Selam canım.Selam arkadaslar. Her gün ugrayamasam da arada hal hatir sorayim. Beni takip edenler zaten günlük programimi biliyor. Cok tesekkur ederim forumdan izimi bulan yazan arkadaslara. Hepinizi öpüyorum.
Merhaba sen de yarışmadasın dimi? 125-130 dk spor nedir ya Bi gün için çok fazla değil miLeslie super burn
Great abs yapildi
Aynen hergün 2-2,5 saat spor yapmak uzun süre bunu devam ettirmek çok zor helal olsun yapana bence deEvet bende yarışmadayım. .İnan ki bende o kadar süre spor yapamam.. Zamanımda yok o kadar..En fazla 1 saat yapıyorum. Vücudumu dinliyorum o enerjiyi buluyorsam yapıyorum yoksa daha kısaa egzersizler yapıyorum..Bence devamlılık önemli..Birkaç hafta ağır sporlar yapıp devamını getirememektense kısa ve devamlı egzersiz daha iyi..Yapabilene de helal olsun..
Ayy mesajlarım karıştıMerhaba sen de yarışmadasın dimi? 125-130 dk spor nedir ya Bi gün için çok fazla değil miNasıl Zaman buluyorlar o kadar hayret doğrusu ay ben de çekemedim ya azıcık dedikodu yapayım dedim
Bende bebeğim ufakken başlamıştım yarıda bölünüyordu sonra tekrar devam ediyordum yani 3 mili aralıklı aralıklı yapıyordumBende BUGÜN leslie başladım 3 mill yapayım dedim bebeğim uyandı tam yapamadım ama yarın tam yapacam İnşallah..