Benimde bazen öyle oluyor motivasyonum tam düşecek ben yakalıyorum aklıma bekarlıkta giydiğim 26 beden kot kemer ve siyah gömleklerimin hayalini getirerek :)))Bende BUGÜN leslie başladım 3 mill yapayım dedim bebeğim uyandı tam yapamadım ama yarın tam yapacam İnşallah..
.Bende bebeğim ufakken başlamıştım yarıda bölünüyordu sonra tekrar devam ediyordum yani 3 mili aralıklı aralıklı yapıyordum
Bende bebeğim ufakken başlamıştım yarıda bölünüyordu sonra tekrar devam ediyordum yani 3 mili aralıklı aralıklı yapıyordum
benim 35 kg falan fazlam vardı 32 kg verdim geriye 2-3 kilom kaldı oda inatçı çıktı 2013 te başladım halen devam ediyorum hep leslie yaptım sıkıldığımda nadiren zumba ve jesicca smith yaptım ama leslie'ye borçluyum
Peki düzenli olarak mı yaptın ve kaç mill yapıyorsun.?benim 35 kg falan fazlam vardı 32 kg verdim geriye 2-3 kilom kaldı oda inatçı çıktı 2013 te başladım halen devam ediyorum hep leslie yaptım sıkıldığımda nadiren zumba ve jesicca smith yaptım ama leslie'ye borçluyum
[album=medium]34998[/album]
Baya vermişisin tebrikler gerçekten... Peki hergün mü yaptın Leslie tam olarak 2 senede mi verdin 32 kgbenim 35 kg falan fazlam vardı 32 kg verdim geriye 2-3 kilom kaldı oda inatçı çıktı 2013 te başladım halen devam ediyorum hep leslie yaptım sıkıldığımda nadiren zumba ve jesicca smith yaptım ama leslie'ye borçluyum
[album=medium]34998[/album]
sağol canım evet haftanın 6 günü leslie yaptımBaya vermişisin tebrikler gerçekten... Peki hergün mü yaptın Leslie tam olarak 2 senede mi verdin 32 kg
youtebe da var bakarkasınız bulursunuzMerhaba hanımlar. Leslie videolarını nereden indirebilirim?
Teşekkür ederim. Peki 3 milden başlasam nasıl olur sizce ağır olur mu benim için?youtebe da var bakarkasınız bulursunuz
açıkçası ben direk 3 mille başlamıstım eğer 3 mili yapamıyorsan 1 millikleride var ayrıca leslie sansone'nin walkathome kanalı var oradan yapabilirsin kopndüsyonun artıkça devam edersinTeşekkür ederim. Peki 3 milden başlasam nasıl olur sizce ağır olur mu benim için?
Teşekkür ederimaçıkçası ben direk 3 mille başlamıstım eğer 3 mili yapamıyorsan 1 millikleride var ayrıca leslie sansone'nin walkathome kanalı var oradan yapabilirsin kopndüsyonun artıkça devam edersin
Hoş geldin rose nerelerdesin?..Evet topiğimiz bayağı sessizleşti eskilerden kimse uğramıyor..Bahsettiğimiz yarışma bu:o danurcum gelmiş topik ıssızlaşmıştı o yüzden uğramak içimden gelmiyordu ne yarışmasından bahsediyorsunuz?