Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin herkeslereee. Yagmurlu bir gunde yuruyus yapmak harika olabilir. Ben 5 dk kadar yurudum hafif yagmurda.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydin kizlar. Tibetlerimi yaptim kizim öksürüyor doktora götürecegim simdi. Dönünce sporun geri kalanini düsünürüm.
Çok geçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir.
Tesekkür ederim canim bronsit olmus. Normal bu havalarda bir günes aciyor ardindan rüzgar esiyor, birden yagmur yagiyor bes dakika sonra yine günes. Kiz da bütün gün bahcede terliyor. Annesi gibi hareketi seviyor.
Tesekkür ederim canim bronsit olmus. Normal bu havalarda bir günes aciyor ardindan rüzgar esiyor, birden yagmur yagiyor bes dakika sonra yine günes. Kiz da bütün gün bahcede terliyor. Annesi gibi hareketi seviyor.
Cok tesekkür ederim. Umarim kardesleriyle bana da bulastirmaz simdi kritik bir dönemde spora ara vermek istemiyorum. Yeni verilen kilolar cok cabuk geri aliniyor cünkü.cok gecmis olsun ufakliga
bugunu de 4 mega mile ile tamamlamis oldum. yarin tum gun gezmece tozmaca yuruyusten sayilir mi bilmiyorum ama alisveriste olacagim :))
herkese iyi haftasonlari simdideeennn..
Deryacım çok geçmiş olsun. İnşallah rn kısa sürede atlatır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin kizlar. Tibetlerimi yaptim kizim öksürüyor doktora götürecegim simdi. Dönünce sporun geri kalanini düsünürüm.
Tesekkür ederim canim benim bugün leslielik halim hic yoktu ancak pilates yaptim. Insallah yarin.çok geçmiş olsun canım ,30 days burn ve firm yaptım
Tesekkür ederim canim benim bugün leslielik halim hic yoktu ancak pilates yaptim. Insallah yarin.