Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıklı Yaşam Gurmeleri
- Konu Sahibi LADY VEGA
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
Bilmiyorum ki aklıma öyle bişe geldi. Gerek yok ya bencede kapatalım gitsin orayı daMenu ve spor takibi /tablo yapmayacagiz ya. Gerek varmi ki oraya?
- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
Benden olsa olsa süper babaanne olurSeksulu LadyMiami
Silinebilseydi atardım, o kadarsa kompleksli değiliz çok şükürben resim atmayana seksi demem arkadaş
şu anda aktif olanlar görür bizi zaten
ben mola verenlere odaklıyım daha çok
heee hatırladım @noram
2+7 saatBir de saatleri kısıtlayıp şu 2 saat içinde bildirim yapıcaksanız derse tamamdır
Ama haklı, sıkı kuralsız yapamayız biz, hemen gevşeriz
Aşırı sert bir espresso içtim bugün en az 3 saat spor yaparımO zaman açılış sporu benden gelsin. 30 dk hiit cardio 30 dk cardio ile 425 cal yaktım. Darısı başınıza
Eki Görüntüle 2914987
Miami’ye gel. Yılın 12 ay ve sıcakBenim seksuluk sona erdi, seneye yaza kismetse
Kisliklari cikarttik ula, pandufla seksu mu olunurmus
Sende ‘ciplak=sexy’ kafasinda degilsin demi la bamya
karta kaçsın diyosum yani
- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
- 73
Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor.
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor.
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor.
Eklentiler
- 4 Aralık 2015
- 9.873
- 23.426
- 348
Yok canim ya psikolojik olarak bozuyor dukan beni. Kalori dikkat ederek saglikli olmaya calisarak besleniyorum.Napan pisi pisi, dukancilik devam mi?
EnfesYulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor.
Ellerine saglik
SelamSelam gençler
- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.157
- 548
Goralı ne ben ilk defa duydumBen gunu bitirdim.
Sabah
1 Erik
1 dilim cavdar
2ince dilim fransiz peyniri
Ogle
2 yumurta
200 gr protein yogurt
Aksam
1 ev yapimi gorali
Su 2 L
Simdilik 9bin adim
- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
Kız istanbul da falan yemedin mi hiçGoralı ne ben ilk defa duydum
- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
Benim eşim geç gelecek bugün. O yüzden fırında karışık sebzeler var. Kabak patates havuç ve kapya biber koydum baharatladim mis gibi pişsin diye bekliyorum oğlana da tavuk yapıyorum sağlıklı menü olduEe kızlar menüler de ne var nasıl geçiyor gününüz
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
Is yeri stresinden dahada kilo almisim
Burdan ayrilmadan da toparlanamiyacagim.
Görüşmeler yapiyorsun dimi?
Hadi gönlüne gore bir yer bulursun ins.
Ben de bir yerle görüştüm, olumlu olursa 2. Mülakat da varmis. Mülakat stresi de ayri bir sey, böyle zamanlarda oruç yardımcım oluyor, yoksa sürekli atıştırma ihtiyacim oluyor, duygusal yeme mi diyorlar
- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
- 498
Lori gene 50 kisilik yemek yapti. Gene sofra indirdi. Hemencik yiyip N vitaminimi aliyorum( nikotin). Bulasiga baslim anasiniBende de firinda tavuk ve karisik sebze var.
Salataya falan üşeniyorum ya
Aksam 18.30 gibi yiyecegiz.
15.00 gibi biraz kuruyemis, 4 5 erik yedim.
45 dak salonda çalıştım.
6 bin de adimim var, on bin yapıcam sonra da ders caliscam Lori how are you ne var you beybi