Kelin merhemi olsa basina surer misali ben de gobegime takmis durumdayim. Temmuzda squat yaptim totom havaya kaljti bacajlarim inceldi sikilasti gobek duruyo yerinde.
Bir yazı okumuştum, eskiden sporla vücudu toparlamak pek bilinmiyordu ya da tercih edilmiyordu. Eskiden herşey için estetik yaptırılıyordu, şimdi artık vücut şekli sporla bile değiştirilebiliyor. Gerçi sporla uzun sürüyor ama sağlıklı oluyor. Artık bu moda olacak yazıyordu. Oldu da zaten, ama hala çok fazla insan var spor yapmayan.Canim belki göbegimiz mankenler gibi olmayacak ama sporla sikilasir merak etme. Tamamen pürüssüz olacak diye amelyat olmaya hic niyetim yok. Ben üc cocuktan sonra gögüslerimi bile sporla toparladim.
Benimde gitmiyor, 10 aydır spor yapıyorum, tabi ilk haline göre daha iyi ama yılların göbeği, kötü beslendik. Yavaş yavaş olacak. 8 aydırda Karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Kardiyoyu çok az yapıyordum, zayıf olduğum için, göbek yüzünden istemediğim bölgelerden gitmesin diye, baktım az kardiyoyla olmuyor arttırdım, bakalım farkedecek mi?Kizlar gobek dediniz de, kafayi bu "tummy tuck"a taktim. Googleda resimlere, youtubeda videolara bakiyorum, aman Allahim gobegi benimkinden kucuk olanlar sarkan derilerini kestirip aldirmislar. Ben o kadar zayiflasam benim gobek ne halde olur kimbilir
Ameliyattan baska caresi yokmuya, o kadar kiloyu verene kadar oturup beklemek istemiyorum, gobegim icin simdiden biseyler yapmam lazim.
Selam kızlar
Ben de KK'da günlük tutmaya başladım 3 gündür. Az önce Leslie 3 mil yaptım.
Göbek için Ebru Şallıyla Pilates işe yaramaz mı? Acayip karın hareketleri var. Benim henüz çocuğum yok ama kendimi bildim bileli göbeğim varNe yapıcaz bilmiyorum
Ben de bugün call ve 3 color miles yaptim. 3 gün arka arkaya call yaptigima inanamiyorum.
Selam kızlar
Ben de KK'da günlük tutmaya başladım 3 gündür. Az önce Leslie 3 mil yaptım.
Göbek için Ebru Şallıyla Pilates işe yaramaz mı? Acayip karın hareketleri var. Benim henüz çocuğum yok ama kendimi bildim bileli göbeğim varNe yapıcaz bilmiyorum
Call sonucunu bekliyorum canim. Dusuncelerin benim icin onemli.
Call sonucunu bekliyorum canim. Dusuncelerin benim icin onemli.
4 mile, squat, karın egzersizi, tibet yogası, ılık duş.
30 günlük squat programına başladım, ikinci günüm bugün
o günkü yapmam gereken sayıyı 3 set halinde yapıyorum.
bacaklarım çok acıyor, bu ağrı uzun sürmez umarım.
bu arada, leslie cardio değil mi?
4 fast mil, 5 mil advance walk, beline lastik bağladığı bir videosu var, onda pilates lastiği kullanarak yapıyorum,
aralarda koştuğu bir video var, bunları yapıyorum. tam emin değildim cardio mu yapıyorum diye.
birde yaparken bacaklarıma 1 kilo ağırlık takıyorum, ellerimede yarım yada 1,5 kiloluk ağırlık kullanıyorum
ağırlık kullanmamın bana ne faydası olur tam bilmiyorum aslında:/
Callanetics 9. gün yapıldı. Ardından 30 dk. hulahop çevirdim.