Selam kizlar nerelerdesiniz. Ben bir hafta sonra tam gaz spora donecegim insallah. 13 kez call karin hareketleri yaptim bir kez de 10 yas genclesi ama su ana kadar bir mucize yasamadim. Ilk hafta 2.5 cm bir fark olmustu karnimda ama zaten yazin sistigi icin o kadar onlar gitmis oldu. Anladim ki kardiosuz olmayacak.
Merhaba,
sanırım kardio ile birlikte call veya pilates veya 10 yaş gençleş v.s. yapınca etkili oluyor
ancak vereceğin kilo yok yalnızca toparlanayım diyorsan yeterli gelir gibi geliyor
Slm kizlar nasilsin bende spora baslamak istiorum ama bootcamp war onumu yaosam lesli mi yolsa platesmi bilmiyorrum 3 haftada incelmem we 8 kilowermem lazim suan hollywod diyeti yapiorum yanina destek lazim hangi sporla daha ince gpzukurum we yag yakarim bide l carnetin kullanmak istiyorum bilgisi olan warmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin fezay:)
vediğin kilonun kalıcı olmasını istiyorsan 3 haftada maksimum 4,5 kilodan fazla vermek isteme.
haftada max max 1,5 kilo diyor diyetisyenler.
l-carnitineyi spordan yarım saat evvel kullanırsan olduğundan enerjik olursun. dinç olursun.
kullanmıştım bir ara. ama kalp atışlarımı hızlandırdığı için doktorunda ilerde ritm bozukluğuna neden olabilir demesiyle bıraktım.
spordan evvel türk kahvesi tüketiyorum. kafein metabolizmayı hızlandırıp yağ yakımını da hızlandırıyor
canım hangi diyeti yaparsan yap, hepsi en sonunda kalori hesabı kapısına çıkıyor .......
aldığımız kaloriyle yaktığımız kaloriyi dengeleyebilsek hiç bir sıkıntımız kalmayacak...
ya hayat, en kalori hesabına pek güvenemiyorum:/ aklımda soru işaretleri var
farazi öğlen menümde 5 kaşık barbunya 1 kase yoğurt var
benim yaptığım barbunya yemeğine kullandığım yağ miktarı, su miktarı, salça v.s. miktarı aynı olmadığından kalori değeri nasıl aynı olabilir:/
keza yoğurt. patlıcan yemeği. yağlı zeytin yağsız zeytin. yağlı zeytin tükettik diyelim, farklı yağ oranları olacağından kalori sayımında 5 yağlı zeytinin kalori değerinin ne kadar doğruluk payı olur:/
..
ben ne yaptım. cumartesi günü 10.leslie seansımı yaptım
5 mile fat burning walk. 68 dakika. ilk kez bu kadar uzun leslie yaptım
birazca sıkıldım çokça yoruldum
ardından 20 dakika yer egzersizleri
ve tibet yogası.
bugün dinlenme günümdü.
egzersiz yapmadım. regl öncesi olmanın ödemi ile beraberde olsa
yarın sabah tartılıp ölçülmek istiyorum 10 günün sonunda ne kadar incelmişim incelmiş miyim, bir bakayım ..
herkese iyi geceler..