Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhaba ben de bu sayfaya yaptığım sporları yazıcam, inşallah canlanır burası şevke geliriz... Bugün Leslie really big miles yaptım açıkçası biraz zorlandım

Evet bugün Leslie 4 mile süper yaptım çok enerjik ve güzel bir videoydu....benden başka yapan yok mu hadi sizde yazın arkadaşlar...Derya gidince buralar iyice sessizleşti zaten....

Ailem vardı. Bir kaç gündür yapamadım. Yarın sabah başlıyorum inşaallah

Slm arkadaşlar bugün sabah hafif Bi kahvaltıdan sonra zumba step yaptım, inanılmaz yorucuydu bazı yerlerinde tıkandım ama pes etmedim tabi güzel ter attım öğleden sonra 2 mile cik de Leslie yapmayı planlıyorum ama bakalım oğlum fırsat verirse:))

Yine burası bomboş neyse... Öğleden sonra iki tane renkli mile ve 13 dk lık jessica sımıth göbek videosuyla günü tamamladım... Bakalım yarın ne olucak

Yine burası bomboş neyse... Öğleden sonra iki tane renkli mile ve 13 dk lık jessica sımıth göbek videosuyla günü tamamladım... Bakalım yarın ne olucak
derya gittikten sonra buralar sessizlesmiş gerçekten.istersen mistik kedinin topigine yaz.o da çok azimli.daha iyi motive olursun.

Bugün unutuyordum az kalsın eklemeyi:)) tam gaz devam var mı bana yetişebilen

Bugün Leslie 4 mile just yaptım. Acayip derecede tempolu bir videouydu, gittikçe kondisyonum dahada artıyor gibi... Umarım bu azmim,hedefime ulaşıncaya kadar devam eder

Son düzenleme:
Fotoğraf yüklerken bozluyor düzgün eklediğim halde Bilgin var mı bunla ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…