Canım merdiven basen yapıyo diyolar ve ben inanıyorum ya ben cikmistim bi ara sanki büyümüş tu basenlerimbence aksine eritir çünkü merdiven gibi artan yükseklik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merdiven basen yapıyo diyolar ve ben inanıyorum ya ben cikmistim bi ara sanki büyümüş tu basenlerimbence aksine eritir çünkü merdiven gibi artan yükseklik var
Benimde doğum kilolarım var.Merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yaklaşık 10 gündür düzenli Leslie yapıyorum. Yeni doğum yaptım bebeğim henüz 50 günlük ve ikinci doğum-sezeryanım. Dışarda veya salonda spor yapma şansım yok evde yapıcam istedikten sonra Bi sürü video var bana keyifli geldi işlerimi ve bebeğimin uykusunu ayarlayıp yapıyorum şimdilik... Aslında uzun zamandır takip ediyorum topiği leslienin birçok videosunu indirdim sizleri takip ettiğim için. Derya'nın yardımlarına da ihtiyacım var ama sanırım eskisi kadar uğramıyor. Blog açtı biliyorum, üye olmaya çalıştım ama olmadı üyelik butonu gelince tıklama yapamıyorum... Evet şuan kilom oldukça fazla aslında doğum kilolarımı verdim ama hamile kalmadan önce fazlam vardı maalesef. Hedefim 9 nisana kadar(büyük oğlumun doğum günü ) 60 kiloya inmek istiyorum. Kilom 84 boy 1,65 . Buraya yaptığım sporları yazıp sorumlu hissetmek istiyorum kendimi taviz vermemek için ve hedefime ulaşmak için
Senin benden 10 kilo eksiğin var ama hırs yaptım oğlumun yaş günü fotolarda zayıf ve fit olmak istiyorum yaşım 30 bu arada...birlikte devam edelim sen de katıl birbirimizi motive ederizBenimde doğum kilolarım var.
75 kiloyum
Sen çok güzel motive olmuşsun ben nerden ve nasıl başlayacağım bilemiyorum.
Kolay gelsin bol bol su içmeyi unutma :)
6 aylık bebeğim var ve emziriyorum . benimde hedefim 60 kilo olmak istiyorum. Zor kilo veren bir yapım var diyetisyene gitmeyi düşünüyorumSenin benden 10 kilo eksiğin var ama hırs yaptım oğlumun yaş günü fotolarda zayıf ve fit olmak istiyorum yaşım 30 bu arada...birlikte devam edelim sen de katıl birbirimizi motive ederiz
Ben de emziriyorum ben kolay verip kolay d alıyorum bakalım Nasıl olacak. Sporsuz veremiyorum ben ve diyet sevmiyorum saçma buluyorum yaşam biçim haline getirmeye çalışıyorum...İşte ekmeği kestim akşam 7 den sonra yemiyorum vs ama gel gelelim abur cubur seviyorum bu aralar özellikle bebeğimi emzirdkten sonra çok Can'ım çekiyor, bunu Nasıl halledcem bilmiyorum6 aylık bebeğim var ve emziriyorum . benimde hedefim 60 kilo olmak istiyorum. Zor kilo veren bir yapım var diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Ben çok faydasını gördüm. Ama sadecd leslie yapmıyorum. Zaman'ım enerjim moralim neye müsaade ederse onu yapıyorum. Kısa videolar barre workout slim in siz leslie. Aklıma ne gelirse.leslie nin faydası oldu mu canım ?
marhaba canim aklima bir sey geldi sen anasayfada üyelik kismindaki resimdeki butona mi tiklamaya calisiyorsun acaba? O resimler sadece açiklama icin. Yan tarafta bu sayfaya katilin var izleyiciler görünür oradan olacaksin zaten katilin ve bitti tuslarina bastin mi bitiyor. Daha dün 2 kisi üye oldu sorun yasamadan.Merhaba arkadaşlar ben de katılmak istiyorum yaklaşık 10 gündür düzenli Leslie yapıyorum. Yeni doğum yaptım bebeğim henüz 50 günlük ve ikinci doğum-sezeryanım. Dışarda veya salonda spor yapma şansım yok evde yapıcam istedikten sonra Bi sürü video var bana keyifli geldi işlerimi ve bebeğimin uykusunu ayarlayıp yapıyorum şimdilik... Aslında uzun zamandır takip ediyorum topiği leslienin birçok videosunu indirdim sizleri takip ettiğim için. Derya'nın yardımlarına da ihtiyacım var ama sanırım eskisi kadar uğramıyor. Blog açtı biliyorum, üye olmaya çalıştım ama olmadı üyelik butonu gelince tıklama yapamıyorum... Evet şuan kilom oldukça fazla aslında doğum kilolarımı verdim ama hamile kalmadan önce fazlam vardı maalesef. Hedefim 9 nisana kadar(büyük oğlumun doğum günü ) 60 kiloya inmek istiyorum. Kilom 84 boy 1,65 . Buraya yaptığım sporları yazıp sorumlu hissetmek istiyorum kendimi taviz vermemek için ve hedefime ulaşmak için
Evet bu sayfaya katılın diyor küçük Bi kutucuk çıkıyor ordan ismimi falan yazamıyorum... Tekrar denicemM
marhaba canim aklima bir sey geldi sen anasayfada üyelik kismindaki resimdeki butona mi tiklamaya calisiyorsun acaba? O resimler sadece açiklama icin. Yan tarafta bu sayfaya katilin var izleyiciler görünür oradan olacaksin zaten katilin ve bitti tuslarina bastin mi bitiyor. Daha dün 2 kisi üye oldu sorun yasamadan.
Derya link versen bende üye olmak istiyorumM
marhaba canim aklima bir sey geldi sen anasayfada üyelik kismindaki resimdeki butona mi tiklamaya calisiyorsun acaba? O resimler sadece açiklama icin. Yan tarafta bu sayfaya katilin var izleyiciler görünür oradan olacaksin zaten katilin ve bitti tuslarina bastin mi bitiyor. Daha dün 2 kisi üye oldu sorun yasamadan.
Buraya link vermek yasak canim google a deryaninsporgunlugu yazarsan cikar ya da profilimde instagram linkim var ordan ulasabilirsin.Derya link versen bende üye olmak istiyorum
Mari basenlerini erritti mi canim?Selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım 59 kiloyum hedefim 53-54 kilo:)Mari Winsor ve Ve Leslie yapıyorum...Basenlerim için umarım faydalı olur...
Ben blogumda kendi uyguladigim ve bir ayda her basenden 3er cm kaybettigim programi paylastim istersen bir göz atabilirsin. Resimlerimi de ekledim.Mari basenlerini erritti mi canim?
Hemen bakiyorum canımBen blogumda kendi uyguladigim ve bir ayda her basenden 3er cm kaybettigim programi paylastim istersen bir göz atabilirsin. Resimlerimi de ekledim.
Yorum mailini diyorsan o ulasti.Derya merhaba blogundan mail attım ama ulaştımı sana?