- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki aklıma öyle bişe geldi. Gerek yok ya bencede kapatalım gitsin orayı daMenu ve spor takibi /tablo yapmayacagiz ya. Gerek varmi ki oraya?
Benden olsa olsa süper babaanne olurSeksulu LadyMiami
Silinebilseydi atardım, o kadarsa kompleksli değiliz çok şükürben resim atmayana seksi demem arkadaş
şu anda aktif olanlar görür bizi zaten
ben mola verenlere odaklıyım daha çok
heee hatırladım @noram
2+7 saatBir de saatleri kısıtlayıp şu 2 saat içinde bildirim yapıcaksanız derse tamamdır
Ama haklı, sıkı kuralsız yapamayız biz, hemen gevşeriz
Aşırı sert bir espresso içtim bugün en az 3 saat spor yaparımO zaman açılış sporu benden gelsin. 30 dk hiit cardio 30 dk cardio ile 425 cal yaktım. Darısı başınıza
Eki Görüntüle 2914987
Miami’ye gel. Yılın 12 ay ve sıcakBenim seksuluk sona erdi, seneye yaza kismetse
Kisliklari cikarttik ula, pandufla seksu mu olunurmus
Sende ‘ciplak=sexy’ kafasinda degilsin demi la bamya
karta kaçsın diyosum yani
Yok canim ya psikolojik olarak bozuyor dukan beni. Kalori dikkat ederek saglikli olmaya calisarak besleniyorum.Napan pisi pisi, dukancilik devam mi?
EnfesYulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor.
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor.
SelamSelam gençler
Goralı ne ben ilk defa duydumBen gunu bitirdim.
Sabah
1 Erik
1 dilim cavdar
2ince dilim fransiz peyniri
Ogle
2 yumurta
200 gr protein yogurt
Aksam
1 ev yapimi gorali
Su 2 L
Simdilik 9bin adim
Kız istanbul da falan yemedin mi hiçGoralı ne ben ilk defa duydum
Benim eşim geç gelecek bugün. O yüzden fırında karışık sebzeler var. Kabak patates havuç ve kapya biber koydum baharatladim mis gibi pişsin diye bekliyorum oğlana da tavuk yapıyorum sağlıklı menü olduEe kızlar menüler de ne var nasıl geçiyor gününüz
Is yeri stresinden dahada kilo almisim
Burdan ayrilmadan da toparlanamiyacagim.
Lori gene 50 kisilik yemek yapti. Gene sofra indirdi. Hemencik yiyip N vitaminimi aliyorum( nikotin). Bulasiga baslim anasiniBende de firinda tavuk ve karisik sebze var.
Salataya falan üşeniyorum ya
Aksam 18.30 gibi yiyecegiz.
15.00 gibi biraz kuruyemis, 4 5 erik yedim.
45 dak salonda çalıştım.
6 bin de adimim var, on bin yapıcam sonra da ders caliscam Lori how are you ne var you beybi