Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

deryacım sonuna kladar haklısın bence. senin bilgilerini alıp başka yerde kendine aitmiş gibi gösterenler resmen hırsızlık yapmış oluyorlar. ayrı başlık konusunda canım sen nasıl istersen öyle yap. ama ben heryerde varım. sen nerede olursan oraya gelirim. deryacım sence en etkili karın videosu hangisi. bu konuda ne önerirsin. elimde pek çok video var ama senin önerin öenmli.

sabah barrenin 32 dk lık bir videosu var onu yaptım.

deryacım sonuna kladar haklısın bence. senin bilgilerini alıp başka yerde kendine aitmiş gibi gösterenler resmen hırsızlık yapmış oluyorlar. ayrı başlık konusunda canım sen nasıl istersen öyle yap. ama ben heryerde varım. sen nerede olursan oraya gelirim. deryacım sence en etkili karın videosu hangisi. bu konuda ne önerirsin. elimde pek çok video var ama senin önerin öenmli.

sabah barrenin 32 dk lık bir videosu var onu yaptım.
Papatyacigim biz barre abs pop sugara takildik valla su an en iyisi o gibi görünüyor. Ancak biliyorsun karin icin sadece bölgesel yetmez. Bu videonun icinde temel pilates hareketlerinden de var. Bir de ilave olarak sen pilatesteki hundred hareketini ekleyebilirsin.

Arkadaslar yeni bir baslik actim cünkü burada artik hepimiz tecrübeliyiz. Yeni baslayacak arkadaslarin sorularini orada yanitlayayim dedim. Tecrübe kazanan buranin kokusunu alir nasil olsa...

Papatyacigim biz barre abs pop sugara takildik valla su an en iyisi o gibi görünüyor. Ancak biliyorsun karin icin sadece bölgesel yetmez. Bu videonun icinde temel pilates hareketlerinden de var. Bir de ilave olarak sen pilatesteki hundred hareketini ekleyebilirsin.
canım çok teşekkür ederim.

Günün topluca özeti: Sabah firm, kizimla yarim saat yürüyüs, ögleden sonra yarim saat karin pilates. Leslie yapasim da vardi ama üsendim.

8 km yürüyüş ve barre abs yaptım bugün. Yarın misafir geliyor 1 haftalığına. Yürüyüşü sabah erkenden yaparsam sporum aksamaz. Umarım başarırım.

Gunaydin kizlar ben yine yagmura uyandim. Uzun yuruyus hayal oldu. Neyse ki evimin cevresi de yesillik orman da diner dinmez kizimla atiyoruz kendimizi. Bugun barre yapayim diyordum ama firm bacaklarimi agritmis dun. Itiraf ediyorum esnemeyi de az yaptim. Normalde call bacak esnetmelerinden yapiyorum firm sonrasi. Bugun de normal leslie takilayim bari biraz da pilates olabilir.

deryacım süpersin. ben ancak akşama yapabilirim herhalde.
barre karını bi türlü yapamıyorum ben. kalıyorum öyle salonun ortasına yığılıp....

deryacım süpersin. ben ancak akşama yapabilirim herhalde.
barre karını bi türlü yapamıyorum ben. kalıyorum öyle salonun ortasına yığılıp....
Cok normal papatyacigim ben de ilk basladigimda olecegim sanmistim. Yaptikca alisacaksin ve yaptigim bircok pulates videosunda bakiyorum ayni benzer hareketler.
Gecenlerde amerikada bir pilates stüdyosu ile yazistim instagramda. Dedim ki ben artik kilo vermek de goguslerimle kalcamin formunu bozmak da istemiyorum karnimi yine de sikilastirip duzlestirebilirmiyim diye. Sagolsunlar hemen yanitladilar. Pilates ile bunun mumkun oldugunu aletsiz sadece matta yapilan pilates hareketlerini istedigim siklikta yapabilecegimi soylediler. Sadece bildigimiz temel hareketler ve arti hundred hareketi nin cok faydasi olurmzs. Barre abs videosunda bircok pilates hareketi var. Ilave olarak da uygun zamanlarda pilates yapilabilir. Ben boslamistim son zamanlarda ama yine agirlik verecegim. Ayy ne uzu yazdim yine.

deryacım çok teşekkür ederim. ben hiç pilates yapmadım. ama bazı temek hareketleri biliyorum. barrenin bu karın videosunu elimden geldiğince yapmaya devam edeyim ben. ne kadar yapsam kardır değil mi

deryacım çok teşekkür ederim. ben hiç pilates yapmadım. ama bazı temek hareketleri biliyorum. barrenin bu karın videosunu elimden geldiğince yapmaya devam edeyim ben. ne kadar yapsam kardır değil mi
merhaba bu barre abs videosu 10 dakika süreli olan değil mi? bu kadar kısa ve etkili ise denemeye değer..

merhaba bu barre abs videosu 10 dakika süreli olan değil mi? bu kadar kısa ve etkili ise denemeye değer..
Tabii tek yapacagin spor o tek video olmazsa etkisi olur. Biz butun hafta yapt8gimiz spprlara ilave yapiyoruz onu.

Arkadaslar basliga bir sürü yeni leslie videosu ekledim bilginize. Bu arada bilgi verdigi icin asenyildirim arkadasa tesekkürler.

image.jpg

Bugün

Tabii tek yapacagin spor o tek video olmazsa etkisi olur. Biz butun hafta yapt8gimiz spprlara ilave yapiyoruz onu.
sizin sıkı takipçinizim dolayısıyla da sıkı leslieciyim.. sadece buraya yazmıyorum..(o da üşendiğimden:)) yani spor olarak bende leslie ve uzun yürüyüşler yapıyorum ve 1 yıl gibi bir sürede 20 kg a yakın verdim(diyetisyen kontrolünde) ama şimdi aynı zamanda sıkılaşmaya çalışıyorum ve hepinizde olduğu gibi bende de karın problemi var :KK43:( o yüzden sormuştum yani 10 dk böyle etkili ise mutlaka denenmeli diye :))

X