- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.301
Neyden korkuyosun canım Allahaşkına.Benim ailem toplu igne kadar karissa suclu oluyor sebebi kiz tarafi olmamizmis
Onun ailesi herseyi karisiyor sucsuzlar cunku erkek ailesiymis
Ben insa degil miyim diyorum sen artik soyadimi alacaksin ben nereye sen oraya diyor. Ben kendi ayaklari uzerinde duran calisan ureten bir insanim ama nisanlim ve ailesinin gozunde malesef gelin konumundayim. Sen kizsin karisma etme konumundayim ve artik boguluyorum.
Ne gelinler var yuksek meblagli seyler istiyor karsi taraf yok deyince de sorun cikiyor. Ben evim olsun istedim sadece.
Nisanlim da bu yanlisi savunuyor. Ailem hakli diyor icim yaniyor kahroluyorum dusunmekten geceleri uyuyamiyorum. Yasim 32. Hafta sonu nisani atmak istedigimde dusundum acaba atarsam naparim diye. Annem babamin tek istegi yuva kurdugumu gormek ya bu yuvanin dagildigini da gorurlerse yada hice sayildiklaroni gorurlerse daha buyuk aci vermez mi diye de dusunuyorum cikamadim isin icinden. Aileme tam durumlari uzulmesinler diye anlatamadim da Sevgililer gununde konustuk alttan aldi ozur cicegi gonderdi ama korkuyorum herseyden cok korkuyorum
Vereceksin yüzüğü, taksın sepeti koluna herkes kendi yoluna..
Valla 3 gün ağlarsın, hayatın kurtulur ama
Adam gibi adamlar da var, sen nişanlını adam sanma. Ağır oldu belki ama.. Öyle..