Sahte facebook hesabi açmış?

Beyaz_karanfil_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
159
61
33
Evliyim eski sevgilim adima facebook hesabi açmış. Basina daha once bu tarz bisey gelen var mi iptal ettirmek icin sikayet ettim ama kale aliniyo mu bilemiyorum açıkçası. Boyle bi durum yasayip hesabi kapattiranlar var mi?

Şuna bak insan müsveddesi..İşi gücü yok sizle uğraşıyor.
Facebook a şikayet edince dikkate alırlar diye düşünüyorum. Eşinize söyleyecek misiniz?

Son düzenleme:
Nasıl iğrenç adamlar var yahu! Umarim fotograflarini saçma sapan sitelerde kullanmaz

Evet benm başıma gelmişti malesef.facebook ta bi form var Facebook kapatma formu diye.onu doldur istediğim dışında fotoğraflarım kullanılıyor falan de 24 saat içinde kapatıyorlar
Ciddi misin gercekten işe yariyor mu? Su kimliginin fotografini filan koyuyosun tc ni kapatip dimi omu?yaptim onu insallah kapatirlar yaaaaa

Evliyim eski sevgilim adima facebook hesabi açmış. Basina daha once bu tarz bisey gelen var mi iptal ettirmek icin sikayet ettim ama kale aliniyo mu bilemiyorum açıkçası. Boyle bi durum yasayip hesabi kapattiranlar var mi?
Bir arkadaşın da başına böyle bişey gelmişti, bir kaç kişi şikayet ettik Facebook'ta sahte hesap diye kaldırdılar

Onun ocin cok ugrasmak gerekiyo ama. Esime haber vermem gerekirse durduk yere huzur kacsin istemiyorum
Siber suçlara şikayet etme çok uzun zaman almıyor direkt arayıp şikayeti bildirp elinizde olan resimleri gönderebilirsiniz siz bilirsiniz... Zaten Facebook yönetime şikayet ettiyseniz geri dönüş olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…