Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum üstüde 1 bardak ılık su sonra kahvaltımı yapıyorum ender saraç bunu sürekli söylüyor canım metebolizmanızı gün boyu canlı tutar diye tavsiye ederim düzenli aksatmadan yaparım onu hazır sallama olanlardan yapıyorum gün içinde karışık bitki çaylarıda içerim mesala fazla kaçırdığım zamanlarda pişmanlık bitki çayım vardır 1 tk kekik+1 tatlı kaşığı biberiye+1 yemek kaşığı yeşilçay veya poşet 2 adet üzerine 1,5 bardak sıcak su ekler demlenmesini bekler limon sıkar içerim bunuda tavsiye ederim bitki çaylarınıda neyse çok konuştum :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Not aldim tariflerini, mashaAllah chok kilo vermissin, soyledigin her seyi dikkate aliyorum hep takipteyim canim :KK34:

burayı okurken daha çok egzersiz yapasım geliyor
herkesin istikrarı harika.

ağrım olsada hureyra yı okuyunca kalk kalk dedim kendime
elime 1,5 kilo, ayaklarıma 1 kilo ağırlık kullanarak
4 mile (walk slim 4 fast miles) yaptım
20 dakika yer egzersizlerim
10 dakika kol çalışması
tibet yogası ve ılık duş
çok iyi hissediyorum.

yarından sonra bir gün leslie bir gün jillian yapmayı düşünüyorum

nihil in mesajının üstüne benimki hiç hoş olmayacak ama napalım. frsat bulmuşken içimi dökmek istedim.
bugün sadece Tibet yogası yaptım. 13 tekrardayım. en sonunada kendim kız şınavı ekledim.1 haftadır şınav çekiyorum.10- 15-20 Allah ne verdiyse.eskiden 3-5 tane zor yapardım. tibetin 4. hareketi kolarımı güçlendirmiş.
bugün bir kez sağlık ocağına gittim, oğlumla.çarşıda işleim vardı. git gel çocukla 2 saat sürdü.
eve dönünce yemek yaptım.sonar pazara çıktım.yalnız gittim.1 saat sürdü. dönüşte yine hep ayakta kaldım. aldıklarımı tek tek yıkadım.10 kilo vişne ayıkladım. kardiyo yerine geçmedi ama çok hareketli bir gün oldu...
şimdi lessle yapıp duş alıp yatmak isterdim ama çooooooooooook yorgunum. mutfak savaş alanı. yarın erkenden kalkıp, işlerimi halledeceğim inşallah.
bu arada, bunca koşturmanın arasında kahvaltıdan sonraki öğünlerimi ayaküstü ağzıma tıkıştırdım resmen. bu huyumu hiç sevmiyorum. ne olursa olsun oturup 10 dakika sakin sakin yemeliydim ama olmadı neyse. bunuda düzene koyucam inşallah..
yarın kardiyo yapmalıyım. öbürgün seçim var. görevliyim, tüm gün oturacağım. ertesi günde bol bol uyurum herhalde.
kısacası yarın kardiyo şart. sonraki 2 gün mecburen hareketsiz kalacağım.:26::26::26:

Sabah debbie ile karın hareketleri yaptım,lesle yaparken komşu gelince 3 milde kaldı bugün.Akşam üzeri 25 dakika kadar markete git gel yaparım telafi olur.

Merhaba, callanetics yaptım ve ardından, 30 dk. Keira lashae ile 3 mil walk kardiyo yaptım. :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar ben bugun de yuzdum ve call karin hareketleri yaptim.

Merhaba kızlar
Pazartesi tatile çıkıyorum ancak bol yürüyüş ve yüzme yapabileceğim spor adına.
Görüşmek üzere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuya çok yabancı kaldım leslie mili ne oluyor peki , leslie yi anladıkta :KK76::KK76:

Leslie sansone bu programin yaraticisi 1 mil yaklasik 1.6 km demek. Amerikalilar km yerine mil ölcü birimini kullaniyor.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Pazartesi tatile çıkıyorum ancak bol yürüyüş ve yüzme yapabileceğim spor adına.
Görüşmek üzere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi tatiller canim.

saat 8.30 da eve geldim.
çok rahatlamış bir şekilde geldim.omzumdan bir yük kalktı.
o enerjiyle lessle yapacaktım ama internetin başına oturunca bu saat oldu .şimdi yatıcam.
yarın bugünün acısını çıkaracağım....

Kizlar hergun spor yapip haftanin 1 gunu dinleniyoruz ya, hani kaslarimiz icin. Leslie icin de ayni sey gecerli mi ki? Bu bir yuruyus programi sonucta, her gun yaparsak ne olurki

Kizlar hergun spor yapip haftanin 1 gunu dinleniyoruz ya, hani kaslarimiz icin. Leslie icin de ayni sey gecerli mi ki? Bu bir yuruyus programi sonucta, her gun yaparsak ne olurki
canım lessle çok ağır bir spor değil zaten. haftanın 1 gününü boş geçirmek yerine daha az mil yada pilates yoga gibi çok terletmeyen bir spor yapabilirsin...
ben profesyonel değilim tabii. derya sana daha tatmin edici bilgiler verecektir.
ama ben kilo verme sürecimde hiç reset günü yapmadım. hergün mutlaka en az 1saat yürüyüş yaptım.

X