- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 25
-
- Konu Sahibi melikecik1
Aslında sorun ne biliyor musunuz bazı insanları çok fazla popüler edip sanki gerçekten onlar onu kullanmışta öneriyormuş gibi gösterip milletin sanki anası babası görevinde gibi o kadar çok güvenip alması , bütün mesele bu , yani bu paylaştığım yazı da bir şeyleri çok fazla abartıp popüler edip normalleştiren insanlara sitem edip yazdım bunları , nerelere çekildi nerelere … dediğiniz gibi dermatolog varken instagramda milyonlar izlenen jeli almasak olur mu yaaa?Bana da bu garip geliyor duyulmamiş yeni cikan ne varsa linki veriliyor ve kapış kapış gidiyor deneniyor hemen.
Yani bu işi yüz yıldır yapan ve iyi yapan markalar varken, X kişinin X marka önerisine bu kadar coşmanin anlamini bulamiyorum.
Param yoksa da bilmem ne asitini kullanmam yani olmasa da olur. O nun yerine sorun varsa bir cildiye dermatolga giderim daha iyi.
tabi ekstrem dönemler hariç çok da saç süpürge modu açmamakta fayda varTabii ki etken hepsi ama en önemlisi eşin çalışma saatleri ve paylaşımcı olması diğerleri bir şekilde hallediliyor. Çocuk yaşı da çok önemli tabii iki yaş üstü olunca daha kolay.
Bazı arkadaşlarım online yoga yapıyorlar mesela öyle halleden de var.
Hayat şartları zor özellikle biz kadınlar için daha da zor biliyorum ama zaman ayırmak önemli ya,belirli dönemlerde zor olur bu ama sonrasında kolaylaşır.
Aslında sorun ne biliyor musunuz bazı insanları çok fazla popüler edip sanki gerçekten onlar onu kullanmışta öneriyormuş gibi gösterip milletin sanki anası babası görevinde gibi o kadar çok güvenip alması , bütün mesele bu , yani bu paylaştığım yazı da bir şeyleri çok fazla abartıp popüler edip normalleştiren insanlara sitem edip yazdım bunları , nerelere çekildi nerelere … dediğiniz gibi dermatolog varken instagramda milyonlar izlenen jeli almasak olur mu yaaa?ayıp olur
Ben de hep kahve paylaşıyorum ama bir açığım yok... Sadece seviyorum... Ben ve dahası milyonlarca insan var. Düşünmekte özgürsünüz ama bırakın da ne yapmak isterlerse yapsınlar.Evet işte doğru cümlelere tercüman oldunuz “ bir açığı kapatmak istiyorlar gibi “ cidden öyle … bu arada şu bahsettiğiniz olay gerçekten komik ne insanlar var
Yorulmadın mı herkese laf yetiştirmeye çalışırken Melikecik?Aslında sorun ne biliyor musunuz bazı insanları çok fazla popüler edip sanki gerçekten onlar onu kullanmışta öneriyormuş gibi gösterip milletin sanki anası babası görevinde gibi o kadar çok güvenip alması , bütün mesele bu , yani bu paylaştığım yazı da bir şeyleri çok fazla abartıp popüler edip normalleştiren insanlara sitem edip yazdım bunları , nerelere çekildi nerelere … dediğiniz gibi dermatolog varken instagramda milyonlar izlenen jeli almasak olur mu yaaa?ayıp olur
Hiç bir ant niyet barındırmadan yazdığım bir yazıydı , aslında kk de çok fazla içinde kötülük biriktiren insanlar var bu bariz ortada yani en ufak bir şeyi bile kaf dağı yapıp oh bugün de buna iyi dedim yaaa kafasına bürüneler var :) yazdığım yorumların hiç birinde birine bir saygısızlığım yok bana o kadar çok ön yargıyla gelindi ki şunu anladım ben buraya onların dilinden bir şey de yazsam buna bir kulp bulunurSizin yazdiğiniz başka anlasiliyor bu mevzu başka.Hava atmakla ilgili bir şey degil bahsettigimiz.
Bazıları o kadar komik ki herkes için söylemiyorum , zor bir çocukluk yaşayıp hala hayatının belli yerlerinde çok zorluklara denk gelen biri olarak bir şey söyleyeyim ,bu yaşta ben her şeyi olgunluka karşılayıp mantıklı cevap verebiliyorsam benim için önemli olan o dur çünkü yazılan yorumların çoğunda gördüğüm tek resim şu “ kalplerinde pislikle buraya girip rahatlayanlar“ :) başka da bir şey diyemiyorum , peki siz ve sizin gibiler yorulmadınız mı saatlerdir negatiflik saçmaktan ?Yorulmadın mı herkese laf yetiştirmeye çalışırken Melikecik?
Kız benim kalbimde pislik mislik yok,senin derdin de beni germedi ama inan artık baydı yani.Uzun uzun üşenmeden yazıyorsun bir de.Oturduğum yerden kötü kalpli cadı oldum ben de,bir sal artık insanları sal.Tamam en haklı sensinBazıları o kadar komik ki herkes için söylemiyorum , zor bir çocukluk yaşayıp hala hayatının belli yerlerinde çok zorluklara denk gelen biri olarak bir şey söyleyeyim ,bu yaşta ben her şeyi olgunluka karşılayıp mantıklı cevap verebiliyorsam benim için önemli olan o dur çünkü yazılan yorumların çoğunda gördüğüm tek resim şu “ kalplerinde pislikle buraya girip rahatlayanlar“ :) başka da bir şey diyemiyorum , peki siz ve sizin gibiler yorulmadınız mı saatlerdir negatiflik saçmaktan ?
Yeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremleAslında sorun ne biliyor musunuz bazı insanları çok fazla popüler edip sanki gerçekten onlar onu kullanmışta öneriyormuş gibi gösterip milletin sanki anası babası görevinde gibi o kadar çok güvenip alması , bütün mesele bu , yani bu paylaştığım yazı da bir şeyleri çok fazla abartıp popüler edip normalleştiren insanlara sitem edip yazdım bunları , nerelere çekildi nerelere … dediğiniz gibi dermatolog varken instagramda milyonlar izlenen jeli almasak olur mu yaaa?ayıp olur
Ulan bi ben tanışamadım hayatımın aşkıyla saçıma, vücuduma, cildime iyi gelen bi yiğit ürün arıyorumYeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremle
Heh ben de bunu senin için düşünüyorum mesela. Kalbi temiz olan insan başka hayatlara bu kadar nefret kusmaz sanıyorum.kalplerinde pislikle buraya girip rahatlayalar “ :
Benim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucizeUlan bi ben tanışamadım hayatımın aşkıyla saçıma, vücuduma, cildime iyi gelen bi yiğit ürün arıyorum
Evet çok haklı tesbit birde o kadar parayı nerden buluyorlar sürekli alışveriş insanları tüketime yönlendiriyorlar gençler gorduklerinden yapamadıkları çok şey için mutsuz yetisiyorHayırlı geceler şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum , ben bugün kendi derdimden değilde toplumda “ dert ve müsriflik olarak gördüğüm bir şeylerden bahsetmek ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum
Konumu rica etsem taşımasanız olur mu ?
Sosyal medya üzerinde insanlara ne hayatlar var ? Dedirten sadece amaçları gösteriş olan insanlardan bahsetmek istiyorum 24 saat elinde kahve fincanıyla sunumuyla evini tavaf edenler , kınasında nişanında 5-6 kıyafet birden değiştirenler , en iyi yüzük olmadan evlenmem diyenler , mehiri araba isteyenler (en komiği) her gün evinin şahane manzarasını çekip kocasını övenler makyaj malzemeleriyle hava atanlar , en iyi parfüm benim yarışları , en pahalı ayakkabıyı almak için savaşlar vb … Artık bunları görmemek için sosyal medyaya İnstagram vb) 3-4 gündir girmiyorum hepimiz bu kadar mükemmel hayatlar yaşıyorsak evliliklerinizde aile yaşantımızda arkadaşlık ilişkilerimizde neden bu kadar çok derde sahibiz? Kk de bir çok hayat örnekleri var üzüldüğümüz keşke öyle olmasaymış dediklerimiz mahkemeye koş boşan dediklerimiz belki de burada da bazıları “hayatında mutlu gibi yapanlardır “ bilemiyorum bugün bunları yazmayı çok istedim biz bence özümüzü derinlerdeki mutluluğumuzu unuttuk , Allah herkese cennet bahçelerinde yürüyormuş kadar kalp ferahlığı ve hayırlı yollar versin ne diyelim , şu an kim nerede ne derdi varsa dermanı bulur inşallah …
Bu konularda sizler neler düşünüyorsunuz ?…
NOT: eklemek zorunda kalıyorum , yanlış anlaşılmayı hiş sevmiyorum huyum kurusunben böyle insanları takip etmiyorum sosyal medyadan uzaklaşma sebebim sosyal medyayı kapladı bu insanlar esir aldılar resmen bu konuda siz neler düşünüyorsunuz diye sormak İstedim
BU YAZDIĞIM YAZI DA SOSYAL MEDYANIN İNSANLARI ÇOK FAZLA ZEHİRLEDİĞİNDEN BAHSETMEK İSTEDİM . Görüyorum ki çok anlaşılmamış herkes nasıl isterse öyle anlamış … daha da bir şey demiyorum düzenleme yapmıyorum
Dermatolağa ne için gidilip gidilmeyeceğini bu yaşa kadar öğrenememiş olman senin sorunun sayın adı bile belli olmayan hanımefendiYeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremle
Evet işte bu da doğruEvet çok haklı tesbit birde o kadar parayı nerden buluyorlar sürekli alışveriş insanları tüketime yönlendiriyorlar gençler gorduklerinden yapamadıkları çok şey için mutsuz yetisiyor
En son bepanthol kullandım bunu da görmüştüm denerim mutlaka çünkü cildim ölümüne dökülüyor, pul pul her yerim bol su içerim ama yok doktor bile “ aa evet baya kuruymuş cildin “ deyip yağlı krem verdi ama tık yokBenim über sorunlu, cilt hastalıklı, hiç bişeyi beğenmeyen vicidimi bebek totosu kıvamına getiren mucizeEki Görüntüle 3353769
Yeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremle
Niye aynı havayı soluyamıyoruz, sen trake solunumu mu yapıyorsun?Dermatolağa ne için gidilip gidilmeyeceğini bu yaşa kadar öğrenememiş olman senin sorunun sayın adı bile belli olmayan hanımefendio melikecikcik falan diyorsun ya günlük hayatta bir yerde kahve içiyor olsak öyle bir üslupla aynı havayı bile soluyamazdık seninle , sosyal medyayı bu kadar verimli kullanabiliyorsan benden sana minik bir tavsiye “ bir de kendine iyi bir psikolog bak çünkü bu kadar klavye de ego kasmanın illaki altında yatan bir sebebi vardır :)
Ben bunları derken yoruldum da her seferinde sen yorulmadın
Ne diyeyim