Yuruyusu bir sey yapmamak olarak gorme cnm. 7 km cok iyi.Bugün 7 km yürüdüm. Yürüyüş dışında bir şey yapamadım.
Bölgesel olarak bir şey yapamadım demeliydim aslında. Her gün yürüyorum mutlaka en az 7km. Ve kendimi iyi hissettiriyor yürüyüş.Yuruyusu bir sey yapmamak olarak gorme cnm. 7 km cok iyi.
Temizlik arasi bir inner thigh clarity yaptim hazir isinmisken.Selamlaaar... kizimla 2 saat yuruduk. Bir saat de vitrin bakmakla gecti ama onu saymiyorum. Tempolu 2 saat.
Bravo vallahi yuruyus gibisi yok. Hrm sisligi aliyor hem yag yakiyor. Insan basit gordugu seyi ise yaramaz diye karmasik islere yoneliyor ama yuruyus hayat boyu yapilabilecek en rahat ve keyifli spor.9 km yürüyüş yaptım.
Kesinlikle haklısın. Açık havada yürüyüşün keyfi bambaşka. Geçtiğimiz hafta 6 gün yürüdüm. Ama karın için bölgesel yapmam lazım. Sadece yürüyüşle gitmeyecek bu göbek sanırım.Bravo vallahi yuruyus gibisi yok. Hrm sisligi aliyor hem yag yakiyor. Insan basit gordugu seyi ise yaramaz diye karmasik islere yoneliyor ama yuruyus hayat boyu yapilabilecek en rahat ve keyifli spor.
Maalesef evet diyecegim. Ben cocuklugumdan beri severek yururum. Bende hic olmazdi sadece yuruyus yetseydi.Kesinlikle haklısın. Açık havada yürüyüşün keyfi bambaşka. Geçtiğimiz hafta 6 gün yürüdüm. Ama karın için bölgesel yapmam lazım. Sadece yürüyüşle gitmeyecek bu göbek sanırım.
3 mil cnm. Her 15 dk bir mil.Merhabaa
Leslie walk to the radio hits video su kaç mil e denk geliyor, bilen var mı acaba??