Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Selamlaaar... kizimla 2 saat yuruduk. Bir saat de vitrin bakmakla gecti ama onu saymiyorum. Tempolu 2 saat.

Bugun de butun gunum temizlikle gecti. Firm planlamistim ama halim kalmadi. Biraz jumping jacks high knees mountain climber ve plank yaptim. O da icime sinmeyince barre abs pop sugar ve amienadan kisa bir barre videosu yaptim. Oh simdi rahatim.

9 km yürüyüş yaptım.
Bravo vallahi yuruyus gibisi yok. Hrm sisligi aliyor hem yag yakiyor. Insan basit gordugu seyi ise yaramaz diye karmasik islere yoneliyor ama yuruyus hayat boyu yapilabilecek en rahat ve keyifli spor.

Bravo vallahi yuruyus gibisi yok. Hrm sisligi aliyor hem yag yakiyor. Insan basit gordugu seyi ise yaramaz diye karmasik islere yoneliyor ama yuruyus hayat boyu yapilabilecek en rahat ve keyifli spor.
Kesinlikle haklısın. Açık havada yürüyüşün keyfi bambaşka. Geçtiğimiz hafta 6 gün yürüdüm. Ama karın için bölgesel yapmam lazım. Sadece yürüyüşle gitmeyecek bu göbek sanırım.

Kesinlikle haklısın. Açık havada yürüyüşün keyfi bambaşka. Geçtiğimiz hafta 6 gün yürüdüm. Ama karın için bölgesel yapmam lazım. Sadece yürüyüşle gitmeyecek bu göbek sanırım.
Maalesef evet diyecegim. Ben cocuklugumdan beri severek yururum. Bende hic olmazdi sadece yuruyus yetseydi.

mari winsor buns thigh
cassey ho Bootyful Butt challenge
cassey ho 6 min sexy Arms

Bugün regl oldum kısa kısa takıldım..

Dün nöbetçiydim hemşireyim acilde çalışıyorum 24 saat sürekli koşuşturma zaten spor yapmış kadar oluyorum bugün hastayım spor yapamadım hiiç ama yarım döner ayran yedim başka bişey yemedim yarın leslie barre yapıcam.

X