Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Evet heart traker i sevmiyorum pek ama esim onlar daha iyi diyor.

loop çok iyi. saat gibi de durmuyor çok hoş aksesuar. polar f4 vs heart trakerda ne kadar yağ yaktığıını görüyorsun ya o cezbediyor beni.loop a alabiliyorsun heart traker ama fiyatı h6 200-h7 300. h7 alacağıma trakr ı ıcınde ft4 alayım dıyorum dedim :):) sadece antremanlarda kullanırım:KK70:

loop çok iyi. saat gibi de durmuyor çok hoş aksesuar. polar f4 vs heart trakerda ne kadar yağ yaktığıını görüyorsun ya o cezbediyor beni.loop a alabiliyorsun heart traker ama fiyatı h6 200-h7 300. h7 alacağıma trakr ı ıcınde ft4 alayım dıyorum dedim :):) sadece antremanlarda kullanırım:KK70:
Normal karada kullanilacagi zaman sorun olmuyor ama ben yuzmeye gittigim icin heart traker kullanamiyorum orda.

Hafif tempolu 2 saat yuruduk. Yazin spor programim biraz degisiyor. Yuruyus ve yuzmeyle bol kardio yaptigim icin bolgesel hareketler de yapmam lazim evde.

Günün sporu
sumo squat
lunge
calf raise
deadlift

şınav, klasik şınav ve eller yukarıda şınav
chest press
triceps dips
triceps kickbacks

plank
barfiks karın
mekik tekeri

ip atlama 15 dk interval 30 sn. atlama 30 sn. dinlenme şeklinde

Arkadaşlar leslie paylaşımı buradan mı yapılıyor. Bu gün ben sabah akşam 1 mil yaptım. İnşallah ben de faydasını görürüm.

Ben de dunun yorgunlugundan sonra bugun dinlendim demeyi cok isterdim ama butun gunum temizlik ve bahce isiyle gecti.

textgram_1433741575.png
kisa bir sabah calismasi...

Kol gogus calismalarimi da ikinci partide yaptim.
IMG_20150608_091107.jpg

Selam kızlar bende kaç gündür pek bir şey yapamadım..
Bugün Leslie Super Burn 50 donkey kicks, 50 fire hydrants yaptım.. Squat gözüm kesmedi işlerim var onları da akşama yapıcam halim kalırsa.

Selam kizlar. Gunun spor aktiviteleri bel ve simit bolgesi hareketleri ayakta (simitim yok ama koruma olsun bel icin de iyi), birkac squat, curl ve yarim saat yuruyus.

X