- 8 Şubat 2017
- 159
- 61
- 33
-
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
Ciddi misin gercekten işe yariyor mu? Su kimliginin fotografini filan koyuyosun tc ni kapatip dimi omu?yaptim onu insallah kapatirlar yaaaaaEvet benm başıma gelmişti malesef.facebook ta bi form var Facebook kapatma formu diye.onu doldur istediğim dışında fotoğraflarım kullanılıyor falan de 24 saat içinde kapatıyorlar
Tabiki hayir. Durduk yere aklina bin tane soru gelicek. Gerek yok diye düşünüyorum insallah kapattirabilirimŞuna bak insan müsveddesi..İşi gücü yok sizle uğraşıyor.
Facebook a şikayet edince dikkate alırlar diye düşünüyorum. Eşinize söyleyecek misiniz?
Onun ocin cok ugrasmak gerekiyo ama. Esime haber vermem gerekirse durduk yere huzur kacsin istemiyorumFacebook yönetime bildiri yaptıysanız inceleme sonucu kapatılır ama baktınız olmuyor siber suçlara şikayet edin derim ben... Ne halt yiyeceği belli olmaz çünkü
Bir arkadaşın da başına böyle bişey gelmişti, bir kaç kişi şikayet ettik Facebook'ta sahte hesap diye kaldırdılarEvliyim eski sevgilim adima facebook hesabi açmış. Basina daha once bu tarz bisey gelen var mi iptal ettirmek icin sikayet ettim ama kale aliniyo mu bilemiyorum açıkçası. Boyle bi durum yasayip hesabi kapattiranlar var mi?
Çünkü onun cep numarasini yazsim arama kismina yine ayni hesap cikti telefon numarasiyla açmışeski sevgilinin yaptığını nerden biliyosun?
sen ne kadarlık evlisin ve hala eski erkek arkadaşının numarasını aklında tutcak kadar o kişi senin nasıl aklında evlisin sen dikkat et ve şikayet etÇünkü onun cep numarasini yazsim arama kismina yine ayni hesap cikti telefon numarasiyla açmış
Cok uzun bi iliskiydi basit bi numarasi varsen ne kadarlık evlisin ve hala eski erkek arkadaşının numarasını aklında tutcak kadar o kişi senin nasıl aklında evlisin sen dikkat et ve şikayet et
genede uzak dur derim ama senin yerinde olsam eşime derdim ya o hesaptan eşine akrabalarına mesaj atarsaCok uzun bi iliskiydi basit bi numarasi var
Siber suçlara şikayet etme çok uzun zaman almıyor direkt arayıp şikayeti bildirp elinizde olan resimleri gönderebilirsiniz siz bilirsiniz... Zaten Facebook yönetime şikayet ettiyseniz geri dönüş olacaktırOnun ocin cok ugrasmak gerekiyo ama. Esime haber vermem gerekirse durduk yere huzur kacsin istemiyorum
Muhtelemen açacak... Siber suçları tavsiye ettim ama huzurum kaçmasın diyor başına bela alınca tümden huzuru kaçacak haberi yokben olsam eşime söylerim. şimdı sildirdin diyelim yarın bi daha açar.
Evet canm o benmkini 24 saat içinde kapatmışlardıCiddi misin gercekten işe yariyor mu? Su kimliginin fotografini filan koyuyosun tc ni kapatip dimi omu?yaptim onu insallah kapatirlar yaaaaa