Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünden beri buradasın ne ara çıktın sosyalleştin?

Yoo ben öyle anlatmıyorum, sen öyle anlıyorsun muhtemelen. Makyaj malzemesinden hava attıkları sonucuna ulaştığın gibi benim sosyalleşmemden de bu sonucu çıkarıyorsun. Benim için normal şeyler, atom parçalamıyoruz. İnsanlar çıkar eğlenir, isterse alkol alır isterse kahve içer. Sinemaya tiyatroya gider, arkadaşlarıyla görüşür, oyun oynar. Yani herkese uyan bir sosyalleşme aracı, eğlenme anlayışı mevcut. Ama 20’li yaşların başında bir genç kız bütün hafta sonunu evde, bir internet sitesinde kendini ispat etmeye çalışarak geçiriyorsa o insana üzülürüm ben. Hayat kısa, kuşlar uçuyor…

Bu arada belirtmeden de edemeyeceğim de’yi ki’yi yanlış ayıran insandan yazar olmaz. Kaç mesajında denk geldim.

Siz benden farksız olarak bugün ne yaptınız ? burada saatlerce bana cevap vermek dışında 20 li yaşların başında bir genç kız olarak bu soğukta arkadaşımla oturuyorum ben akşam da sinemaya gideceğim mesela biletim var , sen sanma ki sadece oturup sana bunları yazdım , çoğu insanı dikkate alıp olumlu yazıyorum da sana hiç o şekilde yaklaşmayacağım umrum dışısın , kendin burada yediğini içtiğini anlatıp kendini ispat etmekten bahsediyorsun zavallısın sıktın cidden .

Bu arada belirtmeden de edemeyeceğim de’yi ki’yi yanlış ayıran insandan yazar olmaz. Kaç mesajında denk geldim.
Seni ciddiye alıp burada bir de onlara mı dikkat edeceğim boş beleş sana bir de dikkat ederek mi yazacağım o kadar vakit ayıramam kusura bakma illa ben kaşınıyorum dersen kitaplarımı atarım okur bilgilenirsin 37 yaş ömrünü buraya heba eden kişi .

İstiyorlarsa benim evimde çekebilirler yaffff hayrına evimi açarım istedikleri kadar temizleyebilirler

Niye sürekli hakaret ediyorsun? Kendini ifade edemeyen insanlar hakarete başvururlar. Bu da senin hakkında ip ucu veriyor mesela bana.

Bir insan dile hakimse böyle şeylere dikkat etmeye gerek duymaz. Otomatik olarak düzgün kullanır imlayı. Hele ki yazar olduğunu iddia eden bir insan…

Teşekkür ederim, boşa para harcamayı sevmiyorum. Ama gönderirsen okurum kitaplarını. Kötü şeyler okumak, iyi olanları daha iyi anlamamızı sağlar. Ben bulduğum her şeyi okurum zaten. Deterjan arkasındaki yazıları okuyacağıma senin kitapları okurum

Ha bir de beni eski konularıma bakacak kadar ciddiye alıp ne kadar “BOŞ” insan olduğunu da gösterdin tüh sana bu kadar insanların hayatlarıyla ilgilenmek yerine kendine vakit ayırda biraz sevaba gir . :)
Dedi dün bana profiline mesajlarına baktım da her konuda yorumun var diyen kişi

Gerçekten çok toysunuz. Belli ki genç de bir kızsınız. Kendini gerçekleştirme çabası içinde kıvranıyorsunuz. Buradan gerçekten çok sığ duruyor o üstünüze oldurmaya çalıştığınız yapay kişilik. Olmuyor.
Daha bu konuya cevap yazmayı düşünmüyorum o yüzden. Çünkü o kadar saçmalıyorsunuz ki elinizde değil.. daha fazla kırılmanızı istemiyorum.

Bu z kuşağının çoğunun ciddi sorunu ‘altı boş özgüven’.
Teknolojinin bizi zehirlemesi konusundan sıyrılıp biraz bu konu üstünüze düşünmenizi öneririm.

Hadi hadi bir sürü şey sıralamazsınız bir de çok toysun gençsin daha yazmayacağım bla bla bla başka ? Yapay kişilik mi ? Aşşağılamaya çalıştığın insanın faydalı olduğu şeyler senin yaşından fazladır biliyor musun ? Kimseye ağır konuşmayacağım dedim dedim de kısmet sanaymış daha sana siz diye de hitap etmeyeceğim , sen kimsin de beni kırabileceğini düşünüyorsun
Ben Z kuşağı değilim de çok fazla senden daha Zeki olan Z kuşağı mevcut o fındık kadar aklınla bana burada boş edebiyat yapma
Defol git
Şimdi haydeeeeee defffoll

Hanimefendi ben bunu ancak doktora tezimden ya da yazdigim makalelerden copy paste yapmis olabilirim ki onlari da ben yazdigim icin yapmama gerek yok Ben bu bilgilerle kisisellestirilmis ilac gelistirme uzerine calisiyorum, yanlis kisiye denk geldiniz. Uzgunum saglik calisani olmaniz bilginizin yanlisligini degistirmiyor ki bunlar zaten cok spesifik bilgiler. Bunu kabul etmek yerine karsi taarruza gecmeniz zaten actiginiz konunun bir ozeti gibi, sasirtmadiniz.

Kudra link gelir mi :)

Barış Muşlu dedin ve beni kaybettin ve da adil yıldırım mi

doğru bak ben de 34 yaşında ilk hamileliğimde keşfettim burayı. gencecik insanın daha farklı aktiviteleri olmalı cidden hiç bunu düşünememiştim şu an okuyana kadar. mesela 39 yaşında 2 bebeyle pert şekilde kafa dağıtmaya giriyorum. bi de son zamanlarda site sahipleriyle üyelerin gerçeklikleri hakkında ciddi tartışmalar olduğunu dahi okudum. şaşırıyorum gerçekten

Ben kimseyi kıskanmıyorum :) böyle sizi öfkeyle buraya kim yolluyor merak ediyorum ben sadece insanların düşüncelerini merak ettim
Yazdığın olayları gerçek hayatta yaşayan çok kişi var ,bize uzak değil , normal geldi. Yemek ,kahve yada abartı sevgi gosterileri paylaşımlarını sevmiyorum. Ayrıca sosyal medya kullanmiyorum

Konuyu yeni okudum ne çok yorum almış yorumlara bakma fırsatım olmadı . Kendim kişisel bir hesabım olmamasına rağmen doğa resmi paylaştığım bir hesabım var. Bana sadece ev dekorasyon , DIY ve yemek videoları çıkıyor. Şu Dilan Polati ve ekurilerini haberlerde ilk kez gördüm. Demek istediğim şu ki sosyal medya algoritması sizin kesfetinize merak ettiğiniz şeyleri düşürür . Yani o hayatları kıskanan ve gizliden gizliye gozletleyen sizin gibi insanlar olmasa bu icerikler üretilmez.

İlaç geliştirme uzmanı olman tıp terimlerinde veya tıp ile alakalı her şeyi bildiğin anlamı taşıyor ama benim sağlık sektöründe çalışmam bilgimin yanlışını değiştirmiyor siz daha çok şey biliyorsunuz ve de öyle mi tezatlığa bak hep zaten yanlış kişilere denk geliyoruz oturduğu yerden sallayıp sallayıp ben şuyum gerçekten diyeni hiç görmedik siz de beni şaşırtmadınız tez demişken atın da faydalanalım ben de anatomi hakkındaki tezimi atayım siz de faydalanın olur mu… ay püf

Hepsini okusaydın bu önyargıda bulunur muydun acaba ? Ben şunları takip ediyorum şikayetçiyim demedim siz takip etmeseniz de otobüste yolda her yerde bu tarz ve artık birbirinin kopyası insan dolu gözlerinizi bağlayıp gezin bir de isterseniz , kime neyi anlatıyorum aynen abla aynen

Otrera cim bir psikiyatri uzmani olarak arkadasa dogrusunu anlatmak ister misin? Enerjini bosa harcamak istemezsen anlarim ama arkadas saglik calisanlarini sadece hastanede calisanlar saniyor sanirim ve yanlis bilgisini de asla kabul etmiyor. Hayir iki dk googlesa bilgisinin ne kadar yanlis oldugunu gorecek ama bilmeyen ozguveni cok farkli bisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…