Hımm anladım leslienin hangi videosu olduğu çok farketmiyor yani,yürüyüş yerlerini koşarak yapmalıyım ama sıkılmamak için Çeşitlilik güzel olur değil mi? indiremediğim videolar var görsel paylaşımda vardı ama ben indiremeden kaldırılmıştı burdan bi kaç arkadaştan rica ettim ama dönüş olmadı sende varsa bıraya eklemen mümkün mü acaba?Brn de oyle verdim kilolarimi canim. 3. Cocugumun bebekligi kisa denk gelmisti hep evde yaptim. Verirsin merak etme. Hangi video oldugu inan cok onemli degil alisinca eline su siseleri alirsin ileri geri yurudukleri yerlerde biraz kosar adim yaparsin cok iyi olzyor. Ben en eski 5 millik videosu ve 3 fast milesla verdim ki o da eski.
hayırlı ramazanlar kızlar.Geçmişi hepsini okudum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz 1 aylık aradan sonra yeniden aranızdayım ama sporu nasıl yapacağım bilmiyorum ama kızlar ,sporsuz hayat çok kötü ara ara sguart,şınav,duvar şınav ,flyes yapsamda düzenli yürüyüş olmayınca olmuyor bakalım ramazanda da birşeyler yapmayı istiyorum umarım olur şimdilik iyi akşamlar kızlar
doğru diyosn ablacım ama halsizlik var üzerimde artık bu ay böyle geçsin bakalımSelam kizlar. Bir saat sabah yarim saat aksam yurudum. Busracim sagol iltifatin icin ama ben oruc tutmuyorum su an sizinle kendimi kiyaslayamam. Ramazanda ancak verilen kilolari geri almayacak kadar hafif bir seyler yapilabilir. Tabii kisi cok aliskinsa ve etkilenmiyorsa o ayri.
beslenmeni gozden gecirdin mi canim. Seker ve rafine gidalar da tetikleyebiliyor.Az önce barre yaptım bir saat.
Deryacım sana sormak istediğim birşey var. 4 yıldır spor yapıyorum ama benim hala hem de bayağı çok selülitim var. Nerede hata yapıyorum sence.
Canım şeker kullanmıyorum. Günde bir fincan nescafe içiyorum. Hazır gıda da kullanmıyorum. Ama görüntü Gözüme batıyorbeslenmeni gozden gecirdin mi canim. Seker ve rafine gidalar da tetikleyebiliyor.
Canım şeker kullanmıyorum. Günde bir fincan nescafe içiyorum. Hazır gıda da kullanmıyorum. Ama görüntü Gözüme batıyor
Papatyacigim bugun blogumda ilgili yazi yazdim. Artik buraya bilgi yazilari eklemeyecegim.Canım şeker kullanmıyorum. Günde bir fincan nescafe içiyorum. Hazır gıda da kullanmıyorum. Ama görüntü Gözüme batıyor