Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

jillian complete workout yapmak istedim
biraz yaptım canım sıkıldı bıraktım
açtım leslieyi, sıkı bir 5 mile (walk away the pounds with) yaptım
ardından 40 dakika ağırlık çalışması
esneme egzersizleri
ve tibet yogası ile bitirdim.

Ben d3 dun yuzdum bugun de call 10yas genclese basladim ama nasil bitirecegim bilemiyorum. Hareketlerin resimlerine bakip yapacagim yarin. Bir haftada etki gormeye baslamazsam zaten birakirim.

Slm kizlar bugun iki saat yurudum ya sanki hic faydasi olmuyor okadar yuruyorum yediklerimede dikkat ediyorum hadi hayirlisi artik

Slm kizlar bugun iki saat yurudum ya sanki hic faydasi olmuyor okadar yuruyorum yediklerimede dikkat ediyorum hadi hayirlisi artik
metebolik bir sorun yoksa acele etme elbet olur canım 1 aydan sonra almaya başlarsın, etkilerini inceldiğini görürsün

metebolik bir sorun yoksa acele etme elbet olur canım 1 aydan sonra almaya başlarsın, etkilerini inceldiğini görürsün
Bende hasimoto hipotiroidi ve demir eksikligi var ondan olabilir diye dusunuyorum ama hic bir zaman pes etmeyecegim zayiflayana kadar ins hepimize kolay gelsin saglikla zayiflayalom ins

Masaallah neler yapmissin oyle tebrikler valla

Bende hasimoto hipotiroidi ve demir eksikligi var ondan olabilir diye dusunuyorum ama hic bir zaman pes etmeyecegim zayiflayana kadar ins hepimize kolay gelsin saglikla zayiflayalom ins
evet canım pesetme mutlaka ergeç olacaktır arkadaşımız derya1970 haşimoto zoru başarmış biri olarak daha çok yardımcı olacaktır

Merhaba, karatay topiğinde de Gül ablamız var, onda da haşimato var, oda yavaş kilo verdi ama, çok iyi kilo verdi. Beslenme ve sporla yavaşta olsa olur. Demir eksikliği de kesinlikle kilo vermeyi engelliyor, Canan Karatay da söylüyordu bunu.

evet canım pesetme mutlaka ergeç olacaktır arkadaşımız derya1970 haşimoto zoru başarmış biri olarak daha çok yardımcı olacaktır
Birisi beni mi andi? Hasimoto ve kansizlikla yasiyorsan cok yavas kilo verecegini önceden bilmelisin. Ama bu pes etme nedeni degil tabii ki. Benim kadar hareket eden birisi bile 1,5 yilda ancak 8 kilo veriyorsa düsün artik. Doktorumun da tavsiyesi bol bol spor yapmak özellikle metabolizmanin hizlanmasini saglayan kardio türü sporlar. Yavas oluyor biraz iste ama sonuc almamak mümkün degil.

Ay
nen kansizligim icinde doktora gitcem ilac alirsam duzelir belki hic olmassa o duzene girdimi biraz eksiler olur belki kiloda bende artik sonuc alana kadar devam edecegim ins sagol cvpin icin

Ay

nen kansizligim icinde doktora gitcem ilac alirsam duzelir belki hic olmassa o duzene girdimi biraz eksiler olur belki kiloda bende artik sonuc alana kadar devam edecegim ins sagol cvpin icin

Umutsuzluk yok Rahime. Hipotroid, Tsh-Fsh yuksek ve PCOS var bende.

AMA 20 kilo verdim hala da devam ediyorum. 1 senedir adet gormuyordum, Ne zaman ki Leslie'ye bashladim, duzgun beslenip kilo verdim adet gordum. Hastaliga yenilip elim kolum bagli oturmayacagim dedim, biz sabirla yolumuza devam edecegiz. Artik kilo vermeyi dusunmuyorum, sadece hareketli olmaktan, spor yapmaktan zevk aliyorum.

Selam kizlar yeniden... Sporlarimi tamamlayinca raporumu vereyim dedim. Sabah ilk isim leslie burn yaptim. Hem özlemis hem de hamlamisim zor tamamladim. Az önce de 2. call 10 yas genclesimi yaptim. Bu hafta 7 kez yapayim size sonuclari paylasirim. Hareketleri iyice ezberleyip yaparsaniz 40dk kadar sürüyor ama ben kalca kücültme hareketlerini es gectigim icin 30dk sürdü.

Callanetics 10 günde 10 yaş yapıldı.
Keira Lashae hiphop yapıldı. Çok yoruyor, tavsiye ederim, başta yapamadım, baka kaldım, sonra bir anda yapmaya başladım. Leslie'yi de araya sokmam lazım ama Keiranın kalan videolarını da denemek istiyorum, meraktan yine onun videolarını yapıyorum.

Son düzenleme:
Masaallah neler yapmissin oyle tebrikler valla
çok kilo vermem lazım rahime çoookkk

Dün akşam callanetics ve 20 dk kadar keira lashae ile zumba.
leslieden başkası açmıyor beni ama böyle okuyunca da canım çekiyor:)

bugünkü raporum tibet,göğüs sabah erkenden tummy tuck ve higt & thight biraz önce yapıldı
çok hareketli videoları hem yapamıyorum hem de sıkılıyorum
belkide yapamadığım için sıkılıyorumdur:)

aynen öyle. bendede pcos var ve ne kadar diyet listelerine uysamda hareket etmeden asla kilo veremiyorum, pcos olanlar için egzersiz olmadan kilo verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…