- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yanımda biri daha vardı kafam karışıktı biraz da km ye dk ya filan hiç dikkat etmedim. Ama bu kadar adım için ortalama 1 saat filan tempolu yürünmeli sanırım. Bir dahakine dikkat etmeye çalışırım unutmazsam.Kac km ne kadar sure yurudun canim. Heveslendim simdi ben de mi alsam. Telefona app yuklemistim ama yolda calismiyor kesinti oluyor.
bende yeni döndüm canım tekrar aranıza ah yaz bizi kopardı lesliden dışarda hep koşturma halindeyim günde en az 3 kez tyürüyüş yapıyorumMerhaba kızlar
2 aylık bir aradan sonra az önce 3 mil ile döndüm aranıza. O kadar ara verince 1 milin sonunda bile kan ter içinde kaldım. Fakat kendimi çok iyi hissediyorum
slm kızlar hepinizi çok özledim iş yerinde engel koydular uzun zamandır bakamadım ev de de hiç fırsat olmuyor çocukla ilgilen malum yaz hareketli geçiyor düzenli yapamıyorum leslie ama yüüyorum dışarda çok fazla hareket halindeyim kilo almadım 65 de duruyorum hala hedef 58 tabi ama kışa ulaşacağım o hedefe hepinizi çok özledim özellikle Deryacım seni geçmişe göz atayım ben de affedin beni uğrayamadığım için
canım ya sorma evet hiç giremedim ya çünkü yaz koşturma ile geçti hep ama yapacağım en kısa sürede birde oğlum yürümeye başladı. evet sayende çok yol katettim 83 leri hatılamak bile isitemiyorum 65 im şimdi hamile kaldığım kiloya döndüm 38 bedene de girdim saldım diyebilirim ama çok yürüyorum yaz ya malum birde 58 olsam tamamdır kışa inşallahAaa nerelerdesin canim sen yaa? Iyi de ilerleme kaydetmistin. Neyse kisin acigi kapatirsin, yürüdüysen sorun yok ben de yazin pek bi sey yapamadim. Kisin insan daha bir düzenli oluyor, hele okul cocugu olan mecburen erken kalkiyor.
ya deryacım birde benim artık ciddi ciddi göbek çalışmam lazım. söyle ki benim devamlı basen ve bacaktan gidiyor alt kısım 38 oldu kalsın böyle istiyorum çünkü üst küçülmeyince alt küçüldükçe görüntü hoş olmuyor. hafta sonu tayt giydim arkadaşlar dalga geçti elmaya 2 çubuk sokmuş gibisin diye. bu işin çaresi mekik mi nefret ediyoum mekikten keşke lesli gibi eğlenceli bi yol olsa göbek içinAyy ben de sabah burn yaptim unuttum yazmayi. Call aksama kaldi vaktim yetmedi.
ya deryacım birde benim artık ciddi ciddi göbek çalışmam lazım. söyle ki benim devamlı basen ve bacaktan gidiyor alt kısım 38 oldu kalsın böyle istiyorum çünkü üst küçülmeyince alt küçüldükçe görüntü hoş olmuyor. hafta sonu tayt giydim arkadaşlar dalga geçti elmaya 2 çubuk sokmuş gibisin diye. bu işin çaresi mekik mi nefret ediyoum mekikten keşke lesli gibi eğlenceli bi yol olsa göbek için
Kedi, tae bo yaparken seni düşünüyordum dün. Tüm video boyunca karın çalıştırıyor resmen. Mesela kol çalıştırıyor gibi gözüküyor yarım squat halinde ama resmen göbek yanıyor, tüm video boyunca hep göbek var. Yani sana uygun gerçekten.Haftaya p90x3e geçene kadar, tae bo karın videolarım vardı. Dün cardio videolarını da indirdim. Bu akşam onlardan birisini yapacağım inşallah, planlarıma uyamıyorum, bakalım. 12 dklık bir video vardı, onu sevmiştim, belki onu yaparım.
Evet, kardiyo videolarında da zaten her harekette karın çalışıyor. Onun için çok iyi. Kardiyo olarak değişimli yapılabilir. Bir ara yaptığımda karnım çok acımıştı, yerdeki hareketlerde.Kedi, tae bo yaparken seni düşünüyordum dün. Tüm video boyunca karın çalıştırıyor resmen. Mesela kol çalıştırıyor gibi gözüküyor yarım squat halinde ama resmen göbek yanıyor, tüm video boyunca hep göbek var. Yani sana uygun gerçekten.
Deryanın da dediği gibi, cardio olmadan bölgesel zayıflamak hayal.
Tae bo ABS videolarını da indirmişsin, harika devam et.
yok canım geçmişe çok okuyamadım haberim yok yaptığından burda video linki verilmiyor sanırım youtubeden ne diye aratayım birde o da leslie gibi 1-2-3 diye mi gidiyor yeni başlayacağım ya bilgim yok pekCanim ben temmuz basindan beri call yapiyorum. Simdilik memnunum. Okumussundur belki eski mesajlarda Temmuzdan beri 6cm karnimdan 2 cm belimden gitti. Temmuz sadece karin hareketlerini yapmistim. Agustosta hareketleri iyice ezberledim 10 yas genclesi yapiyorum videoaya bakmadan. Kalca hareketleri haric cünkü kücülsün istemiyorum ben de 38 bedene indim sükür. Bu beden bana yeter. Kadinin konusmalari olmadan ezbere yapinca benim 25dk filan sürüyor. Istersen bir tur dene. 21 gün bir yap bakalim dayanabilirsen. Ben 2. tura basladim.