Gecmis olsun cnm.Dün nöbetçiydim hemşireyim acilde çalışıyorum 24 saat sürekli koşuşturma zaten spor yapmış kadar oluyorum bugün hastayım spor yapamadım hiiç ama yarım döner ayran yedim başka bişey yemedim yarın leslie barre yapıcam.
Kendi kendimi yalanci cikarip kizimla yarim saat yurudum. Ama iyi de geldi.Gunaydin kizlar. Dun bir sey yapmadim bugun de yapmayacagim cunku iki gundur bogazimda bir hassasiyet var. Yarin durumuma gore cok terlemeyecegim bir seyler yaparim. Cok tehlikeli bir mevsim bir anda terliyoruz sonra birden ruzgar cikiyor. Insan ne giyecegini de sasiriyor.
Aaa kedicim gelmis, devamsizlik yaptin kedicim sensiz baslik bos kaldi.Bugün;
calf raise 45
basic squat 75
donkey kicks, yukarı ve yana tekme şeklinde 45
deadlift 75
Pilates (sabah sporu diye bir programdaki, yaptım güzeldi ama sonra sildim)
İp atlama ve mountain climber 15 dk. interval şeklinde.
Bazen kk giremiyorum, unutuyorum. Sırf senin başlık için giriyorum. Karatay başlığıda var ama oradaki yazılara okumaya yetişemiyorum artık. :) Bazen oluyor işte.Aaa kedicim gelmis, devamsizlik yaptin kedicim sensiz baslik bos kaldi.
Çok haklısın. Burada sporla ilgili aklımıza takılan sorular hakkında bilgi paylaşımı yapacağız ki herkes faydalansın.Tekrar merhaba arkadaslar. Kendime motivasyon verip firm yaptim. Ev islerine baslamadan önce sizlere icimi dökmek istedim. Son zamanlarda basligimiz oldukca hareketsiz. Siz de farketmissinizdir. Tabii herkes her an foruma yazacak dmeiyorum ama kafama takilan konu baska. Basligimiz bu kadar sessiz sakinken özel mesaj kutum dolup tasiyor. Bana özel mesajdan sorup sadece kendiniz icin istediginiz bilgiler, aslinda rahatlikla baslikta paylasilip sorulacak konular. Hem bu sekilde herkes de verilen bilgilerden faydalanmis olur. Ben yardim isteyene etmeyeyim demiyorum ama burada baslikta edeyim diyorum. Farkli basliklarin takipcisi bile olsaniz bir de buraya ugrayip selam vermis olursunuz bize de.
Bir de ikinci kisim sikayetci oldugum arkadaslar var. Benden yardim isteyip kendine program cikarttirip baska basliklar acip ayni bilgileri kendininmis gibi kullananlar. Burada reklamasyon yapmama gerek yok su sudur diye ama bu kisileri aklimda listeledim bundan sonra dikkatli davranacagim. Arkadaslar bu biraz insan kullanmaya girmiyor mu sizce? Ben yasimdan dolayi forumun derya ablasi oldum artik. Neden bu kadar ugrasiyorsun derseniz benim de yardima ihtiyac duydugum günler oldu, istiyorum ki sporun önemini her kadin anlasin. Daha önce de bu tip yakinmalarim oldu ancak hep yanlis anlasildim. Aaa derya sen yardimdan kaciniyorsun damgasi yedim.
Kissadan hisse, basligimizda soru soran, yardim, motivasyon isteyen arkadaslara kapimiz her zaman acik. Ancak özel mesajla yardim isteyenlere bundan sonra basligin linkini verecegim. Sohbetse gelin burada hep birlikte sohbet edelim daha renkli olur.
Bu arada leslie basliklarinin salkim sacak dagildigini görüyorum. Sanirim forumdaki en eski lesliecilerden olarak arzu eden arkadaslara yardim etmek yine bana düsecek. Bu konuda ayri bir baslik acmayi düsünüyorum leslieye baslayip yarim birakmis ama devam etmek isteyen arkadaslari motive etmek icin. Bilmiyorum diger baslik sakinleri sizin fikriniz nedir? Yoksa bizim basliga mi davet edelim? Karisiklik mi olur? Bana gelen önerilere göre hareket edecegim.
Bazen kk giremiyorum, unutuyorum. Sırf senin başlık için giriyorum. Karatay başlığıda var ama oradaki yazılara okumaya yetişemiyorum artık. :) Bazen oluyor işte.
Çok haklısın. Burada sporla ilgili aklımıza takılan sorular hakkında bilgi paylaşımı yapacağız ki herkes faydalansın.
Madem senden bilgi alıp başka başlıklarda paylaşılıyorsa, bundan sonra bence özelden kimseye cevap verme, dediğin gibi başlığa yönlendir. Zaten başlığı okuyupta özel mesajdan soru sormakta nedir anlayamadım?
Tekrar merhaba arkadaslar. Kendime motivasyon verip firm yaptim. Ev islerine baslamadan önce sizlere icimi dökmek istedim. Son zamanlarda basligimiz oldukca hareketsiz. Siz de farketmissinizdir. Tabii herkes her an foruma yazacak dmeiyorum ama kafama takilan konu baska. Basligimiz bu kadar sessiz sakinken özel mesaj kutum dolup tasiyor. Bana özel mesajdan sorup sadece kendiniz icin istediginiz bilgiler, aslinda rahatlikla baslikta paylasilip sorulacak konular. Hem bu sekilde herkes de verilen bilgilerden faydalanmis olur. Ben yardim isteyene etmeyeyim demiyorum ama burada baslikta edeyim diyorum. Farkli basliklarin takipcisi bile olsaniz bir de buraya ugrayip selam vermis olursunuz bize de.
Bir de ikinci kisim sikayetci oldugum arkadaslar var. Benden yardim isteyip kendine program cikarttirip baska basliklar acip ayni bilgileri kendininmis gibi kullananlar. Burada reklamasyon yapmama gerek yok su sudur diye ama bu kisileri aklimda listeledim bundan sonra dikkatli davranacagim. Arkadaslar bu biraz insan kullanmaya girmiyor mu sizce? Ben yasimdan dolayi forumun derya ablasi oldum artik. Neden bu kadar ugrasiyorsun derseniz benim de yardima ihtiyac duydugum günler oldu, istiyorum ki sporun önemini her kadin anlasin. Daha önce de bu tip yakinmalarim oldu ancak hep yanlis anlasildim. Aaa derya sen yardimdan kaciniyorsun damgasi yedim.
Kissadan hisse, basligimizda soru soran, yardim, motivasyon isteyen arkadaslara kapimiz her zaman acik. Ancak özel mesajla yardim isteyenlere bundan sonra basligin linkini verecegim. Sohbetse gelin burada hep birlikte sohbet edelim daha renkli olur.
Bu arada leslie basliklarinin salkim sacak dagildigini görüyorum. Sanirim forumdaki en eski lesliecilerden olarak arzu eden arkadaslara yardim etmek yine bana düsecek. Bu konuda ayri bir baslik acmayi düsünüyorum leslieye baslayip yarim birakmis ama devam etmek isteyen arkadaslari motive etmek icin. Bilmiyorum diger baslik sakinleri sizin fikriniz nedir? Yoksa bizim basliga mi davet edelim? Karisiklik mi olur? Bana gelen önerilere göre hareket edecegim.
Rosecim yine yanlis anlasilmak istemem been size niye her gun yazmiyorsunuz demiyorum. Fakat ozele yazanlarin hepsi basliga yazsa zaten hem basligimiz hareketlenip renklenecek hem de iki tarafa ayni bilgileri vermek zorunda kalmayacagim. Zaten bana kendileri icin sorup gidip baska baslikta bilgi verenler yuzunden de ozelden yazmayacagim.canım çok haklısın başlığı biraz boş bıraktık ama biliyorsun benim mazeretlerim var düğün ve şehir dışına çıktık bu hafta sonu gene çıkacağız ,döndükten sonra inşallah full burdayım.Bence kedi haklı bu konuda sorusu olan ve aktif spor yapacak olan burdan sorsun bazen banada soruyorlar ,burdaki başlıkta paylaşalım soruları merak edilenleri hem herkesle beraber bilgileniriz hemde motive olmuş oluruz bizlerde.
yazmaman konusunda katılıyorum çok haklısın çok ayıp ediyorlarRosecim yine yanlis anlasilmak istemem been size niye her gun yazmiyorsunuz demiyorum. Fakat ozele yazanlarin hepsi basliga yazsa zaten hem basligimiz hareketlenip renklenecek hem de iki tarafa ayni bilgileri vermek zorunda kalmayacagim. Zaten bana kendileri icin sorup gidip baska baslikta bilgi verenler yuzunden de ozelden yazmayacagim.