Hayır iletişim kısmından yazdığım Msj?Yorum mailini diyorsan o ulasti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır iletişim kısmından yazdığım Msj?Yorum mailini diyorsan o ulasti.
Hayir cnm gelmedi derya1970@outlook.de ye gönder istersen srnde bu forum islemiyor bir türlü.Hayır iletişim kısmından yazdığım Msj?
Msj başarıyla iletilmiştir Dedi ama o kadar da yazmıştım uzundu baya(Hayir cnm gelmedi derya1970@outlook.de ye gönder istersen srnde bu forum islemiyor bir türlü.
derya gittikten sonra buralar sessizlesmiş gerçekten.istersen mistik kedinin topigine yaz.o da çok azimli.daha iyi motive olursun.Yine burası bomboş neyse... Öğleden sonra iki tane renkli mile ve 13 dk lık jessica sımıth göbek videosuyla günü tamamladım... Bakalım yarın ne olucak
Mistik kedi??? O kim kedidir kedi orası mı?derya gittikten sonra buralar sessizlesmiş gerçekten.istersen mistik kedinin topigine yaz.o da çok azimli.daha iyi motive olursun.
Yorumlar once onay icin bana gelir canim hemen yayinlanmaz bakacagim simdi.Derya bloğunda Bi sorun mu var yorum yazıyorum ama yayınlanmıyor....
yok canım o değil ama zaten yeniden katılımlar başlıyor sanırım.bende leslie'ye yeniden başlayabilirsem sana eşlik ederim.Mistik kedi??? O kim kedidir kedi orası mı?
Peki beklerim...yok canım o değil ama zaten yeniden katılımlar başlıyor sanırım.bende leslie'ye yeniden başlayabilirsem sana eşlik ederim.