Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydin kizlar!!! Bugün de cok ev isim var ve dün sasirtici bir sekilde bir hafta önce adet oldum. Ama bir leslie yapacagim islere baslamadan önce leslie krizim tuttu. Söyle bir kurtlarimi dökeyim.

Günaydın kızlar
Slim in 6 tamamdır. Şimdi makyaj yapıp hazırlanıp işe gitme vakti geldi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de tam huu leslieciler uyuyor mu diye yazacaktim. Canim bu hafta cogumuza nazar degdi galiba basliktakiler tikir tikir spor yapiyor diye. Neyse önemli olan düzelince ya da zamani ayarlayinca tekrar geri dönmek. Ben de leslie yapmayi cok özledim hareketli bir haftaydi ama leslie kadar hic bir seyde terlemiyorum.

Benim üç sebebim var: hava kapalı, regl olacağım, annem yok-yemek işi bana kaldı. :KK1: Ama ara verip hamlaşmak istemiyorum. Kendimi zorlayıp yapacağım.

Yine yağmurlu bir istanbul günü. Yağmur hızlı yağdığı için barajlarda su seviyesi yükselmiyormuş. Barajlar için yavaş ve uzun süreli yağmalıymış. Bu gidişle spordan sonra duş almak yerine ıslak mendil gibi yöntemler kullanmak zorunda kalacağız sanırım :KK31:

Hepimize enerjik, pozitif bir gün olsun.

Son düzenleme:
5 really big miles in 3 milini yaptim. Güzel bir calisma ancak diger 5 mega miles a göre bana hafif geldi. Zaten really big miles serisi digerlerine göre eski, yillardir piyasada var. Yine de bir hafta leslie molasindan sonra iyi geldi.

Öğle yemeğimden sonra ofiste egzersiz yaptım sonrada kollarımı bir güzel esnettim. Oh süper geldi. :KK1:
Ofiste tek olmanın faydaları.
Her an birisinin gelebileceğini düşünmek adrenalin katkısı da yapıyor. :KK8::emir_bebek:

Kizlar ben 3 hafta once ise basladim. O zamandan beri spor yapamiyorum. Sabah 8de cikiyorum evden. Aksam da 9da variyorum eve. En erken 8.30da variyorum. Hergun birgun sonraya yemek hazirliyorum az ev isi derken gece bitiyor. Buna cok canim sikilmaya basladi. Bir tek pzr gunleri calismiyor ve spor yapiyorum leslie ama o da yetmezki yani dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben 3 hafta once ise basladim. O zamandan beri spor yapamiyorum. Sabah 8de cikiyorum evden. Aksam da 9da variyorum eve. En erken 8.30da variyorum. Hergun birgun sonraya yemek hazirliyorum az ev isi derken gece bitiyor. Buna cok canim sikilmaya basladi. Bir tek pzr gunleri calismiyor ve spor yapiyorum leslie ama o da yetmezki yani dimi

Ben de sekiz gibi annemde oluyorum. Yemeği annemde yiyip eve geçiyorum. Sen de bir şekilde izin gününde yemek hazırlayıp dondurucuna koyabilirsin. Geçen yıl öyle yapıyordum. Akşam o saatten sonra çok bişey yenemiyor zaten. Yemekten önce sana uygun sürede olan bir leslie videosu arkasından bölgesel çalışabilirsin. En fazla yarım saat sürer. Bazı günler yatakta pilates yaptığım bile oluyor benim. Hiç yapmamaktan iyidir, kısa süreli yapmak. Şimdi yapmadan uyuyamıyorum, suçluluk hissi oluşuyor direk.

Bir yarim saat ayirabilsen haftada birkac gun fena olmaz ama haftasonu da hic yoktan iyidir. Gunun genelini hareketli gecirmeye calis.

Ben de sekiz gibi annemde oluyorum. Yemeği annemde yiyip eve geçiyorum. Sen de bir şekilde izin gününde yemek hazırlayıp dondurucuna koyabilirsin. Geçen yıl öyle yapıyordum. Akşam o saatten sonra çok bişey yenemiyor zaten. Yemekten önce sana uygun sürede olan bir leslie videosu arkasından bölgesel çalışabilirsin. En fazla yarım saat sürer. Bazı günler yatakta pilates yaptığım bile oluyor benim. Hiç yapmamaktan iyidir, kısa süreli yapmak. Şimdi yapmadan uyuyamıyorum, suçluluk hissi oluşuyor direk.

Ben de ne zamandir yapiyordum tam degisimi fark ediyordum smd boyle olunca cok sucluluk duyuyorum. Yemek konusunda sikintim pisirmekle de kalmiyor saglik sebebiyle dr cok fazla seyi yasakladi bana ciddi tedavi goruyorum konserve dondurulmus urun yiyemiyorum. Neyse allah saglik versin bi yolunu bulacagiz artik

Bir yarim saat ayirabilsen haftada birkac gun fena olmaz ama haftasonu da hic yoktan iyidir. Gunun genelini hareketli gecirmeye calis.

Haklisin abla bi sekilde sikistirmak gerekior ne guzel uzun zmndir ya leslie ya yuruyus yapiodum etkisi buyuk olmaya baslamisti. Birakinca sucluluk duydum resmen

iyi akşamlar bugün burn ve firm yaptım raporumu vereyim deryacım really big beğenmedin demek 4 mili bende daha çok sevdim bacak ve kalça olduğu için really big ne kadar yakıyordur sence?

Selam kızlar, ben bu ara yürüyüş değilde sıkılaştırıcı egzersizler yapıyorum. Hergün bacak inceltici hareketler yapıyorum bu ara dün de karın (sixweek six pack ) egzersizleri ve tracy andersonun bir ara dvd'sini almıştım d&r'dan ama yapamamıştım onu yapayim dedim çok ağır geldi ama yine de dayandım sonuna kadar. Kadın vücudundaki her kası çalıştırıyor.değişik bir tarzı var...gerçekten düzenli yapılırsa işe yarayacağını düşünüyorum...

bugun rapor diiil itiraf icin geldim :KK43:

bugun hic bisi yapmadim :KK43: pismanim... :KK14::KK14::KK14:

Slim&sleek 3 mil yaptim. Diz kapaklarimdan super sesler geliyor, squat tarzi hareketler yaparken sakatlanmaktan korkuyorum.

İki gündür halı yıkamak ile uğraştım leslie yapamadım.3 mega miles ve 4 dakikalık bacaklara yönelik videosunu yaptım.Coştum biraz mekik, biraz yanlara çalıştım.Yapamadığımda rahatsızlık hissediyorum.Buraya yazmaya da utanıyorum.Yarın genel ev temizliği cumada misafirlerim var.Akşam çok yorgun olmazsam devam.

Slim&sleek 3 mil yaptim. Diz kapaklarimdan super sesler geliyor, squat tarzi hareketler yaparken sakatlanmaktan korkuyorum.

günaydınlar ,evet o hareketi yaparken bazen bendede oluyordu sonra ağırlığımı dize değilde ayak tabanına verince ağrımadığını fark ettim sizde deneyin bakın olacak mı ,birde dizinde proplemi olanlara bu hareketin önerilmediğini duydum sizde var mı bilmiyorum :KK50:

İki gündür halı yıkamak ile uğraştım leslie yapamadım.3 mega miles ve 4 dakikalık bacaklara yönelik videosunu yaptım.Coştum biraz mekik, biraz yanlara çalıştım.Yapamadığımda rahatsızlık hissediyorum.Buraya yazmaya da utanıyorum.Yarın genel ev temizliği cumada misafirlerim var.Akşam çok yorgun olmazsam devam.

kolay gelsin canım ,ufaklığa bu yazın tuvalet eğitimine başlayacağım bezden kurtulacağız inşallah :KK64::KK64: o yüzden halıları biraz geciktirmeyi düşünüyorum yaz bitimine mesala o zamana kadar iyice alışır diye umuyorum :KK52::KK52::KK52:

iyi akşamlar bugün burn ve firm yaptım raporumu vereyim deryacım really big beğenmedin demek 4 mili bende daha çok sevdim bacak ve kalça olduğu için really big ne kadar yakıyordur sence?

Rosecim begenmedin degil de diger mega ve power miles lara gore temposu bana hafif geldi . Belki ben artik cok alistim leslie yapmaya. Dun saatimi takmamistim ama mil basi 100 den az olabilir. Ya da o tempoya alisik olmayanlar daha fazla bir daha yaparsam takip soylerim. Bir de su var bu videolarin her mili birbirinden farkli toplam calismaya bakmak lazim. Ben tamamini yapmiyorum. Her milde giden kalori degisebiliyor. Aslinda en sagkliklisi bu saatlerden alip kullanmak. Gunluk harcama da hesaplanabilir boylece yenilenler daha iyi ayarlanir.

Gunaydin kizlar. Esim saliya kadar evde artik neye firsat bulursam onu yapacagim.

X