tebrik ederim canım çok güzel sonuçlar devamını diliyorumBugünkü bildirimim brazilden high &thight ve kardio axe yaptım çok eğlenceli kardiyosu tavsiye ederim
sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım
inş. cnm. bu arada bende bugün bugün 3 mile walk away the pounds videosunu yaptım
15 20 dk yer egzersizleri
10 tekrardan 3 set kol egzersizi
tibet yogası
brazil ara ara duyuyorum sizlerden,
benimde aklımı zumba çeliyor bugünlerde
hem de iki figür öğrenmiş olurum diyorum
Ben dönem dönem yaptım leslie. Faydasını görmedim diyemem.Bu sabah tekrar başladım ve bu sefer bırakmayı düşünmüyorum.
Akşamları ebru şallının skinny jeans videosunu yapıyorum.Sabah yapabilirsem leslie yanı sıra pilates karın hareketlerinden yapmak istiyorum.
Brazilian butt videoları da güzel,bir ara yaptım.
hoşgeldin canım brazillan butt yeni başladım basenlerde sıkıntı olduğu için 3 aylık programına başladım bakalım sonuç ne olacak 12 hafta sonunda merakla bekliyorum
Slm kizlAr aksamda bir bucuk saat yuruyus yaptim toplam bugun uc saat yurumus oldum spor yapmak harika bir duygu
Selam, ben de 1 saat dışarıda yürüdüm.
Slm canim bende seni merak ediyordum nasilsin tam gaz devam ediyorsundur yine :))
Canım ramazanda hiç aksatmadan her gün yürümekti amacım ama sıcaklardan vb . olamadı malesef. Bundan sonra daha düzene sokmak amacım.
zumbaya bir ara bende yapmaya çalıştım yarısına gelmeden bırakmıştım 9 dklık zumba fitness gördüm hoşuma gitti ara ara yapabilirim
Zumbayı ben de denedim ama yapamadım, ayak uyduramadım. Sevmedim de pek, duruyor yine de videolar, yapabileceklerimi bıraktım silmedim. Linda Edler'in bir videosunu bıraktım sadece galiba, birde Beto Perez var, ama sıkıcı geldi bana.Şu an dans videosu olarak, Leslie ile dönüşümlü olarak Keira Lashae videolarını yapıyorum, çok güzel videoları var.
Uzun bir aradan sonra bugün 3 mil ile geri dönüş yaptım. Tatile gidene kadar biraz faydası olsa bari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ssst kizlar, size bisey dicem kimse duymasin
Forumun en guzel grubu ve en guzel topigi burasi
5 mile (Fat burning) yine yapildi, gelinimiz de bana katildi, kendisi incecik ama her gun yapiyor.