Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ayy kızlar Leslie iki yeni video yüklemiş burn 2 ve 3 videosu ben de yok en azından ben indiriyorum telden

Daha önce indirmiştim vdowlander diye bir yerden..

Pc den usb kartına yüklemiştim şimdi o videoları bulamıyorum..

3 mill var hemde koşturuyor falan baya ter atıyorum.

Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?

Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?[/QUOTE
Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?
hımm onu bilmiyorum ama ciddi kg verdirdiği kesin zaten Leslie de 50 küsür yaşında Derya'nın blogunda var ordan okumuştum ama unuttum... Basen yapar falan hiç aklıma gelmedi açıkçası

Benimde basenlerim var ve hiç sevmiyorum çok gözüme batıyor eritmeye uğraşıyorum.
Leslie basenli görünce aklımda acabalar oluştu.. Onunda fizik yapısı o şekilde..

Sonuçta en sağlıklı yapılan spor yürüyüş..

Merhaba leslienin basenlerini insan görünce tereddüt ediyor.. Maalesef insan kemik yapısını değişteremiyor..Onun dışında leslie yaşına göre süper..Bizde o yaşa gelince öyle olabilirmiyiz:KK51:
raporum bu ara pek yazmasam da spora devam Deryanın bloğundaki challengeyi bitirdim..

Bugünde miley crus legs +fitnes blender abs ve arms yaptım..Bi de Tibet egzersizleri yaptım ilk defa..

Selam arkadaslar. Her gün ugrayamasam da arada hal hatir sorayim. Beni takip edenler zaten günlük programimi biliyor. Cok tesekkur ederim forumdan izimi bulan yazan arkadaslara. Hepinizi öpüyorum.

X