- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Papatyacigim biz barre abs pop sugara takildik valla su an en iyisi o gibi görünüyor. Ancak biliyorsun karin icin sadece bölgesel yetmez. Bu videonun icinde temel pilates hareketlerinden de var. Bir de ilave olarak sen pilatesteki hundred hareketini ekleyebilirsin.deryacım sonuna kladar haklısın bence. senin bilgilerini alıp başka yerde kendine aitmiş gibi gösterenler resmen hırsızlık yapmış oluyorlar. ayrı başlık konusunda canım sen nasıl istersen öyle yap. ama ben heryerde varım. sen nerede olursan oraya gelirim. deryacım sence en etkili karın videosu hangisi. bu konuda ne önerirsin. elimde pek çok video var ama senin önerin öenmli.
sabah barrenin 32 dk lık bir videosu var onu yaptım.
canım çok teşekkür ederim.Papatyacigim biz barre abs pop sugara takildik valla su an en iyisi o gibi görünüyor. Ancak biliyorsun karin icin sadece bölgesel yetmez. Bu videonun icinde temel pilates hareketlerinden de var. Bir de ilave olarak sen pilatesteki hundred hareketini ekleyebilirsin.
Cok normal papatyacigim ben de ilk basladigimda olecegim sanmistim. Yaptikca alisacaksin ve yaptigim bircok pulates videosunda bakiyorum ayni benzer hareketler.deryacım süpersin. ben ancak akşama yapabilirim herhalde.
barre karını bi türlü yapamıyorum ben. kalıyorum öyle salonun ortasına yığılıp....
merhaba bu barre abs videosu 10 dakika süreli olan değil mi? bu kadar kısa ve etkili ise denemeye değer..deryacım çok teşekkür ederim. ben hiç pilates yapmadım. ama bazı temek hareketleri biliyorum. barrenin bu karın videosunu elimden geldiğince yapmaya devam edeyim ben. ne kadar yapsam kardır değil mi
Tabii tek yapacagin spor o tek video olmazsa etkisi olur. Biz butun hafta yapt8gimiz spprlara ilave yapiyoruz onu.merhaba bu barre abs videosu 10 dakika süreli olan değil mi? bu kadar kısa ve etkili ise denemeye değer..
sizin sıkı takipçinizim dolayısıyla da sıkı leslieciyim.. sadece buraya yazmıyorum..(o da üşendiğimden:)) yani spor olarak bende leslie ve uzun yürüyüşler yapıyorum ve 1 yıl gibi bir sürede 20 kg a yakın verdim(diyetisyen kontrolünde) ama şimdi aynı zamanda sıkılaşmaya çalışıyorum ve hepinizde olduğu gibi bende de karın problemi varTabii tek yapacagin spor o tek video olmazsa etkisi olur. Biz butun hafta yapt8gimiz spprlara ilave yapiyoruz onu.
ben teşekkür ederim.. siz yeni videolar var deyince youtube dan araştırmıştım.. faydam olduysa ne mutlu bana:))Arkadaslar basliga bir sürü yeni leslie videosu ekledim bilginize. Bu arada bilgi verdigi icin asenyildirim arkadasa tesekkürler.