- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Ft4 kullaniyorum memnunum aslinda benim de gozum digerindeydi daha mi pratik diye.
polar loop activity de mi;?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ft4 kullaniyorum memnunum aslinda benim de gozum digerindeydi daha mi pratik diye.
Evet heart traker i sevmiyorum pek ama esim onlar daha iyi diyor.polar loop activity de mi;?
Evet heart traker i sevmiyorum pek ama esim onlar daha iyi diyor.
Normal karada kullanilacagi zaman sorun olmuyor ama ben yuzmeye gittigim icin heart traker kullanamiyorum orda.loop çok iyi. saat gibi de durmuyor çok hoş aksesuar. polar f4 vs heart trakerda ne kadar yağ yaktığıını görüyorsun ya o cezbediyor beni.loop a alabiliyorsun heart traker ama fiyatı h6 200-h7 300. h7 alacağıma trakr ı ıcınde ft4 alayım dıyorum dedim :):) sadece antremanlarda kullanırım
Buraya da yazabilirsin canim farketmez. Burasi bulusma yerimiz.Arkadaşlar leslie paylaşımı buradan mı yapılıyor. Bu gün ben sabah akşam 1 mil yaptım. İnşallah ben de faydasını görürüm.
sabah gitmeden de squat, plie squat, push up, diamond push up ve call karin hareketleri yapmistim unuttum.Bugun cocuklarla yüzmeye gittik. Peslerinden kosturup oynamamizin disinda kollarim kopana kadar yuzdum.