Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Kelin merhemi olsa basina surer misali ben de gobegime takmis durumdayim. Temmuzda squat yaptim totom havaya kaljti bacajlarim inceldi sikilasti gobek duruyo yerinde.
Bizim göbek, bizden kopamıyor, çok seviyor.

Canim belki göbegimiz mankenler gibi olmayacak ama sporla sikilasir merak etme. Tamamen pürüssüz olacak diye amelyat olmaya hic niyetim yok. Ben üc cocuktan sonra gögüslerimi bile sporla toparladim.
Bir yazı okumuştum, eskiden sporla vücudu toparlamak pek bilinmiyordu ya da tercih edilmiyordu. Eskiden herşey için estetik yaptırılıyordu, şimdi artık vücut şekli sporla bile değiştirilebiliyor. Gerçi sporla uzun sürüyor ama sağlıklı oluyor. Artık bu moda olacak yazıyordu. Oldu da zaten, ama hala çok fazla insan var spor yapmayan.
Ben de bıçak altına yatmam, göbekli kalırım daha iyi.

Benimde gitmiyor, 10 aydır spor yapıyorum, tabi ilk haline göre daha iyi ama yılların göbeği, kötü beslendik. Yavaş yavaş olacak. 8 aydırda Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Kardiyoyu çok az yapıyordum, zayıf olduğum için, göbek yüzünden istemediğim bölgelerden gitmesin diye, baktım az kardiyoyla olmuyor arttırdım, bakalım farkedecek mi?

Ben de bugün call ve 3 color miles yaptim. 3 gün arka arkaya call yaptigima inanamiyorum.

Selam kızlar
Ben de KK'da günlük tutmaya başladım 3 gündür. Az önce Leslie 3 mil yaptım.
Göbek için Ebru Şallıyla Pilates işe yaramaz mı? Acayip karın hareketleri var. Benim henüz çocuğum yok ama kendimi bildim bileli göbeğim var Ne yapıcaz bilmiyorum

Pilates mutlaka ise yarar ancak kardio ile desteklemelisin. Karin konusunda binlerce makale ve blog okudum hepsinde ortak fikir karin yaglarini yakip yaglanmayi engellemek icin kardio, karin kaslarini güclendirmek icin de bölgesel egzersizler bir haftaya yayilarak yapilmali. Ben kardioyu düzenli yaptigimda gercekten karnim daha düz oluyor.

Nemesis, kardesim hosheldin

Gunlugume Leslie yaptigini yazdiginda seni bu topige davet edecektim, unuttum. Burasi insani spor konusunda acaip motive ediyor, heyecanlandiriyor.

Call sonucunu bekliyorum canim. Dusuncelerin benim icin onemli.

Valla ben de merakla bekliyorum. . Temmuz ayi boyunca karin hareketlerini yaptim bir mucize olmadi ama bacaklarin daha bir sikilasti gibi. Sandalyeye ayak tabanlarini koyup sikip biraktigi ic bacak hareketini de yapmistim. O yüzden bir de tamamini yapayim dedim 10 yas genclesi yapiyorum. Sadece kalca hareketlerini es gectim cünkü kücülmesini istemiyorum, onca squatim bosa gitmesin. Tabii sonuclari ilk sizlerle paylasacagim. Yanisira kardio da yapiyorum cünkü kardiosuz kilomu koruyabilecegime inanmiyorum artik.Call, pilates gibi programlar sikilasma saglasa da bir sekilde vücudumuza girenleri yakmamiz lazim. Ayrica kardio calismalari enerji veriyor, kalbe faydali v.s., v.s. Ayy cenem düstü bugün biri beni durdursun.

Maşallah sizlere hanımlar.
Ben de sabah karın hareketleri ve leslie 4 mil yaptım. Bir iki saat içinde de skinny jeans yapacağım.
Göbek derdi bende de var ama pantolon üst bacağımdan zor geçmeye başlayınca kalça ve bacaklara öncelik veriyorum.

4 mile, squat, karın egzersizi, tibet yogası, ılık duş.
30 günlük squat programına başladım, ikinci günüm bugün
o günkü yapmam gereken sayıyı 3 set halinde yapıyorum.
bacaklarım çok acıyor, bu ağrı uzun sürmez umarım.
bu arada, leslie cardio değil mi?

Call sonucunu bekliyorum canim. Dusuncelerin benim icin onemli.

Valla ben de merakla bekliyorum. . Temmuz ayi boyunca karin hareketlerini yaptim bir mucize olmadi ama bacaklarin daha bir sikilasti gibi. Sandalyeye ayak tabanlarini koyup sikip biraktigi ic bacak hareketini de yapmistim. O yüzden bir de tamamini yapayim dedim 10 yas genclesi yapiyorum. Sadece kalca hareketlerini es gectim cünkü kücülmesini istemiyorum, onca squatim bosa gitmesin. Tabii sonuclari ilk sizlerle paylasacagim. Yanisira kardio da yapiyorum cünkü kardiosuz kilomu koruyabilecegime inanmiyorum artik.Call, pilates gibi programlar sikilasma saglasa da bir sekilde vücudumuza girenleri yakmamiz lazim. Ayrica kardio calismalari enerji veriyor, kalbe faydali v.s., v.s. Ayy cenem düstü bugün biri beni durdursun.

Evet canim leslie hem cardio, hem tüm vücut calistiran bir program. Sen hangi videolarini yapiyorsun bilmiyorum ama bantli, agirlikli ve bölgesel calistirdigi videolari her bi seye yetiyo aslinda.

4 fast mil, 5 mil advance walk, beline lastik bağladığı bir videosu var, onda pilates lastiği kullanarak yapıyorum,
aralarda koştuğu bir video var, bunları yapıyorum. tam emin değildim cardio mu yapıyorum diye.
birde yaparken bacaklarıma 1 kilo ağırlık takıyorum, ellerimede yarım yada 1,5 kiloluk ağırlık kullanıyorum
ağırlık kullanmamın bana ne faydası olur tam bilmiyorum aslında:/

Agirlik kullanman daha fazla kalori yakmani ve ayni zamanda kaslarinin da daha fazla calismasini saglar. Ayaklar icin 1 kg biraz fazla gibi leslie de cünkü o da hic bir videosunda ayak agirligi kullanmiyor. Ama ellerde kullanabilirsin. Mil basina 10-20 kalori farkedebiliyor.

Bugun terle, yarin gulumse[/QUOTE]

ayyy. Sabah sabah bayıldım bu slogana ....
bundan sonar benden de sık sık duyarsın canım....

birde kedinin sloganını çok seviyorum : " hareket berekettir ... "

dün akşam yemekten sonra.eşime çok sinirlendim. motivasyonum sıfırın altına düştü...
Engellenmişlik duygusu beni mahvediyor... sonuçta dönüp dolaşıp en çok zararı yine kendime veriyorum....
bedensel rahatsızlık, ruhsal rahatsızlık , hepsi gelip beni buluyor bir şekilde....
diyet spor hepsini bozdum. bugün çok mutsuzum....

bir an once terleyip, toksinlerimden arınıp, duş almak , enerji dolmak istiyorum....
güne güzel bir kahveyle başladım bile .... modum anında yükselmeye başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…