- 16 Temmuz 2014
- 413
- 772
kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum üstüde 1 bardak ılık su sonra kahvaltımı yapıyorum ender saraç bunu sürekli söylüyor canım metebolizmanızı gün boyu canlı tutar diye tavsiye ederim düzenli aksatmadan yaparım onu hazır sallama olanlardan yapıyorum gün içinde karışık bitki çaylarıda içerim mesala fazla kaçırdığım zamanlarda pişmanlık bitki çayım vardır 1 tk kekik+1 tatlı kaşığı biberiye+1 yemek kaşığı yeşilçay veya poşet 2 adet üzerine 1,5 bardak sıcak su ekler demlenmesini bekler limon sıkar içerim bunuda tavsiye ederim bitki çaylarınıda neyse çok konuştum
Not aldim tariflerini, mashaAllah chok kilo vermissin, soyledigin her seyi dikkate aliyorum hep takipteyim canim
Konuya çok yabancı kaldım leslie mili ne oluyor peki , leslie yi anladıkta
Merhaba kızlar
Pazartesi tatile çıkıyorum ancak bol yürüyüş ve yüzme yapabileceğim spor adına.
Görüşmek üzere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyi tatiller canim gorusuruz:)Merhaba kızlar
Pazartesi tatile çıkıyorum ancak bol yürüyüş ve yüzme yapabileceğim spor adına.
Görüşmek üzere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım lessle çok ağır bir spor değil zaten. haftanın 1 gününü boş geçirmek yerine daha az mil yada pilates yoga gibi çok terletmeyen bir spor yapabilirsin...Kizlar hergun spor yapip haftanin 1 gunu dinleniyoruz ya, hani kaslarimiz icin. Leslie icin de ayni sey gecerli mi ki? Bu bir yuruyus programi sonucta, her gun yaparsak ne olurki