sahiden umursamaz mıyım? kim hatalı?

Sizin adama ilginiz yok bence, kendinizi rahatsiz hissediyorsaniz devam etmenin anlami yok. Gülme meselesinde de adam garip davraniyor gercekten.

Onun disinda ben aşiri yazma darlamayi da sevmem ama takmiyor gibi yok yarin konusalim yok disardayim cevap veremem seylerini sevmiyorum. Bu konuda da karsiya hak verdim. Hayatima alacagim insan beni özel hissettirmeli, özel hissetmeyeceksem hayatimda o kişiye gerek olmaz.

Mesela eşimle her dakika konuşmuyoruz veya başka birilerinin yanindaysa cart cart mesaj atip karsilik beklemiyorum ama arada minik bir emoji, bir kelime bir sey yaziyor aklimdasin manasina gelen hoşuma gidiyor gulumsuyorum. Bence cok tatli. Vakit olmayabilir her dakika yazişmayabilriiz ama beni onemsedigini hissetmeliyim, 5 dakika sesimi duymaya istekli olmali.

7 bucuk sene oldu hala işteyken aklina geldikce o sevgiliyken attigi emojiden atar yoğundur cunku biliyorum. Ya da her gun olmasa da nadiren tuvalete gittiginde arar 😂
Bilmiyorum işte boyle sizin tavirlarda biriyle karşilaşsam asla devam etmezdim ben kendi adima.
bilmiyorum sanırım beni en çok iten şey bu kadar kısa sürede bu kadar çok hevesli davranması oldu. yani ben kendim keşfetmeyi isterdim. ona dair hiçbir merakım kalmadı sanki 1-2 haftada "heh bak bu da bu kadar, böyle bir insan" dedirtti. bir de tripleri çok itici buluyorum. afedersiniz ota boka trip yiyince ben de ona sormaz ve kendim de söylemez oldum. yoksa tabii ki haberleşilmeli. telefon ettiğinde artık konuşacak bişey bulamıyordum. çevrimiçisin kiminle konuşuyorsun, bana yazmıyorsun beni umursamıyorsun laflarını duyunca bayağı uzağa kaçasım geliyor ki öyle de yaptım. bu akşam bitirdim.

bilmiyorum sanırım beni en çok iten şey bu kadar kısa sürede bu kadar çok hevesli davranması oldu. yani ben kendim keşfetmeyi isterdim. ona dair hiçbir merakım kalmadı sanki 1-2 haftada "heh bak bu da bu kadar, böyle bir insan" dedirtti. bir de tripleri çok itici buluyorum. afedersiniz ota boka trip yiyince ben de ona sormaz ve kendim de söylemez oldum. yoksa tabii ki haberleşilmeli. telefon ettiğinde artık konuşacak bişey bulamıyordum. çevrimiçisin kiminle konuşuyorsun, bana yazmıyorsun beni umursamıyorsun laflarını duyunca bayağı uzağa kaçasım geliyor ki öyle de yaptım. bu akşam bitirdim.

İyy tam sakızmış bu da. 🙄🙄🙄

Bu ne yaf kaç kız kaç

sevmediğim doğru. ama onun ilgisi de çok yapmacık. bu kadar kısa süre içinde kimse kimseyi sevemez, onun üzerime düşmesi beni özel hissettirmedi mesela, aksine yapay geldi, muhtemelen herkese bu şekilde yaklaşıyor.
ya ben daha cool seviyorum. tabii ki umursamaz tipleri değil ama bu kadar abartmayanları en azından. aklı başında olanları. hayatı sevgiliden ibaret olmayanları. karşımdakinin tek derdi ben olmayayım, bana kalkıp da çevrimiçi'sin ama yazmıyorsun, kiminle konuşuyorsun gibi aşırı ezik bir laf etmemeli.
Arayisiniz aşk değil 🤷

Bunu okuyunca da size hak verdim simdi

Her güne plan yapıp sizi dahil etmeyip, siz dışarı çıktığınızda da daraltması garip çok garip.
İlgi ilgi ilgi ilgi ok de e madem sizi neden dahil etmiyor planlarına.

Kendisi dışarı çıksın ama siz çıkmayın mı istiyor acaba.
Kırmızı çizgisi neymiş 17 yaşındaki sevgililer gibi dakika dakika rapor geçmek mi.?

Sizden bugün şöyle şöyle planlarım var istersen sende gel demenizi mi bekledi acaba ne kadar planlari olsa da bilemedim ki…

Bana aşırı ilgili erkekler hiç samimi gelmiyor.

İcinizde ufacık da olsa acaba oluştuysa hiç devam etmeyin ama bi şans daha vereyim dersenizde bişey kaybetmezsiniz.

yok ya adam kesinlikle anormal, bu kadar olmaz. ne yaptı bana biliyor musun, en son akşamüstü yazmıştı, cevap vermiştim. aradan birkaç saat geçti. kalktı bana ne dese beğenirsin?
"sen hala aynısın, hala beni merak etmiyorsun, yazmıyorsun" :KK70:
Demek ki bir anda fazla bağlanan,ilgi bekleyen biriymiş

Bu kadar her şeyi rapor eden adamlar ilişkinin ilerleyen zamanlarında o raporu senden de ister. Sonra rapor yetmez ben de geleyim der, sonra ben de geleyim de yetmez sen de gitme der. Psikolojik vaka bunlar, uzak dur. Tecrübeyle sabit.

bir tecrübe de benden gelsin. kesinlikle kaçın. ilişki ilerledikçe rapor istemesi artacak, üstüne onunla görüşme, buraya gitme gibi sorunlar çıkarıp siz itiraz edince sizi suçlamaya, 'bunların hepsi paylaşımdır, sen paylaşımı bile bilmiyorsun' gibi saçma sapan şekillerde kavga edecek. o psikoloğa gitsin, siz de bırakın onu.

Böyle ilişkinin daha basında darlayan adamların ciddi psikolojik sorunları oluyor...Herkes demiş ki yakında rapor ister daha da darlar. Alakası yok...Bu tipler kısa süre içinde biranda soğurlar, buz gibi olurlar ufak bişeyi bahane ederek.

her şey bi yana, yanında rahat olamadığım biriyle neyin ilişkisini yaşayabilirim emin değilim.
bir de aklıma takılan, daha ilk rahatsız olduğu şeyde devam etmeyelim diyen insan, bugün bunu aşsak bile yarın başka bişey çıkarır.
aptal değilim, kısa sürede bu kadar ilginin kalpten gelmediğini biliyorum. kimse kimseyi bu kadar kısa sürede aşırı ilgilenecek kadar sevemez. başta olan her şey hevestir, etkilenmedir, geçicidir. sevgi zamanla olur, tanıdıkça. o yüzden ilgisinden mest olup havalara uçamıyorum ben, o ilgi başımı döndürmüyor yani.
Bravo... kaldiki hemen adını koyup istediği şeye cinsellige kavuşmayı istiyor gibi. Ne o oyle ergen gibi surdsyim buradayım. Kendince güven verip kafalicak s.lak.

Gercekten yapmacik bir durum bu.. yani yeni hayatinda olan birine 5 yillik sevgilinmis gibi nerdesin napiyorsun anlatmak sacma geliyor banada.. hem o samimiyet olussa emin ol sen burda konu aciyor olmazdin.. cunku kendiliginden olusur bir sekilde.

Böyle ilişkinin daha basında darlayan adamların ciddi psikolojik sorunları oluyor...Herkes demiş ki yakında rapor ister daha da darlar. Alakası yok...Bu tipler kısa süre içinde biranda soğurlar, buz gibi olurlar ufak bişeyi bahane ederek.
ısınmıyor ki soğusun bence :KK70: yaptığı şeyin yoğun ilgiden olduğunu düşünsem biraz daha zaman vermeye çalışırdım sanırım. ama aptal değilim gelmişim artık 29 yaşına, sapla samanı ayırt edebiliyor insan.

Bravo... kaldiki hemen adını koyup istediği şeye cinsellige kavuşmayı istiyor gibi. Ne o oyle ergen gibi surdsyim buradayım. Kendince güven verip kafalicak s.lak.
benim aklıma ilk gelen lovebombing oldu, evet artniyetliyim sanırım ama öyle :KK70: karşıdaki insanı çok yoğun ilgiye boğup kendine hızla bağlamak sonra terk etmek ya da uzaklaşmak, bu durumda bağlanan taraf aynı ilgiyi tekrar görebilmek için sürekli manipüle edilebilir kıvama geliyor falan. ama o psikolojik işkencede sürekli ilgi gösteren taraf aynı zamanda ilgi gösterdiği kişiyi böyle prensesler gibi falan özel hissettirmek için uğraşır. bunda öyle bişey yoktu. güvenmenin de her yaptığını rapor etmekle alakası olmadığının farkındayım zaten.

Okurken içim darlandi hayatim kaç bence de hiç düşünme bile.
kaçtım dün akşam zaten :)
Gercekten yapmacik bir durum bu.. yani yeni hayatinda olan birine 5 yillik sevgilinmis gibi nerdesin napiyorsun anlatmak sacma geliyor banada.. hem o samimiyet olussa emin ol sen burda konu aciyor olmazdin.. cunku kendiliginden olusur bir sekilde.
evet kendiliğinden olur ve bu rahatsızlığı hissetmez insan. bitirdim dün akşam. çok bozuldu. öyle bozuldu ki engellemek zorunda kaldım.
Okurken ben daraldım😅😅
bi de beni düşün, yaşadım :KK70: neyse bitirdim dün akşam.

Konuyu okurken aşırı darlandım. Günde 93849239 sms atan ergenler değiliz artık, koskoca insanlarız, işimiz var, gücümüz var. İlişki anlayışı garip geldi bana, ben kimseye böyle rapor vermedim; kocama bile vermiyorum. Gün sonu ne oldu ne bitti konuşulur. Arkadaşlarla mı görüşeceğim, zırt zırt titreyen telefona bakıp onunla mı ilgileneceğim? Akşam gelmişim çalışmışım, üstüm başım ter, yüzüm makyajlı duş alıp dinleneceğim, belki kahve içip KK’da takılacağım, hiçbir şey yapmadan telefonda onunla mı konuşayım? İstiyor ki yapışık ikiz gibi anlık durum bildirimi yapın. İnsan bıkar be. Hiç özlemez ki. Bence çok bunaltır bu insanı, ben olsam yol yakınken bitirirdim.

selam hanımlar,

çok kısa süre önce biriyle tanıştım ve onun yoğun ilgisinin, benim de yalnızlıktan bunalmış olmamın getirdiği bir gazla sanırım kendimi bir flörtün içinde buldum. şu an birbirimizi çok yeni tanıma aşamasındayız ve en başından beri aşırı flörtöz bir durumdayız. o kadar çok üzerime düşüyor ki daha önce hiç böylesine alışkın olmadığım için açıkçası biraz garip geliyor. ben tabii ki biraz daha ağırdan ve temkinli giden tarafım. çünkü başta ilgili olup sonradan ilgisine karşılık verdikçe uzaklaşan, saçma sapan havalara giren bazı ilişki deneyimlerim olmuştu. sonrasında üzülen ben oluyorum. neyse, bu sabah kendisiyle bir tartışma yaşadık ve acaba hata bende mi ya da hatanın ne kadarı bende olabilir diye merak ettiğim için iç dökme, fikir alma amaçlı bu konuyu açma gereği duydum.

kendisi dışarı çıkarken falan mutlaka haber veriyor, kiminle görüşecek nereye gidecek yani gereksiz detaylar dahil her şeyi söylüyor. bunları ben sormuyorum tamamen kendisi veriyor bilgileri. ben 29 yaşındayım o 32. ben bu kadar detay vermiyorum ona neler yaptığım ya da yapacağımla ilgili. hafta sonu aradığında hazırlanıp dışarı çıkacağımı söylemiştim laf arasında. akşam eve girdiğimde haber falan vermedim, o eve geçtin mi dediği zaman geçtim dedim. telefonda konuşmak istedi, duşa falan girecektim daha üzerimi değiştirmemişim eve girer girmez arayayım mı dedi. önce yarın konuşuruz dedim, bozuldu. sonra ben aradım, konuşmadı trip yaptı, kısa kısa cevaplar verdi hadi git gir duşuna iyi geceler dedi, iyi geceler dedim kapadık. dün akşam da arkadaşımla buluşacaktım, ben bunu yine laf arasında söyledim, işten çıktığını haber verdiği zaman. arkadaşımlayken de yazıp yazıp durdu. o da dışarı çıkıyormuş onu haber veriyor. tamam iyi eğlenceler, dedim arkadaşımla sohbetime devam ettim. 2 saat geçtikten sonra hiç sesin çıkmıyor, yazdı. mesajı açmadım. gece yarısına doğru yine sitem etti ona hiç yazmadığım için. ben de, sen de dışarıdasın, rahatsız etmek istemiyorum o yüzden yazmadım, dedim. yine bi trip yaptı. ve sabah tartıştı benimle bu yüzden.

ben çok umursamazmışım, onu merak etmiyormuşum, o nerde napıyormuş, eve ne zaman girmiş hiç sorduğum yokmuş. tee önceki günlerde olan haber verme konularını bile açtı. ben de, umursamazlık olmadığını, bunaltıp darlamak istemediğimi, birbirimizi çok yeni tanıdığımız için huyunu suyunu bilmediğimi ve bunun üzerinde bu kadar duracağını tahmin etmediğimi söyledim. tanımakla alakası yokmuş, bende öyle bir duygu yokmuş, bi soğuk bi sıcakmışım (ne alaka ben de anlamadım) sonra da lafı, benim kırmızı çizgilerim var, böyle şeyler olunca uzaklaşıyorum, ben böyle devam edemem bana göre değile falan getirdi. sen dedim bu lafı ciddi olarak mı söyledin kızgınla mı? eğer ciddi olarak söylüyorsan, madem uzaklaşıyorsun madem devam edemezsin ben de etmem, dedim. biraz lafı çevirdi saçmaladı. senin kırmızı çizgin varsa benim de var. bu cümle laf olsun diye kurulmaz, neden bu cümleyi kurduğunu düşün ondan sonra konuşalım ben de ona göre davranayım, dedim. buna sakin kafayla cevap vericem sonra dedi (işteydi o da benim gibi) aradan 1 saat sonra normal muhabbet etmeye çalıştı. bu haftanın her gününe bi arkadaş buluşması, plan koymuş ama planların hiçbirinde benimle buluşmak yoktu mesela. ben de fazla sıcak konuşmadım. akşama doğru yine yazdı, soğuk cevap verdim yine.

hanımlar bana gerçekten bu kadarı saçma geliyor. koca insanlarız, hayatımın merkezine alayım istiyor resmen. en ufak bişeyde de trip yiyorum. ve kendimi onunla rahat hissetmiyorum. yeni olduğu için midir bilmiyorum ama öyle. sanki her hareketime dikkat etmem lazımmış gibi bir enerji alıyorum. telefonda konuşurken bişey söylüyorum mesela, alttan alta aksini söylüyor bana. sanki ben ona uyum sağlamalıymışım gibi hissediyorum. buluştuğumuzda sohbet ediyoruz mesela e gülüyorum haliyle, ben neşeli, gülmeyi ve güldürmeyi seven bir insanım. soğuk, enerjisi düşük biri değilim. gülüyorum, ne gülüyorsun diyor bana. ortada gülünmeyecek bişey olsa anlarım, aptal değilim sonuçta bu yaşıma kadar neye gülünür neye gülünmez biliyorum. tam keyfimin ortasında ciddi bi ifade ile niye güldün denmesi rahatsız edici değil mi sizce de? ve bana o kadar çok yazıyor, o kadar çok arıyor ki onu özlemeye fırsatım kalmıyor. uzun zamandır yalnızım, ilişki işlerini unutmuşum. şimdi kendime bile zaman ayıramıyor gibi hissediyorum. yalnızlığı, bireyselliği seven biriyimdir.

uzun oldu farkındayım, iki tane sorum var size:
-sizce sabahki tartışma için ben mi hatalıyım? sahiden umursamaz mıyım?
-diğer sorum ise, yol yakınken bitirsem mi? çünkü kurduğu cümleyi unutup devam etmek, ne bileyim ne kadar içime siner bilmiyorum. biraz daha gözlemlesem mi yoksa kesip atsam mı?
Hic begenmedim

X