Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl indiyorsun?Ayy kızlar Leslie iki yeni video yüklemiş burn 2 ve 3 videosu ben de yok en azından ben indiriyorum telden
Savefrom.net den indirdim ben ama acele et biraz kaldırıyorlar çünküNasıl indiyorsun?
Bende indireyim..
Indiremiyorum. Nasil indirdiğini tarif eder misinSavefrom.net den indirdim ben ama acele et biraz kaldırıyorlar çünkü
Siteye gir ya da googleden YouTube video indir de zaten ilk sırada o çıkıyor YouTube den videonun linkini kopyala Oraya yapıştır ve indir deIndiremiyorum. Nasil indirdiğini tarif eder misin
bu videoyu indirdim. Tesekkür ederim.Siteye gir ya da googleden YouTube video indir de zaten ilk sırada o çıkıyor YouTube den videonun linkini kopyala Oraya yapıştır ve indir de
bu videoyu indirdim. Tesekkür ederim.
Bende daha farklı video lar var 4 mill 5 mill..
Bende de baya Bi var 3 mile videosuDaha önce indirmiştim vdowlander diye bir yerden..
Pc den usb kartına yüklemiştim şimdi o videoları bulamıyorum..
3 mill var hemde koşturuyor falan baya ter atıyorum.
Ben indirdim bile :))Leslie videoları kaldırılıyor kızlar haberiniz olsun
Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?[/QUOTE
hımm onu bilmiyorum ama ciddi kg verdirdiği kesin zaten Leslie de 50 küsür yaşında Derya'nın blogunda var ordan okumuştum ama unuttum... Basen yapar falan hiç aklıma gelmedi açıkçasıIyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?
Bence onu Derya'ya sormak lazımBenimde basenlerim var ve hiç sevmiyorum çok gözüme batıyor eritmeye uğraşıyorum.
Leslie basenli görünce aklımda acabalar oluştu.. Onunda fizik yapısı o şekilde..
Sonuçta en sağlıklı yapılan spor yürüyüş..
Iyi güzel hoş da bu bayan basenli falan yaptığı spor basen mi yapıyor acaba diye düşünüyorum?
Selam, mesaj içerisine fotograf nasıl ekleniyor?Eki Görüntüle 1680171 Bugün unutuyordum az kalsın eklemeyi:)) tam gaz devam var mı bana yetişebilen
Aşağıda sağda dosya yükle var ordan yapıyorum ama fotoğraf düzgün yükleyince yamuluyor anlamadımSelam, mesaj içerisine fotograf nasıl ekleniyor?