sahiden umursamaz mıyım? kim hatalı?

Oğlak burcu olduğunu tahmin ettim. Benim eşim de oğlak burcu. İlk zamanlarımızda kuzenleri ile gezmeye gidecekti benden izin istemişti. Bende şaşırmıştım. İzin isteyen bir erkek demiştim tam istediğim gibi vs sonra iş bana dönünce öyle olmadığını anladım. Oğlak burçları çok kontrolcü oluyor. Oğlaklardan uzak dur geneli böyle.

bu kadar çok darlaması ona duyduğum ilgiyi söndürdü açıkçası. hiç onu merak etmem ya da onunla ilgilenme isteği duymama fırsat vermedi. bence karşı tarafa arada kendimizi özletmeliyiz. yoksa benim de ona yoğunum yazmıyorum demişliğim var yani. ama uzun bir toplantıya gireceğimi zaten söylemiş olmama rağmen üst üste mesaj yazması, cevap alamyınca da zırt zırt araması hoş değil. bu kadar uzun toplantı mı olur demişti o laf da beni rahatsız etti açıkçası. hayır ben yalan mı söylüyorum sanki? işte ilk başlarda böyle olunca insanın vazgeçmesi çok daha kolay oluyor. ilgiyi tabii ki herkes sever ama ilgi mi yoksa darlamak mı aradaki ayrım önemli. dışarıdayken hiç cevap vermemiş de değilim, verdim ama yetmedi ona. yazıyor yazıyor yazıyor eee ben karşımdakini bırakıp telefonla ona laf mı yetiştiricem? bana göre bu anlayışsızlık mesela.

Bi de yay:))

Böyle durumlar bana da ders oluyor, çok yükselince ben de bazen darliyorum ya da görüşme talebinde bulunuyorum. Ozlemesine fırsat vermiyorum

bu ilişki flörtten daha çok sevgili veya karı koca ilişkisi gibi değil mi, her gittiğiniz yeri haber veriyorsunuz, flört denilen şeyi ben mi çok yanlış biliyorum :)

Aynı ben altına imzami atarım

Böyle durumlar bana da ders oluyor, çok yükselince ben de bazen darliyorum ya da görüşme talebinde bulunuyorum. Ozlemesine fırsat vermiyorum
hadi seninki en azından sevgiden, gerçekten bişeyler hissetmekten, belki bağlanmaktan.
bendeki sevgi ile alakalı değildi. işin içine ego ve kontrol arzusu girdiğini hissettim. yoksa ben de ilgi görmeyi ve ilgilenmeyi severim, eğer bu sahiden kalpten geliyorsa ve ben de bunu hissediyorsam problem yok. zaten insan sevince anlayış da gösteriyor, kıyamıyor ve en ufak bir pürüzde, karşındaki de alttan almışsa arayı bozmak yerine düzeltmeyi tercih ediyor. ama daha 2 haftalık insana karşı bunun sağlıksız olduğunun farkındayım. eğer davranışının altına yatan şey ego değil de çok yoğun hisler olsaydı (bana olmaz ama bazı insanlar ilk tanıma aşamasında bulutların üstüne çıkabiliyor) böyle yapman bana kendimi şöyle şöyle hissettiriyor, şu şekilde olmasını temenni ederdim falan der düzeltmemi isterdi. ama o direkt isyana geçti. sanki her şey onun kurallarına ve onun isteklerine uygun olmak zorunda gibi hissettim ben. yapılan şeyin altında yatan sevgi mi yoksa başka bişey midir, bunları hissedebildiğimi düşünüyorum açıkçası.

bu ilişki flörtten daha çok sevgili veya karı koca ilişkisi gibi değil mi, her gittiğiniz yeri haber veriyorsunuz, flört denilen şeyi ben mi çok yanlış biliyorum :)
bence karşımdaki şahıs da meseleyi yanlış anladı

Ona rağmen yazıyorsa sıkıntı

Sorun umursamazlık filan değil aslında.aranızda enerjisel uyumsuzluk var. Her gittiğiniz yer için haber vermek zorunda değilsiniz bence de(benim de sevgilim yok,bireyselliği severim.birisi bu bireyselliğimi yalnızlığı bozacak olsa bir korku oluyor.hem ya gereksiz bağlanırsam korkusu hem de kendi yalnız özgür halim elden gidiyor korkusu) ama karşınızdaki kişiyle enerjisel uyum içinde olsanız bence o istemeden siz konuşmak haber vermek istersiniz. Gülerken "neden güldün" demesi de ayrı bir ironikmiş. Ben aklıma uymayan şeyler olunca devam etmiyorum ve tekrar kendi yalnızlığıma dönünce içimde bir rahatlama oluyor yalnızlık alışkanlık oluyor insanda ama doğru kişiyle karşılaşınca insan seve seve vazgeçer bence bireyselliğinden. Bu ilgisi sizi sıkıyorsa bence en iyisi yol yakınken bırakmanız ama
kendiniz için en iyisini siz bilirsiniz tabi

Ay yaptığı tam olarak liseli ergen modu

Benim eski nişanlı olmasa acaba o mu diye düşünürdüm oda oğlak burcuydu anlattıklarınızı bire bir yaşadım. Ve dediğiniz gibi uzayınca işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor bu tiplerle

Merhaba; adam balık burcu mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…