canım dediğin gibi diyetlerin temeli aynı yoğurt yumurta çiğ badem fındık vs ben hiç görmedim ki börekle tatlı ile hamurişi ile diyet meyve bile sayılı oluyor :) bir de bir evde nasıl devamlı börek olur ya ben keki çok seviyorum yapar yerim diye un almıyorum eveKizlar eskiden yoyo dietlerini denerken hep ac kalirdim ac kalirsak zayiflariz diye düsünürdük. Simdi tika basa yiyip doyuyorum yumurtam, etim, findik fistigim, yogurdum o kdar cok sey var ki aslinda yiyip kilo almayacagimiz... Cok sevip vazgecemediginiz seyi de haftada bi yiyin mesela ne olacak. Bana hala özel mesajla yaa suramizda fazla var da börekten pogacadan da gecemiyoruz diye sormuyorlar mi cildiriyorum. Her gün yemek zorundamiyiz yani böregi pogacayi.
Öyle aç açına diyet yaparken 2-3 gün dayansak sonrasında bulduğumuz yiyeceğe saldırıyorduk.Ben neredeyse aylardır ekmek yemiyorum.Karataya uymaya çalışıyorum.Kahvaltıda yediklerimle 7-8 saat yemeden durabiliyorum.Bu sene dondurma ble canım çekmedi.Kizlar eskiden yoyo dietlerini denerken hep ac kalirdim ac kalirsak zayiflariz diye düsünürdük. Simdi tika basa yiyip doyuyorum yumurtam, etim, findik fistigim, yogurdum o kdar cok sey var ki aslinda yiyip kilo almayacagimiz... Cok sevip vazgecemediginiz seyi de haftada bi yiyin mesela ne olacak. Bana hala özel mesajla yaa suramizda fazla var da börekten pogacadan da gecemiyoruz diye sormuyorlar mi cildiriyorum. Her gün yemek zorundamiyiz yani böregi pogacayi.
Karatay hocanın dediği gibi, beyinlere format atmak lazım. Bi de hani çocuk değiliz, belirli yaşa gelmiş insanlarız, doğumlar, hastalıklar.. Vucudumuz artık eskisi gibi değil. Kendimizi düşünmeliyiz artık, artık tenime, saçıma, gözüme, kaslarıma, kalbime iyi gelen şeyleri tüketmem lazım diye düşünüyorum. Bu zamana kadar yediğim beyaz şeker, un insulin direncin başka ne verdi bana?!
Bir az da ruhumuza dönelim, ruhumuzu besleyelim. O bir tane poğaça, bana yaptığım spordan sonraki mutluluğu veremez, o hazzı yaşatamaz.
Bazı geceler boş midemden gelen sesler bile beni mutlu ediyor, midem için yaşamadığımı anlıyorum ve huzurlu uyuyorum.
Öyle aç açına diyet yaparken 2-3 gün dayansak sonrasında bulduğumuz yiyeceğe saldırıyorduk.Ben neredeyse aylardır ekmek yemiyorum.Karataya uymaya çalışıyorum.Kahvaltıda yediklerimle 7-8 saat yemeden durabiliyorum.Bu sene dondurma ble canım çekmedi.
Canım neden pilates değil de call tercih etdin? Call videoları var bilgisayarda kitabı da var, ama nedense pilates daha yakın geliyor bana. zayıfladığımda ya da hamile kaldığımda pilates yapmayı çok istiyorum.Degisiklik olsun diye callanetics evolution yaptim. Ayy icim bayildi. Ben bunun da begendigim hareketlerini alip kendime uyarlayacagim herhalde. Yalniz karin hareketlerinde 10 yas genclesteki gibi yanma hissetmedim sanki karnim calismadi gibi. Bir iki bacak hareketi var digerine ekleyebilirim.
Canım neden pilates değil de call tercih etdin? Call videoları var bilgisayarda kitabı da var, ama nedense pilates daha yakın geliyor bana. zayıfladığımda ya da hamile kaldığımda pilates yapmayı çok istiyorum.
He he he ,yakışırrr arkadaşıma.Call da yapildi... Bakalim 2.tur bir fark yaratacak mi... Ancak call acaip esneklestiriyor yakinda baleye baslayabilirim.