Bir kac gun nasil olsa bos vaktim cok diye tae bo abs ve inferno cardio bir arada yapinca karnima fazla yuk bindirdim anlasilan.Kaslarda siskinlik oldu gibi.Dun yapmadim biraz daha rahattim.
Bu durumda her gun (dinlenme gunu olacak tabi) callanetics + tae bo bootcamp abs yapacagim, Aslinda bu abs videosu hareketli,cardio yerine gecer mi dersiniz,yoksa leslie de yapsam mi yanisira?
Zaten başlangıç kardiyo, onun için hiç gerek yok leslie eklemene.Bir kac gun nasil olsa bos vaktim cok diye tae bo abs ve inferno cardio bir arada yapinca karnima fazla yuk bindirdim anlasilan.Kaslarda siskinlik oldu gibi.Dun yapmadim biraz daha rahattim.
Bu durumda her gun (dinlenme gunu olacak tabi) callanetics + tae bo bootcamp abs yapacagim, Aslinda bu abs videosu hareketli,cardio yerine gecer mi dersiniz,yoksa leslie de yapsam mi yanisira?
Bence kardio yerine gecer. Haftaya bolebilirsin. Bazi gunler ou bazi gunler leslie gibi...
Tesekkur ederim.Bugun dinlenme gunu yaptim.Yarin duruma gore haftayi planlayacagim. Bir yandan da bacaklarimin ust kisimlarinin incelmesine ihtiyacim var.Ebru salli skinny jean yapiyordum bir ara, Yine devam etmek aklimdan geciyor.Zaten başlangıç kardiyo, onun için hiç gerek yok leslie eklemene.
Skinny jean ile incelme oldu mu acaba sizde?Tesekkur ederim.Bugun dinlenme gunu yaptim.Yarin duruma gore haftayi planlayacagim. Bir yandan da bacaklarimin ust kisimlarinin incelmesine ihtiyacim var.Ebru salli skinny jean yapiyordum bir ara, Yine devam etmek aklimdan geciyor.
Fazla yapmadigim icin oldu diyemem.Ama daha evvel ebru salli pilates videolarini yaptigim zaman incelme olmustu, o yuzden guveniyorum ona.Skinny jean ile incelme oldu mu acaba sizde?
Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün Debbie Siebers start it up ve arkasından da callanetics yaptım. Bu Debbie beni öldürüyor, kollarımı kaldıramıyorum egzersizden sonra zamanla daha az zorlanırım umarım..
Merhaba kızlar. Bugün 5 day Slim Down (1 saat 15 dk) yaptım. Daha tempolu ve daha hızlı gibi geldi bana.
Sabah uyandığımda kollarımı hareket ettirirken acıyordu, dünkü pilatesten olmuş. Halbuki fazla da kol çalışmadım ama demekki çok etkiliymiş. Call ve ya pilates kesinlikle yavaş yavaş hayatıma girmeli. Dambılla yaptığım hareketlerden daha fazla çalıştırmış kollarımı.