Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Bizim leslieciler kayboldu yine ortadan. Nerelerdesiniz kizlar?
canım ben 1 eylülde işe başladım.
lessle yada açık havada yürüyüş fırsat buldukça yapıyorum. gerekli sıklıkta değil ama en kötü egzersiz hiç yapmadığınız egzersizdir diyerek birşeyler yapıyorum.
tibette pazartesi 21 tekrara geçtim. 5- 6 haftadır tibetin ardından; yarım şınav ( 15 *2 set . bu son haftaki sayı tabiki)
plank 3, 5 dk, alt karın hareketleri 30 tekrar. pilateste öğrendiğim esneme hareketleti.
zamanım vars 45 dk. yoksa hızlı hızlı 30 dk.yapıyorum. haftada 1 yada 2 gün kaslarımı dinlendiriyorum. dinlenme gününde sadece Tibet yogası yapıyorum. ev işleri de hafif kardiyo yerine geçiyor zaten.
bunlar beni çok çok çok yoruyor. aslında ben uyuşukluğumdan kurtulmak için spor yapıyordum. vücudumda birşeyler eksik ama ne, bilmiyorum....
tibete hiç üşenmiyorum.. vücudumu esnetme adına ; 12- 13 dk zaman ayırmak çok rahat geliyor ama arkasına eklediğim hareketleri yapmak bazen ölüm gibi geliyor . Fakat güzel haber; aynada gördüğüm kollarımın ve bacaklarımın çok hafif kaslı görüntüsü, super bir motivasyon sağlıyor..
en büyük sıkıntım sarkık göbüşüm. göbek deliğimin altına doğru çok sarkık. derisi sarkık yani. onu sence nasıl gergin yapabilirim. buraya bir ara fotosunu koyacağım. fotoğraftan değerlendirmek daha iyi olur sanırım.
birde en büyük sıkıntım; paketli gıdaları hayatımdan tamamen çıkaramadım. özellikle pms döneminde; iradem sıfır.diger zamanlar iradeliyim.kısacası ayın 1 haftası bollllll kalorili ve karbonhidratlı saçma sapan beslenip, sonraki 3 hafta boyuncada hem metebolizmamı dinlendirmek, hem işlenmiş gıdaların artıklarını temizlemek adına çok dikkatli doğal, sebze, protein, sağlıklı karbonhidrat alarak beslenmeye dikkat ediyorum....
1 haftadır yazamadım. çok şey birikmişti.
çok uzun oldu kusura bakma canım...

canım ben 1 eylülde işe başladım.
lessle yada açık havada yürüyüş fırsat buldukça yapıyorum. gerekli sıklıkta değil ama en kötü egzersiz hiç yapmadığınız egzersizdir diyerek birşeyler yapıyorum.
tibette pazartesi 21 tekrara geçtim. 5- 6 haftadır tibetin ardından; yarım şınav ( 15 *2 set . bu son haftaki sayı tabiki)
plank 3, 5 dk, alt karın hareketleri 30 tekrar. pilateste öğrendiğim esneme hareketleti.
zamanım vars 45 dk. yoksa hızlı hızlı 30 dk.yapıyorum. haftada 1 yada 2 gün kaslarımı dinlendiriyorum. dinlenme gününde sadece Tibet yogası yapıyorum. ev işleri de hafif kardiyo yerine geçiyor zaten.
bunlar beni çok çok çok yoruyor. aslında ben uyuşukluğumdan kurtulmak için spor yapıyordum. vücudumda birşeyler eksik ama ne, bilmiyorum....
tibete hiç üşenmiyorum.. vücudumu esnetme adına ; 12- 13 dk zaman ayırmak çok rahat geliyor ama arkasına eklediğim hareketleri yapmak bazen ölüm gibi geliyor . Fakat güzel haber; aynada gördüğüm kollarımın ve bacaklarımın çok hafif kaslı görüntüsü, super bir motivasyon sağlıyor..
en büyük sıkıntım sarkık göbüşüm. göbek deliğimin altına doğru çok sarkık. derisi sarkık yani. onu sence nasıl gergin yapabilirim. buraya bir ara fotosunu koyacağım. fotoğraftan değerlendirmek daha iyi olur sanırım.
birde en büyük sıkıntım; paketli gıdaları hayatımdan tamamen çıkaramadım. özellikle pms döneminde; iradem sıfır.diger zamanlar iradeliyim.kısacası ayın 1 haftası bollllll kalorili ve karbonhidratlı saçma sapan beslenip, sonraki 3 hafta boyuncada hem metebolizmamı dinlendirmek, hem işlenmiş gıdaların artıklarını temizlemek adına çok dikkatli doğal, sebze, protein, sağlıklı karbonhidrat alarak beslenmeye dikkat ediyorum....
1 haftadır yazamadım. çok şey birikmişti.
çok uzun oldu kusura bakma canım...

Ayda bir hafta abur cubur cok fazla canim ben de o donemde cok kotu oluyorum ama adet oncesi 1_2gun sapitip toparliyorum kendimi. Karninda daha yag vardir zamanka azalir.

Bugünün acilisini firm ile yaptim. 2kg agirlik iyi geldi.

Merhabaa, bugün 105 squat yaptım 100 de mekik çektim, adım sayar takıyorum farketmeden 5000 adım olmuş bile :) Şimdi leslie ile yürüyeceğimm :KK66:

21. call bitti. Cok mutluyum bu kez tamamlayabildim diye. Bundan sonra saymayacagim artik belirli bir düzende yapmaya devam edecegim arada kisa aralar vererek. Kardio ile birlikte faydasi olduguna inaniyorum.

Merhaba kızlar
2 aylık bir aradan sonra az önce 3 mil ile döndüm aranıza. O kadar ara verince 1 milin sonunda bile kan ter içinde kaldım. Fakat kendimi çok iyi hissediyorum

merhaba arkadaslar,

bende duzenli yapabilsem keske sporumu.... kaslarim okadar tembellestiki...
son zamanlar izdirap gibi geliyor egzersiz yapmak... psikolojik bir durum dur belkide...

Herkese iyi Pazarlar!!! Bu sabah kisa bir pilates videosu yaptim. Pek disimin kovuguna gitmedi ama haftanin yorgunlugunun üstüne leslie yapmak icimden gelmedi. Yarin bizde okullar aciliyor yeterince stresim olacak evde iki okul cocuguyla... Yagmur yagmazsa cocuklarla yürüyüse cikarim.

Dün hiç spor yapamamıştım, neyse ki dünün acısını az önce çıkardım.

Start it up (1/7) 34 dk ve hemen ardından da Burn 30 dk yapıp, ikisinin de esneme hareketlerini sporumun sonunda yaptım.
Startdaki kol hareketlerini ve Burn-ü 1 kg-luk ağırlıklarla yaptım.

Bugün callaneticse başladım.Brazil butt ile birlikte sürdüreceğim.Aslında bugün spora ara günümdü ama sırf callanın nasıl olduğunu göreyim diye yaptım.Yaparken bir özellik yok gibiydi ama bitirdikten sonra sanırım esneme hareketlerinin de etkisiyle iyi hssettim.Hakkını vererek yaparsam iyi olacak gibi.Akşam duruma göre leslie yapabilirim.
derya bu callanetics her gün mü yapılıyordu,haftada bir ara var mı?

Bugün callaneticse başladım.Brazil butt ile birlikte sürdüreceğim.Aslında bugün spora ara günümdü ama sırf callanın nasıl olduğunu göreyim diye yaptım.Yaparken bir özellik yok gibiydi ama bitirdikten sonra sanırım esneme hareketlerinin de etkisiyle iyi hssettim.Hakkını vererek yaparsam iyi olacak gibi.Akşam duruma göre leslie yapabilirim.
derya bu callanetics her gün mü yapılıyordu,haftada bir ara var mı?

Valla call cilar 6 gun yap bir gun ara ver diyor ama ben kendi haftama gore ayarliyorum. Ezberleyip kendin yapinca daha rahat edeceksin. Esnemeler gercekten cok iyi geliyor. Benzer hareketler yogada da var zaten.

X