Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

ben adımsayarla hesaplıyorum ama çok da güvenilir değil, 5 euroya almıştım dandik gibi. ama boyumu ve kilomu giriyorum. bir de sanırım sağlık ocaklarından da veriyorlarmış, forumda yazmışlardı. en azından bir fikir vermesi açısından edinebilirsin.
spor yapma alışkanlığım oturunca Derya abla'nun bahsettiği saatlerden alıcam, ya da Nike fuel band.

Canım bende Derya Abladan öğrenmiştim bu kalori hesabı yapan saatlerin dünya çapındaki en iyi markası (güvenilir ölçüm yapan) polar'mış...
bende onun sayesinde öğrendim. Araştırdım bir modelini aldım değişik modelleri fiyatları var...Nike spor markası fakat nabız ölçümü daha ayrı bir konu..bir araştırırsın...

Canım bende Derya Abladan öğrenmiştim bu kalori hesabı yapan saatlerin dünya çapındaki en iyi markası (güvenilir ölçüm yapan) polar'mış...
bende onun sayesinde öğrendim. Araştırdım bir modelini aldım değişik modelleri fiyatları var...Nike spor markası fakat nabız ölçümü daha ayrı bir konu..bir araştırırsın...

tesekkur ederim noseecim, alirken arastiricam simdilik almayi dusunmuyorum. nike fuel band seni motive ediyor gunluk kalori yakimini tamamlaman icin o acidan cazip geliyor. bircok aplikasyonla beraber cok kulanisli oluyor. tek kusuru butun gun kolunda nike bilekligiyle gezmen.

Herkese merhaba giremiyorum çok sık kurslarım var düğün hazırlıgımız var elbise bakınma derdindeyim..

Canım çok sıkkın belki inceliyorum ama ben kg veremiyorum vücudumdan yağ atamıyorum ne yapmam lazım ?
Doktora mı gideyim dersiniz ? Sinirlerim çok bozuk.

Herkese merhaba giremiyorum çok sık kurslarım var düğün hazırlıgımız var elbise bakınma derdindeyim..

Canım çok sıkkın belki inceliyorum ama ben kg veremiyorum vücudumdan yağ atamıyorum ne yapmam lazım ?
Inceldigini gözlemliyorsan yag atamadigini nerden biliyorsun? Internette kaslarin agirliginin insanin normal kilosuna 5 kg gibi bile bir fark yapabildigini okumustum ama vücut yine de sekilleniyor.

Inceldigini gözlemliyorsan yag atamadigini nerden biliyorsun? Internette kaslarin agirliginin insanin normal kilosuna 5 kg gibi bile bir fark yapabildigini okumustum ama vücut yine de sekilleniyor.

İnceliyorum ama milim milim sinir oluyorum artık çok bunaldım.
Eski kiloma dönmek istiyorum :KK43: 50 olsam yetecek yahu of :KK14:

canım akşam yemeğini 6 da yiyip daha sonra bir şey yememeyi denesen? akşam yemeğinde de salata+haşlama et ya da 4-5 kaşık yağsız yoğurt içine mevsim meyvesi doğrayıp yesen? belki faydası olur

Boyum 163 kilom 69 ilk hedef 60 olmak vücut kitle ind 25 çıkıyo
sporumu düzenli yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
derya abla bana yol gösterir misin

Boyum 163 kilom 69 ilk hedef 60 olmak vücut kitle ind 25 çıkıyo
sporumu düzenli yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum
derya abla bana yol gösterir misin
Sen daha yeni basladin canim. Biraz sabirli olun. Ben de sürekli kilo vermiyorum, ama sporun faydasini görmeye devam ediyorum. Devam ettikce fazla kilolar da gidecektir.

Bir de sunu eklemek istiyorum. Hareketi hayatimiza yaymamiz cok önemli daha önce de bununla ilgili bir yazi eklemistim Dr. Mehmet Öz ün diger basliga. Yani iki saat spor yap sonra kanepeye yayilip bütün gün yat olmaz. Bilincli olarak hayatimizdaki hareketi arttirmamiz lazim. Asansör yerine merdiven, daha cok yürüyüs gibi hepimizin bildigi seyler.

sen daha yeni basladin canim. Biraz sabirli olun. Ben de sürekli kilo vermiyorum, ama sporun faydasini görmeye devam ediyorum. Devam ettikce fazla kilolar da gidecektir.

inşallah ablacım ramazana vermek istiyorum inşallah verebilirim

inşallah ablacım ramazana vermek istiyorum inşallah verebilirim
Iste ramazan bazen tehlikeli de olabiliyor. Insanlar ya yorgun düsüyor ya da fazla kaciriyor. Ben ilac aldigim icin tutamiyorum aynen düzenime devam ediyorum. Verirsin sabirla devam etmen lazim. Bu is uzun vadede oluyor sporla ama kalici da oluyor.

Iste ramazan bazen tehlikeli de olabiliyor. Insanlar ya yorgun düsüyor ya da fazla kaciriyor. Ben ilac aldigim icin tutamiyorum aynen düzenime devam ediyorum. Verirsin sabirla devam etmen lazim. Bu is uzun vadede oluyor sporla ama kalici da oluyor.

ablaacım ramazan benıde dusunduruyo ya sahura 1 saat once kalkıp yapıcam yada iftardan sonra sence hangısı mantıklı

ablaacım ramazan benıde dusunduruyo ya sahura 1 saat once kalkıp yapıcam yada iftardan sonra sence hangısı mantıklı
10 puanlik uzman sorusu oldu bu simdi. Bilmiyorum ki canim ramazanda spor yapanlar yanitlasin hangisi daha kolay geliyor onlara. Iftardan sonra hazmedince daha rahat olmaz mi? Sahur icin uykun bölünecek erken kalkarsan. Iftardan 1 saat sonra yapsan? Zor oluyor ramazanda biliyorum ama elinden geldigi kadar iste.

10 puanlik uzman sorusu oldu bu simdi. Bilmiyorum ki canim ramazanda spor yapanlar yanitlasin hangisi daha kolay geliyor onlara. Iftardan sonra hazmedince daha rahat olmaz mi? Sahur icin uykun bölünecek erken kalkarsan. Iftardan 1 saat sonra yapsan? Zor oluyor ramazanda biliyorum ama elinden geldigi kadar iste.
ben de oyle dusunmuştum hemde çok yemem spor yapacamdıye bu ara su spor yaparken olenlerı duyunca korktum bıraz açıkçası kılo çok olunca

ben oruç tutmuyorum, şeyda coşkun'u da hiç sevmiyorum ama o kadın oruç tutarken iftardan önce yürüyormuş, açlığı gidiyormuş. gün içinde çok fazla yorulmuyorsan bence olabilir. yürüyüşten hemen sonra su içme şansın olur. benim de akşam yürüyüşe çıkınca iştahım azalıyor ama şimdi tam da emin olamadım bu şeyda'nın yöntemi zararlı da olabilir.

ben de oyle dusunmuştum hemde çok yemem spor yapacamdıye bu ara su spor yaparken olenlerı duyunca korktum bıraz açıkçası kılo çok olunca
Allah korusun canim. Ramazanda hafif olanlardan yap color mileslardan yapabilirsin. Gün icinde yürüyebilecekmisin bilmiyorum onun da bir zarari olmaz. Kizartma filan yememege calis. Insan ramazanda farkli sofralar görmek istiyor tabii ama o bir ayda bir yil veremeyecegimiz kilolar da almak mümkün.

ben oruç tutmuyorum, şeyda coşkun'u da hiç sevmiyorum ama o kadın oruç tutarken iftardan önce yürüyormuş, açlığı gidiyormuş. gün içinde çok fazla yorulmuyorsan bence olabilir. yürüyüşten hemen sonra su içme şansın olur. benim de akşam yürüyüşe çıkınca iştahım azalıyor ama şimdi tam da emin olamadım bu şeyda'nın yöntemi zararlı da olabilir.
onun iftar sofrası hazırlama gıbı bı erdı yok tabı :KK9::KK9:
Allah korusun canim. Ramazanda hafif olanlardan yap color mileslardan yapabilirsin. Gün icinde yürüyebilecekmisin bilmiyorum onun da bir zarari olmaz. Kizartma filan yememege calis. Insan ramazanda farkli sofralar görmek istiyor tabii ama o bir ayda bir yil veremeyecegimiz kilolar da almak mümkün.

ya inşallah yememeye çalışacam ınş ama bende oyuzden duşundum acaba sahura kalkmadan mı yapsam dıye offff kafam karıştı

Ben iftarı yaptıktan 1.5-2 saat sonra sporumu yapmayı düşünüyorum. :)

Bence ramazanda kilo vermekten çok kilo almamaya odaklanılmalı. İftardan sonra hafif bir yürüyüş sindirime de yardımcı olur. :KK6:

ramazanda bende colar mileslerden yapmaya çalışcam kilo vermek yerine almadan atlatabilsem sevineceğim
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X