Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeye girmeyen geyikci kadrosundan da alim yapiyor musunuz kizlar
Herkes senin gibi entel zirt pirt haftasonu kacamagi yapsin ula
Pazar yapalım mı her haftanın sonunda bi tartım yaparız haftalık değerlendirme yaparız.
Çarşamba günü de bi kontrol yaparız ne alemde tartımız diye.
Kağıt koymayız ama dimi bişey diyin ben o kağıttan nefret ediyorum
Sende ‘ciplak=sexy’ kafasinda degilsin demi la bamyaBenim seksuluk sona erdi, seneye yaza kismetse
Kisliklari cikarttik ula, pandufla seksu mu olunurmus
Geç dalganı sen geç bamyacık çiçekken toplamasınlar da kart içi iri çekirdekli bamya ol emiLusi ye temsili mezuniyet rozeti verelim len, yazıktır
Ayakta panduf üstte uzun kazak altta dantelli külot pekala da seksülü olunurBenim seksuluk sona erdi, seneye yaza kismetse
Kisliklari cikarttik ula, pandufla seksu mu olunurmus
ben geçerim ki onu,Lusi ye temsili mezuniyet rozeti verelim len, yazıktır
karta kaçsın diyosum yaniGeç dalganı sen geç bamyacık çiçekken toplamasınlar da kart içi iri çekirdekli bamya ol emi
Geç dalganı sen geç bamyacık çiçekken toplamasınlar da kart içi iri çekirdekli bamya ol emi
Konuyu kim actiysa i tahtda olur
Yapma gülüm hiç acıman da mı yokKonuyu kim actiysa i tahtda olur
Yolla gelsinLori simdi seksi çamaşırlarımı giyindim telefonu elime aldım
Öyle yollansaydı yavrum ohoooYolla gelsin
Benim donum kırmızı ama dümdüz kırmızı bu da sayılır mıLori simdi seksi çamaşırlarımı giyindim telefonu elime aldım
Ben basenliyim sedu buna sığmıyorum artık sen oturursunAlın bu da grubun tahtı iyi oturmalar
Eki Görüntüle 2915024
Kırmızı renk sayılmaz. Seksili olması lazım benim normal çamaşırım yok hiç bak şimdi aklıma geldi. Düz şeyleri sevmiyorumBenim donum kırmızı ama dümdüz kırmızı bu da sayılır mı
Ben basenliyim sedu buna sığmıyorum artık sen oturursun