Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Sizede güzel bir gün diliyorum.Geçmiş olsun.Buradan öğrendiğim bir bilgiyi aktarmak istiyorum.Magnezyum ve kalsiyum hapıyla ben artık regl ağrılarından kurtuldum.Bir hafta önce kullanmaya başlayın farkı görün.

çok teşekkür ederim normalde ağrım olmazdı bu ay malum havalardan üşütünce ağrım oldu.Bilgi için çok teşekkür ederim aklımda olsun evlenmeden ne ağrılar çekerdim ağrılar yabancı değil çok şükür evlenince geçer derlerya o misal bendeki (spiral taktıktan sonra geçmişti ilk oğlumda artık olmuyor) :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sagolun cevap icin :) firm gercekten eglenceli ve ozellikle son kismi tamamen pilates hareketleri. 6-7 yil once duzenli pilates yapmis biri olarak cok hosuma gitti. sonrasinda is yogunlugu hamilelik sorunlari bebek sorumlulugu derken kopup gitmistim, tekrar gorunce mutlu oldum acikcasi :KK34:

bir de burn gercekten saglam kalori yaktiriyor diye dusunuyorum cunku 5 mile da atmadigim teri bunda attim resmen. ama hani bir de 40 dkdan sonra yag yakiyoruz durumu var ya once burnu yapip sonra firmi yapmak iyi olmadi mi diye dusundum cunku firmde nabiz cok yuksek degil..

normalde 3 gun 5 ya da fast millerden 3 gun de dusuk tempolu videolardan yapiyordum, burn + firm dusuk tempolularin yerine gecebilir artik. diger gunler de saglam kardio yaptiran videolara yonelebilirim sanirim. suresi 1 saat olmasina ragmen yormadi beni cunku. planlamamda yanlis birsey varsa duzeltirseniz sevirim..

herkese iyi haftalaarrr :21:

Genelde bu hizli milleri benim kilomda mil basina 100 kalori yaktiriyor yavaslarda 70. Burn de ben 200 kal harciyorum.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, yeni ay bol enerjiyle gelsin inşallah:KK16: Baktım, çoğunuz haftasonunu boş geçirmemişsiniz:KK9: Benim alerjim arttı haftasonu, sabahları tibetleri bile yapamadım, hap aldım, iyi hissedince de evde temizlik yaptım. Epeydir yapamamıştım iyi oldu. Spor olarak onu sayıyorum artık mecburen:KK1: Bu sabah tibet hareketlerimi yaptım, 10'dan 13'e çıkardım. Bu arada Leslie'nin son videoları diye bir şeyler okuyorum, isim verebilir misiniz, ben de bir tarama yapayım, yeni videolar belki gaza getirir beni:KK1:

walk it burn 30 days,firm,really 5 mega miles,5 mega miles ,4 just power yenileri pek bulacağını sanmıyorum onlar genelde kışın yotube yüklenir genelde pazar günü olur çok kalmazgenelde.Şimdiki videolar çok eğlenceli ve fit insanlar var ama bazı videolar 1 saatten fazla son çıkan burn firm 30 dk.Ama eskilerde bence çok iyi dışarı çııkamayan insanlara göre obez,yaşlı çocuklu çocuklu insanlara göre

Son düzenleme:
Sizede güzel bir gün diliyorum.Geçmiş olsun.Buradan öğrendiğim bir bilgiyi aktarmak istiyorum.Magnezyum ve kalsiyum hapıyla ben artık regl ağrılarından kurtuldum.Bir hafta önce kullanmaya başlayın farkı görün.

magnezyumu hamilelik agrilari icin kullaniyordum ben de 3 sene once. muz da icerik olarak zengin magnezyum sagliyor. kramplar ve kas agrilari icin cidden faydali..

çok teşekkür ederim normalde ağrım olmazdı bu ay malum havalardan üşütünce ağrım oldu.Bilgi için çok teşekkür ederim aklımda olsun evlenmeden ne ağrılar çekerdim ağrılar yabancı değil çok şükür evlenince geçer derlerya o misal bendeki (spiral taktıktan sonra geçmişti ilk oğlumda artık olmuyor) :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

gecmis olsun diil ama gececek zaten :) ayaklarini usutme sicak tutmaya bak rahat edrsin :KK16:

Genelde bu hizli milleri benim kilimda mil basina 100 kalori yaktiriyor yavaslarda 70. Burn de ben 200 kal harciyorum.

sizinle boy ve kilomuz yakindi diye hatirliyorum. 200 kalori hic fena degilmis ama hizli millerde -4 fast falan dusunursek- 400 kalori demek oluyor ki sanki daha avantajli :) ama eglence kismina burn basar kesinlikle :))

magnezyumu hamilelik agrilari icin kullaniyordum ben de 3 sene once. muz da icerik olarak zengin magnezyum sagliyor. kramplar ve kas agrilari icin cidden faydali..

gecmis olsun diil ama gececek zaten :) ayaklarini usutme sicak tutmaya bak rahat edrsin :KK16:

sizinle boy ve kilomuz yakindi diye hatirliyorum. 200 kalori hic fena degilmis ama hizli millerde -4 fast falan dusunursek- 400 kalori demek oluyor ki sanki daha avantajli :) ama eglence kismina burn basar kesinlikle :))

çok sağol canım

Çok iyi normalde ben evde 500 adım atıyorum.Leslie ile bakayım kaç adım olacak.

Geçmiş olsun.Alerji için sabahları bir çay kaşığı çörek otu yağı iyi geliyor.Oğlumda işe yaradı.

Teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim. Nereden bulabilirim acaba?

Evet ama burn yarim saat sürüyor 4 fast miles 50dk ve onda ben 350 gibi filan harciyorum. Digerleri kadar tempolu degil. Benim en hizludan kastim burn, radio remix ve power miles, mega mileslar digerlerinin temposu daha düsük kaliyor.

Evet ama burn yarim saat sürüyor 4 fast miles 50dk ve onda ben 350 gibi filan harciyorum. Digerleri kadar tempolu degil. Benim en hizludan kastim burn, radio remix ve power miles, mega mileslar digerlerinin temposu daha düsük kaliyor.

Ne kadar kalori yaktığını nasıl anlıyorsun?

slm kızlar bakamazsamda aklım sizde bu hafta yapmadım doğru düzgün ama diyetimi sıkılaştırma kararaı aldım oğlumun babannesi annaesi herkes bizdeydi bir de siparişlerim vardı yetiştirmeye çalıştığım . burn yapıyorum artık bende kısa bakalım ne olacak ayrıca olmayan bir pantolana daha girildi ama kiloda değişiklik yok :KK43:

Bugun ilk defa 5K WITh a TWIST yaptim gayet tempoluydu 3mil 5k ne anlama geliyor bilen var mi

Bu sabah tibetlerimi yaptim kahvaltimi edip kizimla alisverise ciktim 1 saat yürüdüm. Alisveriste size sadece sokakta yürüdügüm zamani yaziyorum alisveriste gecen zamani hesaplamiyorum. Ögleden sonra da 1 saat bahcede calistim. Dün gece yatmadan pilates yapmistim ev sakinken iyi geldi bugün de öyle yapayim diyorum.

Slm topik hayırlı olsun bendr sporu
Çok severim özellikle yürüyüşu ama artık yürümek pek nunkin değil çünkü 7,5 aylık bir kızım var
Dışarı her istediğim anda çıkamıyorum bu aralarda havalar yağışlı...evde egzersiz. Yapıyorum ama bana yeterli gelmiyor onerebileceginiz birşey var mı

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Slm topik hayırlı olsun bendr sporu
Çok severim özellikle yürüyüşu ama artık yürümek pek nunkin değil çünkü 7,5 aylık bir kızım var
Dışarı her istediğim anda çıkamıyorum bu aralarda havalar yağışlı...evde egzersiz. Yapıyorum ama bana yeterli gelmiyor onerebileceginiz birşey var mı

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hosgeldin canim bircogumuz cocuklarimizdan dolayi evde spor yapiyoruz. Basligi biraz incelersen yaptigimiz sporlar hakkinda biraz fikir edinebilirsin. Herhangi belirli bir sporla ilgili sorun olursa da yanitlariz.

Hosgeldin canim bircogumuz cocuklarimizdan dolayi evde spor yapiyoruz. Basligi biraz incelersen yaptigimiz sporlar hakkinda biraz fikir edinebilirsin. Herhangi belirli bir sporla ilgili sorun olursa da yanitlariz.

Teşekkür ederim Cnm bir sorun olursa mutlaka yazarım:KK19:

Merhaba kızlar
Bugün spor yapamadım
Yarın sabah yine slim in 6 start yapıp ondan sonra gideceğim işe inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar herkese. Ben spor yapamadim henuz. Pilates yapip yatacagim sanirim. Yarin daha uzun vakit ayirmaliyim. Umarim sizin gununuz enerjik gecmistir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam dizimi izlerken yarim saat kondisyon bisikletine bindim. Insan bir hafta da ara verse bir rahatsizlik sonrasi forma tekrar girmesi yavasliyor.

4 fast miles yapildiii :)

Herkese iyi uykulaarr....

iPhone 'den gönderildi

X