Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

bugünkü raporum brazil rio extreme yaptım ter içinde kaldım resmen saçlarımı sıkdığımda su çıkıyordu :KK76::KK76::KK76:

Rio etreme adi ustunde zaten artik uclarda bir calisma. Birkac ay yapmistim ama artik 50dk o tempoya dayanamiyorum.

Callanetics yapıldı, sonrasında salsa ve birkaç çeşit dans içeren videoları denedim, zorlandım ve ağır gidiyordu, onlarıda sildim. Kardiyo değilde sanki dans dersi gibiydi. Leslie ve keira lashae iyi bu konuda, onları sevdim. Tae bo unutmuştum, onu da yapabilirim. :) Çeşit çeşit kardiyo. Dans videolarını yapamayınca 1030 ip atladım. :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başlık ilk açıldığı zamanlarda bende yapmıştım güzel kilo vermiştim
verdiğimi bildiğim için o diyeti tercih ettim.
canım, ben düzensizliğimi yazarak düzenlemeye çabalıyorum
ne yaptığımı, yapmak istediğimi, bir ara duygu defterim vardı
hangi olayda neden sinirlendiğimi veya neden üzüldüğümü felan yazıyordum
şimdi geriye dönüp deftere bakmak tebessüm ettiriyor,
geçtiğimiz sene bir müddet yazmıştım duygu defterime
sonra unuttumda mı bıraktım hatırlamıyorum,
yazmak, şema gibi önünde oluyor, daha kolay kontrolleyebiliyorsun kendini gibi

istikrarını ve kilo vermiş olmanı tebrik ederim crystalline
bahsettiğin egzersiz programlarının çoğunu bilmiyorum daha da doğrusu kendime program hazırlamayı bilmiyorum
neye göre hazırlıyorsun sen
onu mu ilave edeyim bunu mu yapayım bin tane çeşit var :/
bu arada beslenmene dikkat ediyor musun, 1,5 ay 3 mile yapmışsın neden kilo veremedin acaba

sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım

Duygu defteri güzel fikirmiş gerçekten.İçini dökmek için de güzel.Yazmayı severim zaten...Teşekkürler...

Merhabalar..

Dün akşam burn30 yaptım Önceki gecede firm yaptım ilk defa.Kısa videolar yapıyorum bu ara ama yapmamaktan iyidir diyorum...

Cindy Crawford-Shape your body yapildi...

Akshama dogru da yine Leslie 5 mile yapilacak inshaAllah.

Bu aralar spor duzenim hep ayni gidiyor, evime donunce yuruyuslere baslicam, net baglantim iyi oldugu icin yeni cardio videolari da deneyecegim.

Bu aralar Tae bo da ilgimi cekiyor, neyse eylul ayina yeni bir program hazirlarim artik.

Merhaba kızlar
Pazar oy kullandıktan sonra tatile çıkıyoruz. Ben bu gidişle Eylül ayına kadar spor olayını bir düzene sokamayacağım.
Artık Eylül de başlarım tam olarak. Belki bu sene 2. Bebeği düşünüyoruz. Hamileyken ne yapmak lazım spor olayını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Pazar oy kullandıktan sonra tatile çıkıyoruz. Ben bu gidişle Eylül ayına kadar spor olayını bir düzene sokamayacağım.
Artık Eylül de başlarım tam olarak. Belki bu sene 2. Bebeği düşünüyoruz. Hamileyken ne yapmak lazım spor olayını

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamileyken de devam et canim. Ben 3 hamileligimde de bol bol yurudum hatta kizimda kondisyon bisikletibi bile kullandim cok zorlamadan.

Selam kizlar ben iki gundur spor hakkimi yuzmeden yana kullandim. Limonlu su etkisini surduruyor sisliklerim indi.

regl döneminde nasıl yapıyorsunuz leslie yi?
dün yapamadım, bugün 2.günüm ve hala çok ağrım var

regl döneminde nasıl yapıyorsunuz leslie yi?
dün yapamadım, bugün 2.günüm ve hala çok ağrım var

Reglimin sadece ilk gunu yapmadim, diger gunler hep yaptim. Acikcasi daha hafif ve kolay gecirdim.

Genelde yaptigindan daha az mil ve hafif kosu (boosted walking) yerine yuruyerek yapa bilirsinki.

Raporum:

Turbo Jam - Cardio Party Mix 2 (28 dkya kadar yaptim)

Hemen ardindan da

Leslie - 4 Realy big miles (bandim olmadigi icin 3 milini yaptim)

Öğlene doğru debbie adlı çalıştırıcının 16 dakikalık karın videosunu yaptım. Daha sonra da leslie 4 mil.
Az sonra 25-30 dakika pazara gier gelirim.Akşama da ebru şallı skinny jeans.

dünkü raporum brazilden cardio axe-higt&thight , bugünde bum bum-tummy tuck ve leslie 30 days burn yapıldı

Selam kizlar ben iki gundur spor hakkimi yuzmeden yana kullandim. Limonlu su etkisini surduruyor sisliklerim indi.

kahvaltıdan önce limonlu yeşilçayda süper işe yarıyor yaklaşık 2 yıldır hiç aksatmadan yapıyorum onuda tavsiye ediyorum canım bende çok işe yarıyor metebolizmayı çalıştırıyor ve cildi güzelleştiriyor bir çok diyestisyen tavsiye ediyor:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

kahvaltıdan önce limonlu yeşilçayda süper işe yarıyor yaklaşık 2 yıldır hiç aksatmadan yapıyorum onuda tavsiye ediyorum canım bende çok işe yarıyor metebolizmayı çalıştırıyor ve cildi güzelleştiriyor bir çok diyestisyen tavsiye ediyor:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Kahvaltı ile arasında bir zaman bırakıyor musun? Ben de yeşil çay içiyorum ama yemeği yedikten bir süre sonra. Limonda hiç aklıma gelmiyor, bu akşam limonla içeyim yeşil çayı mı.

Kahvaltı ile arasında bir zaman bırakıyor musun? Ben de yeşil çay içiyorum ama yemeği yedikten bir süre sonra. Limonda hiç aklıma gelmiyor, bu akşam limonla içeyim yeşil çayı mı.

kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum üstüde 1 bardak ılık su sonra kahvaltımı yapıyorum ender saraç bunu sürekli söylüyor canım metebolizmanızı gün boyu canlı tutar diye tavsiye ederim düzenli aksatmadan yaparım onu hazır sallama olanlardan yapıyorum gün içinde karışık bitki çaylarıda içerim mesala fazla kaçırdığım zamanlarda pişmanlık bitki çayım vardır 1 tk kekik+1 tatlı kaşığı biberiye+1 yemek kaşığı yeşilçay veya poşet 2 adet üzerine 1,5 bardak sıcak su ekler demlenmesini bekler limon sıkar içerim bunuda tavsiye ederim bitki çaylarınıda neyse çok konuştum :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum üstüde 1 bardak ılık su sonra kahvaltımı yapıyorum ender saraç bunu sürekli söylüyor canım metebolizmanızı gün boyu canlı tutar diye tavsiye ederim düzenli aksatmadan yaparım onu hazır sallama olanlardan yapıyorum gün içinde karışık bitki çaylarıda içerim mesala fazla kaçırdığım zamanlarda pişmanlık bitki çayım vardır 1 tk kekik+1 tatlı kaşığı biberiye+1 yemek kaşığı yeşilçay veya poşet 2 adet üzerine 1,5 bardak sıcak su ekler demlenmesini bekler limon sıkar içerim bunuda tavsiye ederim bitki çaylarınıda neyse çok konuştum :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Teşekkür ederim, az konuştun bence, çok konuşan görmemişsin.:KK1: Bende ki hazır değil. Dağ kekiği de almıştım ama biberiyem yok.

X