- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok kilo vermem lazım rahime çoookkk
leslieden başkası açmıyor beni ama böyle okuyunca da canım çekiyor:)
çok hareketli videoları hem yapamıyorum hem de sıkılıyorum
belkide yapamadığım için sıkılıyorumdur:)
aynen öyle. bendede pcos var ve ne kadar diyet listelerine uysamda hareket etmeden asla kilo veremiyorum, pcos olanlar için egzersiz olmadan kilo verilmiyor
sorma öyle şeylerCanim kac kilo vermen lazim ki sen bu hareketlerle verirsin ins
Umutsuzluk yok Rahime. Hipotroid, Tsh-Fsh yuksek ve PCOS var bende.
AMA 20 kilo verdim hala da devam ediyorum. 1 senedir adet gormuyordum, Ne zaman ki Leslie'ye bashladim, duzgun beslenip kilo verdim adet gordum. Hastaliga yenilip elim kolum bagli oturmayacagim dedim, biz sabirla yolumuza devam edecegiz. Artik kilo vermeyi dusunmuyorum, sadece hareketli olmaktan, spor yapmaktan zevk aliyorum.
Haha tamam canim sormadim saysorma öyle şeyler
Masaallah canim cok iyi vermissin 20 kilo cok buyuk bir rakam tebrik ediyorum seni azminden dolayi
Bide ben cok stres yapiorum cok kafama takiyorum gece gunduz kilocuklarimi dusunuyorum Allah a hamd olsun okadar asiri bir kilom yok ama elimde degil cok takiyorum streste etkilermi ki kilo vermeyi uff kafam cok karisik en azindan bir iki kilo versem motive olcamda ama olmuyor iste
Stres vücutta kortizol hormonunun salgilanmasina yol aciyor. Ve evet ne yazik ki kilo verimini engelliyor. Biraz yoga yapmaya calisabilirsin. Ben de cok stres altinda oldugumda karnim balon gibi siser.
Ay sorma deyince Ben daha cok merak ettim simdi :)sorma öyle şeyler
Derya abla mesajimdan alinti yapmissin ama ne yazdigin gorunmuyor canim
15 kilo gitmesi lazım benden ama söylemeye dilim varmıyor işte : )Ay sorma deyince Ben daha cok merak ettim simdi :)
canim bundan sonra artik kafama takmam pek gidecekleri varsa giderler zaten guzel kilocuklarimStres vücutta kortizol hormonu salgilanmasina neden olup kilo alimini da negatif etkiliyor. Ben de stresliyken karnim siser balon gibi. Yoga yapabilirsin biraz kendini rahatlatmak icin.
Sagol
canim bundan sonra artik kafama takmam pek gidecekleri varsa giderler zaten guzel kilocuklarim
Cok sagol derya abla beni okadar motive ettin okadar moral verdinki anlatamam gercekten artik zayiflamak icin strese girmicem sporumu bol bol yapcam herseyin ustunden gelcem insaallah umarim sende eski sagligina kavusursun bide sende bu kararlilk oldumu o kilolarin hic birini almassin :)) cok sagol yazin icin yine her zamanki gibi yardimimiza kostun bizi motive ettin iyiki seninHic moralini bozma ve sporu asla birakma. Seni cok iyi anliyorum. Bu kadar yol almis olmama ve ilk ogluma hamile kaldigim kilolara inmeme ragmen verdigim mücadeleyi düsündükce ödüm kopuyor yeniden alirim diye. Kronik hastaliklar öldürmese de insanin hayat kalitesini etkiliyor. Ben de önce inanamiyordum ilk basladigimda artik karnim gögsümle birlesmisti. Diyet yapmak da istemiyordum. Simdi de yapmiyorum ama beslenme düzenimi degistirdim. Fazla stres yapma leslie, yürüyüs gibi yapabildigin sporlari yap yanina da bölgesel bir seyler haftada 3 kez gibi ekledin mi zaman icinde fayda edecektir. Yavas olsun kalici olsun.
Sagol
canim bundan sonra artik kafama takmam pek gidecekleri varsa giderler zaten guzel kilocuklarim
Bu durum benim için de geçerli, göbeğime kafayı taktım, gitmiyor bir türlü. Eriyip gideceğim, göbek olarak kalacağım sonunda.evet kendimden biliyorum bir yıl kafama taktım gitmiyor diye stres yapmayınca daha kolay veriliyor birde sevdiğin sporu yapmak çok önemli .Spor yaparken saate bakıp ne zaman bitecek dediğin değilde zaman nasıl geçti ya diyeceğin olmalı kısaca zevk alarak yapmak çok önemli
Kizlar gobek dediniz de, kafayi bu "tummy tuck"a taktim. Googleda resimlere, youtubeda videolara bakiyorum, aman Allahim gobegi benimkinden kucuk olanlar sarkan derilerini kestirip aldirmislar. Ben o kadar zayiflasam benim gobek ne halde olur kimbilir
Ameliyattan baska caresi yokmuya, o kadar kiloyu verene kadar oturup beklemek istemiyorum, gobegim icin simdiden biseyler yapmam lazim.