Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

İlk sayfayı düzenlemeye çalıştım ama olmadı yarın işe gidince yaparım inşallah. Yine menü bildirimini 4.takım menü ve spor grubundan yapalım mı o Topiğin adını değiştiirirse A Arrietty_ sohbet içinde menüler kaybolmaz hem
Menu ve spor takibi /tablo yapmayacagiz ya. Gerek varmi ki oraya?

Benden olsa olsa süper babaanne olur :rolleyes: :rolleyes:
ben resim atmayana seksi demem arkadaş 😂
şu anda aktif olanlar görür bizi zaten
ben mola verenlere odaklıyım daha çok
heee hatırladım @noram
Silinebilseydi atardım, o kadarsa kompleksli değiliz çok şükür 😅
Bir de saatleri kısıtlayıp şu 2 saat içinde bildirim yapıcaksanız derse tamamdır 😂
Ama haklı, sıkı kuralsız yapamayız biz, hemen gevşeriz 😂
2+7 saat 😜
O zaman açılış sporu benden gelsin. 30 dk hiit cardio 30 dk cardio ile 425 cal yaktım. Darısı başınıza
Eki Görüntüle 2914987
Aşırı sert bir espresso içtim bugün en az 3 saat spor yaparım:halay::KK9::spor:
Benim seksuluk sona erdi, seneye yaza kismetse 😭
Kisliklari cikarttik ula, pandufla seksu mu olunurmus 😪
Miami’ye gel. Yılın 12 ay 🌞 ve sıcak😎
Sende ‘ciplak=sexy’ kafasinda degilsin demi la bamya🤣
😂😂😂😂
karta kaçsın diyosum yani 😂
😂😂😂

Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor. 💃🏻💃🏻💃🏻
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor. :cool: :KK49:

Eklentiler

• 1EB712F2-7FD5-4409-A323-D0F27DDA7565.jpeg
    1EB712F2-7FD5-4409-A323-D0F27DDA7565.jpeg
    182,6 KB · Görüntüleme: 37
Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor. 💃🏻💃🏻💃🏻
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor. :cool: :KK49:
Enfes 😍
Ellerine saglik

Is yeri stresinden dahada kilo almisim 😭
Burdan ayrilmadan da toparlanamiyacagim.

Görüşmeler yapiyorsun dimi?
Hadi gönlüne gore bir yer bulursun ins.

Ben de bir yerle görüştüm, olumlu olursa 2. Mülakat da varmis. Mülakat stresi de ayri bir sey, böyle zamanlarda oruç yardımcım oluyor, yoksa sürekli atıştırma ihtiyacim oluyor, duygusal yeme mi diyorlar

Bende de firinda tavuk ve karisik sebze var.
Salataya falan üşeniyorum ya 🙄
Aksam 18.30 gibi yiyecegiz.

15.00 gibi biraz kuruyemis, 4 5 erik yedim.

45 dak salonda çalıştım.
6 bin de adimim var, on bin yapıcam ✌️ sonra da ders caliscam Lori Lori how are you ne var you beybi 🤪
Lori gene 50 kisilik yemek yapti. Gene sofra indirdi. Hemencik yiyip N vitaminimi aliyorum( nikotin🤣). Bulasiga baslim anasini 🤬