- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Aramıza hoş geldin o halde.aslında fazla kilom yok ama vücudum çok hantal yani hiç esnek değilim spora yatkın bir vücudum olması için bugün itibariyle leslieye başlıyorum önce denemek için 1 mil ile başlayacağım artırarak devam ederim. tek amacım vücuduma sporu sevdirmek ve spora alışmak. deneyimlerimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
Merhaba! Ben de aranıza katılabilir miyim? Sağolsun Derya ablam tavsiye etti çok teşekkür ediyorum ona. Ama ben baya küçüğüm 13 yaşındayım yani sorun olur mu ?Yazın başında maalesef 92 kilo olmıştum . Cuma itibariyle 87.8 kiloyum şu an Kaılmama izin verirsenz bir kaç şey ssormak istiyorum, kaç gün arayl tartılmak gerekir? Bir de şey ben okul başlayacğğı için nasıl ayarlayabiiliri kendimi bilmiyorım. Yardım ederseniz ve beni kabul ederseniz çok mutlu olurum
Günaydın Derya günaydın kızlar.
Deryacım dün Firm'ü 1,5 kg ağırlıkla yaptım, sence uygun mudur? Bugün de yapmayı planlıyorum da, sorayım dedim.
Hiç zorlanmadım bu arada.
merhaba yeni başlayan biri olarak ilk başta ne kadar leslie yapmamız gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim
bide ne kadar yapınca kaç kilo veriliyor bayrama kadar 5 kilo vermem lazım
çok teşekkür ederim cevap için evet kilo vermek için sabah kahvaltıdan sonra bu hafta 3 mil yapsam sonraki hafta4 ondan sonraki hafta 5 olmazmı öyleCanim kac kiloyu ne kadar zamanda vereceginin bir garantisi yok tamamen vücudunun verecegi tepkiye bagli. Kilo vermek icin yapacaksan haftada 5-6 gün 3-5 mil arasi yapmalisin. Tabii beslenmene de dikkat et. Makarna, hamur isi, ekmek, sekerden uzak dur. Asiri meyveden de tabii.
çok teşekkür ederim cevap için evet kilo vermek için sabah kahvaltıdan sonra bu hafta 3 mil yapsam sonraki hafta4 ondan sonraki hafta 5 olmazmı öyle
Al benden de o kadar.Spora ara verince hamlamışım.Bir tek geçen gün 15 dakika kadar kardiyo yapmıştım.High&tight arkasından kardiiyo yapacak enerjim kalmadı.Ben de pazara gideceğimiz için enerjimi ona saklamaya karar verdim.Ben de 2 saat bahcede calistim 3 mil leslie nin üstüne biraz fazla geldi cok yorgunum su anda.
Bravo sana.Bazen, biranda Leslie'nin enerjisine ihtiyaç duyuyorum. Sizde de öyle oluyor mu?
Bugün temizlik günümdü, dip köşe bi de. Duvarları sildim, camlar, perdeler derken... O enerjiye ihtiyaç duydum, açtım 3 fast miles walk yaptım.
Ev işlerine devam...
Aa ben de ara vermek zorunda kaliyorum esim 7 gun almanyada calisiyor o gunlerde yapiyorum izine geldiginde 2 gun kadar ara veriyorum. Yine de faydasi oldu.