Ne kadar ihtiyacim varsa o kadar verdim canim. Beden olarak daha cok fark etti 42_den 38_36 bedene indim.Anladım ben daha çok kilo verdiğini sanıyordum uzun süredir forumu t
Aa mesajinin yarisi cikmis simdi devamini gordum kusura bakma. Ben zaten 12kg aldim son hamileligimde o kadar kalmisti. 20kg da verilir insan istedikten sonra. Hem de leslie yi kilosu cok arkadaslar yapinca cok daha fazla kalori hatcayip daha cabuk kg veriyorlar.Anladım ben daha çok kilo verdiğini sanıyordum uzun süredir forumu takip ediyorum sanki doğum sonrası çok daha fazla kilo verdiğini anlamışım ama yanılmışım demek ki 7 8 kilo çok fazla bi kilo değil ama benim vermem gereken 20 kilo malesef
Sağlıklı ve dengeli beslenme + bol su ile de desteklersen inan verirsin o, 20 kiloyu.Anladım ben daha çok kilo verdiğini sanıyordum uzun süredir forumu takip ediyorum sanki doğum sonrası çok daha fazla kilo verdiğini anlamışım ama yanılmışım demek ki 7 8 kilo çok fazla bi kilo değil ama benim vermem gereken 20 kilo malesef
İnşallah benim istedim umudum da buSağlıklı ve dengeli beslenme + bol su ile de desteklersen inan verirsin o, 20 kiloyu.
Tabii ki izin ne demek. Ilk mesaji okur okumaz aramiza katilabilirsin.kızlar merhabaaaaa ben de aranıza katılmak istiyorummm izin varsa3 mili yapıyordum da bana 5 mili lazımm..nerden bulabilirim..yardımcı olabilecek kimse var mı
O videoya ve kilona gore cok az yakmissin tempolu yapmadin sanirim. Dun 20 kg fazlam var yazmissin biz de kilo vermen yonunde cevaplar yazdik ancak hamile oldugunu bilmiyorduk tabii. Su an kilo vermeye yonelik degil saglik icin tabii leslie yapabilirsin. Dogum sonrasi isini kolaylastirir.Günaydınlar Leslie 3 fast mile 40 dk 340 cal yakmışım hamileyim ancak leslie yapabilirim forumda araştırdığım kadarıyla bir çok video var fakat onları yapamam şimdilik
O videoya ve kilona gore cok az yakmissin tempolu yapmadin sanirim. Dun 20 kg fazlam var yazmissin biz de kilo vermen yonunde cevaplar yazdik ancak hamile oldugunu bilmiyorduk tabii. Su an kilo vermeye yonelik degil saglik icin tabii leslie yapabilirsin. Dogum sonrasi isini kolaylastirir.[/QUOTE. Yoo aslında aynısını da Yaptım bilmiyorum neden öyle oldu hamilelik Sürecinde kilo alimini milimize etmek ve doğum sonrasına biraz olsun hazırlık Amacıyla yapıyorum umarım işe yarar
Tabii ki izin ne demek. Ilk mesaji okur okumaz aramiza katilabilirsin.
Hem high&tigt hem leslie rock and tone cok fazla canim, ikisi de ayni bölgeye yönelik. Bu calismayi yapinca leslienin sadece kardio olan videosuyla yap istersen.günün raporu hight &thigt,kol ve göğüs ,leslie rock and tone yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?