi, sanat, kombin sayfaları, videoları falan çıkıyor mesela.
Siz 5 kına kıyafeti değiştiren kadını takip ederseniz başkasının mehir olarak araba istediğini de öğrenirsiniz tabii. İlgi alanlarınız bunlar demek ki. Şikayet ettiğiniz şeyi siz besliyorsunuz.

Yeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremle

Ulan bi ben tanışamadım hayatımın aşkıyla saçıma, vücuduma, cildime iyi gelen bi yiğit ürün arıyorum

Evet çok haklı tesbit birde o kadar parayı nerden buluyorlar sürekli alışveriş insanları tüketime yönlendiriyorlar gençler gorduklerinden yapamadıkları çok şey için mutsuz yetisiyor

Dermatolağa ne için gidilip gidilmeyeceğini bu yaşa kadar öğrenememiş olman senin sorunun sayın adı bile belli olmayan hanımefendi o melikecikcik falan diyorsun ya günlük hayatta bir yerde kahve içiyor olsak öyle bir üslupla aynı havayı bile soluyamazdık seninle , sosyal medyayı bu kadar verimli kullanabiliyorsan benden sana minik bir tavsiye “ bir de kendine iyi bir psikolog bak çünkü bu kadar klavye de ego kasmanın illaki altında yatan bir sebebi vardır :)
Ben bunları derken yoruldum da her seferinde sen yorulmadın
Ne diyeyim

Benim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucize Eki Görüntüle 3353769
En son bepanthol kullandım bunu da görmüştüm denerim mutlaka çünkü cildim ölümüne dökülüyor, pul pul her yerim bol su içerim ama yok doktor bile “ aa evet baya kuruymuş cildin “ deyip yağlı krem verdi ama tık yok

Makyaj malzemesiyle hava atanlar varmış güya, öyle yazmış bir de
Ya bir insan makyaj malzemesiyle nasıl hava atabilir? "Bakııın ben bunu aldım, siz alamazsınız pis fakirler kudurun" falan mı yazmış acaba fotonun altına?
Birinin bir şeyle hava attığını düşünmek için ciddi kıskanç olmak lazım. Hele de o şey makyaj malzemesiyse

Niye aynı havayı soluyamıyoruz, sen trake solunumu mu yapıyorsun?

Psikoloğa gitmeyi hakaret olarak kullanan birine ne anlatabiliriz bilemedim şu an. Boşluğa düştüm. Ego kasan biri var da ben değilim o şekercim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…