- 14 Aralık 2012
- 4.588
- 3.315
bugünkü raporum brazil rio extreme yaptım ter içinde kaldım resmen saçlarımı sıkdığımda su çıkıyordu
Rio etreme adi ustunde zaten artik uclarda bir calisma. Birkac ay yapmistim ama artik 50dk o tempoya dayanamiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugünkü raporum brazil rio extreme yaptım ter içinde kaldım resmen saçlarımı sıkdığımda su çıkıyordu
başlık ilk açıldığı zamanlarda bende yapmıştım güzel kilo vermiştim
verdiğimi bildiğim için o diyeti tercih ettim.
canım, ben düzensizliğimi yazarak düzenlemeye çabalıyorum
ne yaptığımı, yapmak istediğimi, bir ara duygu defterim vardı
hangi olayda neden sinirlendiğimi veya neden üzüldüğümü felan yazıyordum
şimdi geriye dönüp deftere bakmak tebessüm ettiriyor,
geçtiğimiz sene bir müddet yazmıştım duygu defterime
sonra unuttumda mı bıraktım hatırlamıyorum,
yazmak, şema gibi önünde oluyor, daha kolay kontrolleyebiliyorsun kendini gibi
istikrarını ve kilo vermiş olmanı tebrik ederim crystalline
bahsettiğin egzersiz programlarının çoğunu bilmiyorum daha da doğrusu kendime program hazırlamayı bilmiyorum
neye göre hazırlıyorsun sen
onu mu ilave edeyim bunu mu yapayım bin tane çeşit var :/
bu arada beslenmene dikkat ediyor musun, 1,5 ay 3 mile yapmışsın neden kilo veremedin acaba
sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım
Ssst kizlar, size bisey dicem kimse duymasin
Forumun en guzel grubu ve en guzel topigi burasi
bende uzun zamandır aynı hissiyatı yaşıyordum. buradaki istikrar herkesi motive ediyor ...
Merhaba kızlar
Pazar oy kullandıktan sonra tatile çıkıyoruz. Ben bu gidişle Eylül ayına kadar spor olayını bir düzene sokamayacağım.
Artık Eylül de başlarım tam olarak. Belki bu sene 2. Bebeği düşünüyoruz. Hamileyken ne yapmak lazım spor olayını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
regl döneminde nasıl yapıyorsunuz leslie yi?
dün yapamadım, bugün 2.günüm ve hala çok ağrım var
Selam kizlar ben iki gundur spor hakkimi yuzmeden yana kullandim. Limonlu su etkisini surduruyor sisliklerim indi.
kahvaltıdan önce limonlu yeşilçayda süper işe yarıyor yaklaşık 2 yıldır hiç aksatmadan yapıyorum onuda tavsiye ediyorum canım bende çok işe yarıyor metebolizmayı çalıştırıyor ve cildi güzelleştiriyor bir çok diyestisyen tavsiye ediyor
Kahvaltı ile arasında bir zaman bırakıyor musun? Ben de yeşil çay içiyorum ama yemeği yedikten bir süre sonra. Limonda hiç aklıma gelmiyor, bu akşam limonla içeyim yeşil çayı mı.
kahvaltıdan 10-15 dk önce içiyorum üstüde 1 bardak ılık su sonra kahvaltımı yapıyorum ender saraç bunu sürekli söylüyor canım metebolizmanızı gün boyu canlı tutar diye tavsiye ederim düzenli aksatmadan yaparım onu hazır sallama olanlardan yapıyorum gün içinde karışık bitki çaylarıda içerim mesala fazla kaçırdığım zamanlarda pişmanlık bitki çayım vardır 1 tk kekik+1 tatlı kaşığı biberiye+1 yemek kaşığı yeşilçay veya poşet 2 adet üzerine 1,5 bardak sıcak su ekler demlenmesini bekler limon sıkar içerim bunuda tavsiye ederim bitki çaylarınıda neyse çok konuştum