Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende wcye girerken annemden saklıyordum. İyice kafayı yedin diye söyleniyordu.Yok kağıtsız olmaz, alışmışım her cuma oğlandan kalem saklicam diye köşe bucak kaçarak yazıp tartılmaya, eksikliğini hissederim çokkk
Bence de artık gereksiz, saklayacak neyimiz var ki, kimseyi de kandıracak değiliz.. Yarışta gerekliydi ama sahtekarlık olmaması için..
Kim yapiyo la sahtekarlik ula yapsa ne yapmazsa ne vucut senin vucudun. Muhahaha sanki para ödülü varYok kağıtsız olmaz, alışmışım her cuma oğlandan kalem saklicam diye köşe bucak kaçarak yazıp tartılmaya, eksikliğini hissederim çokkk
Bence de artık gereksiz, saklayacak neyimiz var ki, kimseyi de kandıracak değiliz.. Yarışta gerekliydi ama sahtekarlık olmaması için..
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Amin diyin ulaEve gelince insallah.
Amin diyin topluca
Topiğin en seksisini seçip çiğnenmiş sakız vericekler haberin yok muKim yapiyo la sahtekarlik ula yapsa ne yapmazsa ne vucut senin vucudun. Muhahaha sanki para ödülü var
Cok beklicen sanki50dk dir kralicemin yemegini yemesini bekliyorum
Eki Görüntüle 2915003
E kolay mı gözünde taç töreni canlanıyor.50dk dir kralicemin yemegini yemesini bekliyorum
Eki Görüntüle 2915003
Sen bizi sattip gittin baska takima ulaListeye girmeyen geyikci kadrosundan da alim yapiyor musunuz kizlar
Kop gel günahlarındanListeye girmeyen geyikci kadrosundan da alim yapiyor musunuz kizlar
Canin cektigini sanmistir ya. Canim yaaaUla 50dk az mi
Bana teklif edip duruyor
Ostomi posetini degistircem kala kaldim
Sizle ilgili degil takim yarisma isleri bunun stresi alerji yapti bana orada da barinamadim.Sen bizi sattip gittin baska takima ula
4. Takim aynisi olabilerrBişey sorcam bu topikte de hiyerarşi var mı?