Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhaba kızlR bugün Leslie blaster videosunu yaptım ama ne yalan söyleyelim hiç beğenmedim yaparken çok sıkıldım. Video 1 saatlikti ama ben o kadarını yapamadım... Neyse en azından denemiş oldum. Yarın zumba yapmayı planlıyorum beto perezin son çıkardığı DVD'lerden süper cardio biraz zorlu Bi video bakalım kaç kalori gidecek:))

Dün miley crys legs 17 dk ve fitnes blender arms 10 dk yapildi.

Bu günde leslie super burn 40 dk yapildi

merhaba güzel çıtır yada benim gibi citirlasma yolunda olan bayanlar bende uzun zamandir leslie arastiriyorum ama pekte birsey anlamasim acikcasi yani birsürü program var en basta hangisinden baslamaliyim birde benim netim kotali youtube dn fln hergun acip takip edemiyorum bunlari nasil indirebilirim acaba duzenli olarak baslamak istiyorum uzun vadede yavas yavas emin adimlarla ilerlemek istiyorum bundan sonra sıkı takipcinizim lutfen banada yardimci olurmusunuz

Leslie super burn
Great abs yapildi
Merhaba sen de yarışmadasın dimi? 125-130 dk spor nedir ya Bi gün için çok fazla değil mi Nasıl Zaman buluyorlar o kadar hayret doğrusu ay ben de çekemedim ya azıcık dedikodu yapayım dedim

Evet bende yarışmadayım. .İnan ki bende o kadar süre spor yapamam.. Zamanımda yok o kadar..En fazla 1 saat yapıyorum. Vücudumu dinliyorum o enerjiyi buluyorsam yapıyorum yoksa daha kısaa egzersizler yapıyorum..Bence devamlılık önemli..Birkaç hafta ağır sporlar yapıp devamını getirememektense kısa ve devamlı egzersiz daha iyi..Yapabilene de helal olsun..

Aynen hergün 2-2,5 saat spor yapmak uzun süre bunu devam ettirmek çok zor helal olsun yapana bence de

o danurcum gelmiş topik ıssızlaşmıştı o yüzden uğramak içimden gelmiyordu ne yarışmasından bahsediyorsunuz?

Bende BUGÜN leslie başladım 3 mill yapayım dedim bebeğim uyandı tam yapamadım ama yarın tam yapacam İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…