Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Onumuzdeki hafta yavas yavas bahcedeki islerime baslayacagim. Sporumu ihmal etmek de istemiyorum. Herseyi yapabilecegim yeni bir calisma programi yapmam gerekecek.

merhaba uzun zamandır spor yapamyorum okul başladı her gün gidiyorum bi yandan nöbet tutuyorum bi yandan tezler eğitim seminerleri derken yoğun dönemdeyim ama bugün itibariyle yeniden yapmaya başlıyorum :)

Aa mesajinin yarisi cikmis simdi devamini gordum kusura bakma. Ben zaten 12kg aldim son hamileligimde o kadar kalmisti. 20kg da verilir insan istedikten sonra. Hem de leslie yi kilosu cok arkadaslar yapinca cok daha fazla kalori hatcayip daha cabuk kg veriyorlar.

Sağlıklı ve dengeli beslenme + bol su ile de desteklersen inan verirsin o, 20 kiloyu.

Günaydınlar Leslie 3 fast mile 40 dk 340 cal yakmışım hamileyim ancak leslie yapabilirim forumda araştırdığım kadarıyla bir çok video var fakat onları yapamam şimdilik

kızlar merhabaaaaa ben de aranıza katılmak istiyorummm izin varsa3 mili yapıyordum da bana 5 mili lazımm..nerden bulabilirim..yardımcı olabilecek kimse var mı

kızlar merhabaaaaa ben de aranıza katılmak istiyorummm izin varsa3 mili yapıyordum da bana 5 mili lazımm..nerden bulabilirim..yardımcı olabilecek kimse var mı
Tabii ki izin ne demek. Ilk mesaji okur okumaz aramiza katilabilirsin.

Günaydınlar Leslie 3 fast mile 40 dk 340 cal yakmışım hamileyim ancak leslie yapabilirim forumda araştırdığım kadarıyla bir çok video var fakat onları yapamam şimdilik
O videoya ve kilona gore cok az yakmissin tempolu yapmadin sanirim. Dun 20 kg fazlam var yazmissin biz de kilo vermen yonunde cevaplar yazdik ancak hamile oldugunu bilmiyorduk tabii. Su an kilo vermeye yonelik degil saglik icin tabii leslie yapabilirsin. Dogum sonrasi isini kolaylastirir.

Yarar tabii niye yaramasin. Hamilelikte hareket de cok sagliklidr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…