- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Ay bende konserve istavrit seviyorummm basen ton balikli salata yapacagima onu koyuyorum salataTon balığı benim de favorim değildir.
Konservede istavrit severim
Makarnaya üzüldüm ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende konserve istavrit seviyorummm basen ton balikli salata yapacagima onu koyuyorum salataTon balığı benim de favorim değildir.
Makarnaya üzüldüm ama.
Domates sosu kesinlikle gitmez, sarımsak da olmaz, sen dediğim gibi bir dene bak farkı göreceksin benim çocuklarım çok yemek seçerler ve bayılarak yiyorlar.Mısır, maydonoz ve domates sosu, sarımsak ekleyip sos yaptım. En son ton balıklarını atıp çevirdim. Ton balıklarının yağınıda süzdüm iyice ama uymadı damak zevkime.
Konserve istavrit hiç denemedim zaten burada muhtemelen yoktur.Ay bende konserve istavrit seviyorummm basen ton balikli salata yapacagima onu koyuyorum salata
Off geçmiş olsun
ateş dürücü kullanıyorsan dönüşümlü ver
bağışıklık yapmasın vücudu
Naber hanımlar nasılsınız
Gece gece kimse yok delirdiniz mi gelin iki lafın belini kırak herifler de baksın kalsın neye gülüp duruyor hanım diye
Dur hele sana numaramı verem burdan zor olurValla çok ihtiyacım var, çok yorgunum, halim yok, ateş nöbetindeyim, sabaha kadar konuşalım dersen varım
Dur hele sana numaramı verem burdan zor olur
Adres yolla sana bi koli yollimKonserve istavrit hiç denemedim zaten burada muhtemelen yoktur.
Adımız sapığa çıkacak biri adres istiyor diğeri telefonAdres yolla sana bi koli yollim
Stalker sedulu iş başında bir takım bilgiler açığa çıkmışAyak bakımı yapıyorumdur…
Gülmeyin len!
Neyse gülebilirsiniz zaten keyfiniz yerine gelsin diye koydum
Stalker sedulu iş başında bir takım bilgiler açığa çıkmış
Somonlu denedim geçen sefer ben...
Öğleden sonra
1 lt dukan birası
Duble kahve
Akşam 20:00
Bir tabak semizotu yemeği
3/4 yk ton balıklı makarna (tam buğday unlu makarnadan yaptım)
Ben bazı yiyecekleri bağdaştıramıyorum. Balık ve makarnada onlardan biriydi. Bu akşam ton balıklı makarna deneyeyim dedim. Hiç sevmedim, o kadar malzemeyede yazık oldu
Ayy ben istavriti çok severiimmTon balığı benim de favorim değildir.
Makarnaya üzüldüm ama.
Hahhahahah bilgilerim o kadar çok kişide var ki zaten bir de sen de olsunStalker sedulu iş başında bir takım bilgiler açığa çıkmış
Sen Miami uçağına ver ben karşılarım.Adres yolla sana bi koli yollim