- 11 Aralık 2018
- 39.989
- 248.169
-
- Konu Sahibi melikecik1
Dünden beri buradasın ne ara çıktın sosyalleştin?sizin eğlence anlayışınız ile benim ki bir değil , farklı ayrıca siz sadece beni 2 gündür burada gördünüz ne yaptığımı bilmezsiniz , bir de şu eğlenme muhabbetini çok da atomu delmekmiş gibi anlatmayın biz de sosyal hayat dışında eğlenip işe güce gidiyoruz … aman aman bir olay değil yani
Bu arada belirtmeden de edemeyeceğim de’yi ki’yi yanlış ayıran insandan yazar olmaz. Kaç mesajında denk geldim.sizin eğlence anlayışınız ile benim ki bir değil , farklı ayrıca siz sadece beni 2 gündür burada gördünüz ne yaptığımı bilmezsiniz , bir de şu eğlenme muhabbetini çok da atomu delmekmiş gibi anlatmayın biz de sosyal hayat dışında eğlenip işe güce gidiyoruz … aman aman bir olay değil yani
Siz benden farksız olarak bugün ne yaptınız ?Dünden beri buradasın ne ara çıktın sosyalleştin?
Yoo ben öyle anlatmıyorum, sen öyle anlıyorsun muhtemelen. Makyaj malzemesinden hava attıkları sonucuna ulaştığın gibi benim sosyalleşmemden de bu sonucu çıkarıyorsun. Benim için normal şeyler, atom parçalamıyoruz. İnsanlar çıkar eğlenir, isterse alkol alır isterse kahve içer. Sinemaya tiyatroya gider, arkadaşlarıyla görüşür, oyun oynar. Yani herkese uyan bir sosyalleşme aracı, eğlenme anlayışı mevcut. Ama 20’li yaşların başında bir genç kız bütün hafta sonunu evde, bir internet sitesinde kendini ispat etmeye çalışarak geçiriyorsa o insana üzülürüm ben. Hayat kısa, kuşlar uçuyor…
Seni ciddiye alıp burada bir de onlara mı dikkat edeceğim boş beleş sana bir de dikkat ederek mi yazacağımBu arada belirtmeden de edemeyeceğim de’yi ki’yi yanlış ayıran insandan yazar olmaz. Kaç mesajında denk geldim.
Özellikle anne olanlar çoluğu çocuğu bırakıp deli gibi sabahtan akşama kadar temizlik reelsleri cekiyorlar. Yetmezmiş gibi birde yotubede uzun uzun temizlik videoları atıyorlar. Ben o evde yetişen çocuklara çok üzülüyorum. Çünkü çok fazla kimyasal deterjan kullanıyor o evlerde. Bir klozeti yıkarken bile 4-5 çeşit renkli renkli deterjanlari döküp duruyorlar yazık günah vallahi. Çocuklarla ne zaman vakit geçiriyorlar anlamıyorum. Gerçi tablet ve teli veriyorlar ellerine beyinleri uyuşuyor o garibanlarımın da...
Birde benim evi görseler bütün odaların duvarları minik bebiklerimin eserleriyle doluBir gün büyüyecekler ve ben o dağınıklığı o duvarlardaki pastel boyaları özlemle çok arayacağım biliyorum oyuzden kizmiyorum evimi de o şekilde seviyorum. Hatta bende o duvarlarımı paylaşıyorum storylerimde aşırı titiz hanımcıklar gelmesin diye
Niye sürekli hakaret ediyorsun? Kendini ifade edemeyen insanlar hakarete başvururlar. Bu da senin hakkında ip ucu veriyor mesela bana.Seni ciddiye alıp burada bir de onlara mı dikkat edeceğim boş beleş sana bir de dikkat ederek mi yazacağımo kadar vakit ayıramam kusura bakma illa ben kaşınıyorum dersen kitaplarımı atarım okur bilgilenirsin 37 yaş ömrünü buraya heba eden kişi .
Ahahah ay bu gözümden kaçmış çilek hanım. Soyadınız da yağmuru sanırım. Evlilik soyadınız mı acaba?Herkes kendi adını kullanmıyor mu ya burada? Ben öyle sanıyordum
Benim adım çilek mesela.
Dedi dün bana profiline mesajlarına baktım da her konuda yorumun var diyen kişiHa bir de beni eski konularıma bakacak kadar ciddiye alıp ne kadar “BOŞ” insan olduğunu da gösterdin tüh sanabu kadar insanların hayatlarıyla ilgilenmek yerine kendine vakit ayırda biraz sevaba gir . :)
Hadi hadi bir sürü şey sıralamazsınız bir de çok toysun gençsin daha yazmayacağım bla bla bla başka ? Yapay kişilik mi ? Aşşağılamaya çalıştığın insanın faydalı olduğu şeyler senin yaşından fazladır biliyor musun ? Kimseye ağır konuşmayacağım dedim dedim de kısmet sanaymış daha sana siz diye de hitap etmeyeceğim , sen kimsin de beni kırabileceğini düşünüyorsunDedi dün bana profiline mesajlarına baktım da her konuda yorumun var diyen kişi
Gerçekten çok toysunuz. Belli ki genç de bir kızsınız. Kendini gerçekleştirme çabası içinde kıvranıyorsunuz. Buradan gerçekten çok sığ duruyor o üstünüze oldurmaya çalıştığınız yapay kişilik. Olmuyor.
Daha bu konuya cevap yazmayı düşünmüyorum o yüzden. Çünkü o kadar saçmalıyorsunuz ki elinizde değil.. daha fazla kırılmanızı istemiyorum.
Bu z kuşağının çoğunun ciddi sorunu ‘altı boş özgüven’.
Teknolojinin bizi zehirlemesi konusundan sıyrılıp biraz bu konu üstünüze düşünmenizi öneririm.
Bir sağlık çalışanına bunu da siz öğretmeyin olur mugoogle kullanmışım diye bana yargıda bulunup kendin copy pase yapmışsın , belli kim de ne geliştiği eleştirdiğini sandığı ama yanıldığı şeyi yapan komik şey seni
Kudra link gelir mi :)Yeni bir parfüm, nemlendirici, saç şekillendirici, şampuan, güneş kremi falan denemek için dermatoloğa mı gidelim melikecikcik? Ben hayatımın vücut nemlendiricisiyle bir oyuncunun postu sayesinde tanıştım mesela. Aşk yaşıyorum kremle
Barış Muşlu dedin ve beni kaybettin ve da adil yıldırım miEtiketiniz bana düşmedi elbette ki yapayım kimleri takip ediyorum bir kaçını örneklendirin yazayım “ itiraz etmemek değil bana belli olgunlukla gelen yorumlara bu cevapları verdim
Şimdi takip ettiğim bir kaç kişi ;
1 dinledikçe kendimi keşfedip bazı konularda yönlendiren “Barış Muslu”
2.kendi fikirlerini yakın bulup yazdığı yazıları öğretici bulduğum “Julia Sena yaman
3. Bazen ilişkiler hakkında fikir edindiğim “Adil Yıldırım”
4.kendisini genç yaşta geliştirip tecrübeleriyle insanları aydınlatan Psikolog “Edanur Şimşekli”
5.Düşüncelerini beğenip sosyal medyada takip ettiğim “Celal Şengör “
Vb vb böyle gider
Sadece bir kaçı
Onun dışında ailem arkadaşlarım …
doğru bak ben de 34 yaşında ilk hamileliğimde keşfettim burayı. gencecik insanın daha farklı aktiviteleri olmalı cidden hiç bunu düşünememiştim şu an okuyana kadar. mesela 39 yaşında 2 bebeyle pert şekilde kafa dağıtmaya giriyorum. bi de son zamanlarda site sahipleriyle üyelerin gerçeklikleri hakkında ciddi tartışmalar olduğunu dahi okudum. şaşırıyorum gerçektenEvet. Ben dün çalışmak zorunda kaldım, bir aksilik olmuş çağırdılar 11 gibi gittim 5 civarı döndüm. Duşumu aldım giyindim süslendim çıktım. Eğlendim geldim sana biraz yazdım uyudum. Bugün yarın tatilim, bugünü evde geçiriyorum yarın için planlarım var. Ben 37 yaşında evli bir kadınım. Senin yaşındayken haftada 4-5 gece 2-3’lere kadar eğlenir, sabah kalkar işe giderdim. Şimdi o kadar enerjim yok. Kk nedir bilmezdim o zamanlar. Sen bu yaşında bütün hafta sonunu burda insanlara kendini ispat etmeye çalışarak geçirdin. Yazık günah vallahi.
Yazdığın olayları gerçek hayatta yaşayan çok kişi var ,bize uzak değil , normal geldi. Yemek ,kahve yada abartı sevgi gosterileri paylaşımlarını sevmiyorum. Ayrıca sosyal medya kullanmiyorumBen kimseyi kıskanmıyorum :) böyle sizi öfkeyle buraya kim yolluyor merak ediyorumben sadece insanların düşüncelerini merak ettim
İlaç geliştirme uzmanı olman tıp terimlerinde veya tıp ile alakalı her şeyi bildiğin anlamı taşıyor ama benim sağlık sektöründe çalışmam bilgimin yanlışını değiştirmiyor siz daha çok şey biliyorsunuz ve de öyle miHanimefendi ben bunu ancak doktora tezimden ya da yazdigim makalelerden copy paste yapmis olabilirim ki onlari da ben yazdigim icin yapmama gerek yokBen bu bilgilerle kisisellestirilmis ilac gelistirme uzerine calisiyorum, yanlis kisiye denk geldiniz. Uzgunum saglik calisani olmaniz bilginizin yanlisligini degistirmiyor ki bunlar zaten cok spesifik bilgiler. Bunu kabul etmek yerine karsi taarruza gecmeniz zaten actiginiz konunun bir ozeti gibi, sasirtmadiniz.
Hepsini okusaydın bu önyargıda bulunur muydun acaba ? Ben şunları takip ediyorum şikayetçiyim demedimKonuyu yeni okudum ne çok yorum almış yorumlara bakma fırsatım olmadı . Kendim kişisel bir hesabım olmamasına rağmen doğa resmi paylaştığım bir hesabım var. Bana sadece ev dekorasyon , DIY ve yemek videoları çıkıyor. Şu Dilan Polati ve ekurilerini haberlerde ilk kez gördüm. Demek istediğim şu ki sosyal medya algoritması sizin kesfetinize merak ettiğiniz şeyleri düşürür . Yani o hayatları kıskanan ve gizliden gizliye gozletleyen sizin gibi insanlar olmasa bu icerikler üretilmez.
İlaç geliştirme uzmanı olman tıp terimlerinde veya tıp ile alakalı her şeyi bildiğin anlamı taşıyor ama benim sağlık sektöründe çalışmam bilgimin yanlışını değiştirmiyor siz daha çok şey biliyorsunuz ve de öyle mitezatlığa bak hep zaten yanlış kişilere denk geliyoruz oturduğu yerden sallayıp sallayıp ben şuyum gerçekten diyeni hiç görmedik siz de beni şaşırtmadınız tez demişken atın da faydalanalım ben de anatomi hakkındaki tezimi atayım siz de faydalanın olur mu… ay püf