Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Kilo bildirimi
Çarşamba 73,3
Bugün,72,4

Eklentiler

• IMG_20210918_080936018~2.jpg
    IMG_20210918_080936018~2.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 23
Dünkü menüm
Sabah,
8 gibi 8 çiğ fındık
Kahvaltı 10 gibi
Kızartma kardan birer tane aldım, bol domatesli biber közlemesi yedim bir tabak, bir lokma kaşar ,yarım dilim ekmek,

Öğle 12 gibi 2 yk yeşil fasulye,2yk etli dogme pilavı,
4 gibi bir avuç dolusu çiğ fıstık çok az tarhana,

Akşam , 7 gibi 4 -5 tane çiğ fıstık yedim
İki litre su

Selam kızlar..
Yeni fırsat buluyorum yazmaya, çok yordu bu hastalıklar beni.. Yarın da erkenden oğlumu doktora götüreceğim.
bu haftam resmen boş geçti, geceler uykusuz, gündüzlerim ancak oğlanla ilgilen derken ümidimi kestim bu haftadan, zaten hergün ödemliyim, kendime ayıracak zamanım olmadı.. İyileşsin de ufaklık öyle toparlanırım ben de..
selam Dahlia , cok yorucu bir surec gercekten.Biran once toparlanirsiniz insaallah..

Ya amcamin gelini var bana diyorki: ya canim. Sen calisiyorsun ama bizimki daha zor. Evi temizle, yemek yap, cocuklara bak. Cok zor .
Benim cevabim: gerizekali bizimkini de komsum yapmiyor heralde. Biz onu is cikisi yapiyoruz!
🤣🤣
Bu calisan kadin - calismayan kadin karsilastirmalarini cok yanlis buluyorum.Herkesin hayat sarti farkli.Hayatlarimizi yaristirmamiza hic gerek yok degil mi:)

Gunaydin 56.40
Bugun 57.30
Hala sisim reglde olamadim , bu ara motivede degilim spor hic yapamıyorum
.
Regl surecimden sonra tekrar katilsam dah iyi olur diye düşünüyorum birkac gun yediğimin hesabini yapmadan psikolojik olarak rahatlamak istiyorum 😪
Ama yinede ananas aldim ödem atici birşeyler deniycem🥶😄

Gunaydin 56.40
Bugun 57.30
Hala sisim reglde olamadim , bu ara motivede degilim spor hic yapamıyorum
.
Regl surecimden sonra tekrar katilsam dah iyi olur diye düşünüyorum birkac gun yediğimin hesabini yapmadan psikolojik olarak rahatlamak istiyorum 😪
Ama yinede ananas aldim ödem atici birşeyler deniycem🥶😄
Benimde motivasyonda sikinti var ama hic kendimi dinlemiyorum. Crossfit yaptigim grupla bi challenge basladik. O iyi geliyor

Benimde motivasyonda sikinti var ama hic kendimi dinlemiyorum. Crossfit yaptigim grupla bi challenge basladik. O iyi geliyor

En iyisini yapiyorsun canim eksini gordum harikasin ❤ bu ay baya agrim var regl sonrası pamelaya baslamk istiyorum ,chloedan daha hafif olsada etkili oldugunu soyluyorlar

Kilo bildirimi
Çarşamba 73,3
Bugün,72,4
3 günde harika eksi
Gunaydin♥️👋
Gecen hafta 98,4
Bugun 97,4
Fark 1 kilo
Hedef 96
Harikasın loricim tıkır tıkır gidiyor kilolar 👏🏼
Günaydın kizlar,

Gecen cuma 55.6
Bu cuma 56.2

+600

Regl artisi diye dusunuyorum, hala regl olamadim.

Bu durumda yarisirsam haksızlık olacak, bu normal kilom degil çünkü 🙄

Zaten kizlarin cogu kaçışta 😪
Bencede regl artısıdır
Arada vuran sancılara be lekelenmelere rağmen bende olamadım
Sabah unutup bir şeyle artıştırdım eşim kahvaltı hazırlayınca
azcık hazmedip tartılmayı bekliyorum bende

Selam kızlar..
Eve yeni geldim sayılır, başım çatlıyor aç, susuz kaldım bu saate kadar.. Sabah kalkınca aceleyle tartıldım beklemeden, artıyım haliyle..
Neyse oğlum daha iyi, boğazında da hiçbirşey yokmuş.. Kaç gündür sprey kullanıyordum zaten, vardıysa da geçmiş herhalde.. Keyfi de yerine geldi, şimdi benim toparlanmam lazım :) Uykusuzluk, baş ağrısı tüketti beni..