Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Kizlar eskiden yoyo dietlerini denerken hep ac kalirdim ac kalirsak zayiflariz diye düsünürdük. Simdi tika basa yiyip doyuyorum yumurtam, etim, findik fistigim, yogurdum o kdar cok sey var ki aslinda yiyip kilo almayacagimiz... Cok sevip vazgecemediginiz seyi de haftada bi yiyin mesela ne olacak. Bana hala özel mesajla yaa suramizda fazla var da börekten pogacadan da gecemiyoruz diye sormuyorlar mi cildiriyorum. Her gün yemek zorundamiyiz yani böregi pogacayi.

canım dediğin gibi diyetlerin temeli aynı yoğurt yumurta çiğ badem fındık vs ben hiç görmedim ki börekle tatlı ile hamurişi ile diyet meyve bile sayılı oluyor :) bir de bir evde nasıl devamlı börek olur ya ben keki çok seviyorum yapar yerim diye un almıyorum eve

Karatay hocanın dediği gibi, beyinlere format atmak lazım. Bi de hani çocuk değiliz, belirli yaşa gelmiş insanlarız, doğumlar, hastalıklar.. Vucudumuz artık eskisi gibi değil. Kendimizi düşünmeliyiz artık, artık tenime, saçıma, gözüme, kaslarıma, kalbime iyi gelen şeyleri tüketmem lazım diye düşünüyorum. Bu zamana kadar yediğim beyaz şeker, un insulin direncin başka ne verdi bana?!
Bir az da ruhumuza dönelim, ruhumuzu besleyelim. O bir tane poğaça, bana yaptığım spordan sonraki mutluluğu veremez, o hazzı yaşatamaz.
Bazı geceler boş midemden gelen sesler bile beni mutlu ediyor, midem için yaşamadığımı anlıyorum ve huzurlu uyuyorum.

Öyle aç açına diyet yaparken 2-3 gün dayansak sonrasında bulduğumuz yiyeceğe saldırıyorduk.Ben neredeyse aylardır ekmek yemiyorum.Karataya uymaya çalışıyorum.Kahvaltıda yediklerimle 7-8 saat yemeden durabiliyorum.Bu sene dondurma ble canım çekmedi.

Tae bo Circuit cardio Training (53 dk) yapıldı.

Kızımla parka gidicem akşama doğru, eskiden yaptığım gibi bir köşede bankta oturmıcam, kızımla koşturucam, basketbol oynıcam onunla, koleksiyonu için taş ve yaprak toplıcaz yerden.

Bende sağlam bir karatay kahvaltısı yapıyorum. Bazen arada kuruyemiş yiyorum. Bazen de 2 öğün. Kahvaltı 8 buçuk, akşam yemeği de 4-4:30 gibi acıkma durumuma göre yiyorum. Ekmeği hiç aramıyorum. Sadece eve köy ekmeği gibi bir ekmek geldiyse ondan 1-2 tane yiyorum veya lavaş. Normal beyaz ekmekten hiç yemiyorum. Ekmeğin içindeki katkı maddelerini hiç düşünmüyor insanlar, hala sağlıklı zannediyorlar. Annem bazen hasta olunca ekmek yemiyorsun ondan hasta oluyorsun diyor. :)

Degisiklik olsun diye callanetics evolution yaptim. Ayy icim bayildi. Ben bunun da begendigim hareketlerini alip kendime uyarlayacagim herhalde. Yalniz karin hareketlerinde 10 yas genclesteki gibi yanma hissetmedim sanki karnim calismadi gibi. Bir iki bacak hareketi var digerine ekleyebilirim.

Canım neden pilates değil de call tercih etdin? Call videoları var bilgisayarda kitabı da var, ama nedense pilates daha yakın geliyor bana. zayıfladığımda ya da hamile kaldığımda pilates yapmayı çok istiyorum.

Ben spora basladigimdan beri pilates yapiyordum zaten ancak call gibi cabuk etki etmedi. Mesela sislik varsa aliyordu sisligi ama call da kisa sürede 6 cm farketti ki bu pilateste olmadi.

Ogluma biraz kültür fizik hareketleri yaptirdim ve cocuklarla yürüyüse ciktik. Bugün call suya düstü cok yoruldum artik. Kismet yarin...

Iyi Pazarlar kizlar!!! Benim de kanima girdiniz yarim saat tae bo cardio yaptim ardindan da call yaptim. Birazdan cocuklarla yürüyüs yapacagim. Yarim saatte 200 kal harcadim. Gerci leslie nin hiit videolarinda da harciyorum o kadar ama arada degisiklik gerekiyor. Bu hafta yapacagim bakalim call ile beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…